anaconda27
styczniówka2006
Maltanka koło 11 a wy o której na ten rowerek wychodzicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maltanka jak na złośc dzisiaj jest pogoda....a my nie możemy pojsc z wami na spacerek![]()
Maltanka koło 11 a wy o której na ten rowerek wychodzicie?
aaa zapomnialam, ze Ty te specjalne bierzeszA ja wiem ze po tabletkach sie przytylo,albo spuchlam,wszystko jedno jak zwal,ale gruba jestem i zle sie z tym czuje...wrrr....za tydzien bede u ginki,to powiem zeby mi przepisala moje dawne tabletki,bo teraz bralam inne,dla mam karmiacych,a ze Karola cyca rzucila to bede mogla wrocic do swoich.......![]()
z tym kotkiem to Cie trochre poniosłohaha to ma zajęcie...... wytnij kotka![]()
szukalam strony w necie, ale jest dopier w budwie niestety:-( podziel sie wrazeniami jak sie tam wybierzecieslyszalam ze na Zana przy Globusie jest tez fajny klub dla dzieci 12 zl za godzine,chyba w sobote sie wybierzemy!!!
no nie dziwie sie, do tego juz zostalas sama z brzuszkowych mam. Jest jeszcze Aluska, ale ona dopiero na starcieJa tez się ciesze ze wszystko ok ale miałam taka nadzieje ze szybciej się wypakuje a ty nic nawet nie wskazuje. Lekarz do mnie abym się nie nastawiał na szybszy wypakunek raczej termin lub po, a mi jest już tak ciężko i się zaczynam nudzić. Wiem ze mam teraz czas na wypoczynek ale a już wypoczywam prawie 7 miesięcy wiec czasami to dostaje k...cy za przeproszenie.
No mogliby, az mi głupio jak na to w TV patrze. Kazdy ma prawo do swojego zdania, ale jak sie czue rodzina?? :-( wzoraj na wp czytalam tez o stewardesie, a jakie komentarze tam dodane...[ Chyba zaraz ide spac ale znajac zycie to pewnie zajrze na tvn24 chociaz juz nie powinnam bo starsznie mnie to przygnebia jeszcze teraz te protesty w zwiazku z pochowkiem oj juz mogli by dac spokoj...
No niestety z tej tragedii bagno się robi, jeszcze te pierwsze dni ludzie jakoś się potrafili opanować i porządnie zachować ale to co teraz zaczyna się dziać, te obwiniania - normalnie wstyd za naród polski :--
-(