reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama

Maltanka
jak na złośc dzisiaj jest pogoda....a my nie możemy pojsc z wami na spacerek:baffled:

Madzienka może jutro wyjdziemy jak by było też ładnie:tak:

Maltanka koło 11 a wy o której na ten rowerek wychodzicie?

pewnie gdzieś koło 10.00, może zachaczymy na plac zabaw i pójdziemy w tamtą stronę, daj znać smskiem jak będziesz blisko :tak:kurczę może i ja zajdę, chociaż jak pomyślę o tych tłumach:baffled:

Tłumy na pewno będą bo dzisiaj dostawa, właśnie dlatego chcę iść bo może coś Mai uda się wybrać :tak::tak::tak:
Wyślę Ci sms-ka jak będę wychodzić :tak::tak::tak:

hej
zazdroszcze Wam tych wspólnych spacerków:)) chyba sie na Czechów przeprowadzę:):)

u nas tez humorek nie teges, ale moze bedzie lepiej, musze jakąś czapeczke hani kupic z daszkiem, a wiekszosc fajnych to w kolorach dla chłopców, no ale blisko mam do baby fanta to mozer cos znajde......
wstalysmy o 7 ale hania juz padla i spi, a ja korzystam musze sie do porzadku doprowadzic bo w piżamach jeszcze jestem

milego dnia, spacerkow i szlonej zabawy w bugi:))

A ja wiem ze po tabletkach sie przytylo,albo spuchlam,wszystko jedno jak zwal,ale gruba jestem i zle sie z tym czuje...wrrr....za tydzien bede u ginki,to powiem zeby mi przepisala moje dawne tabletki,bo teraz bralam inne,dla mam karmiacych,a ze Karola cyca rzucila to bede mogla wrocic do swoich.......:happy:
aaa zapomnialam, ze Ty te specjalne bierzesz:zawstydzona/y: no wlasnie ja tez gdzies czytalam, ze po nich sie tyje.
haha to ma zajęcie...... wytnij kotka:-p
z tym kotkiem to Cie trochre poniosło:-D:-D wycielam kosc dla psa, ale Julka jakos malo przekonana, ze kość tez tak moze wygladac:-D:-D

slyszalam ze na Zana przy Globusie jest tez fajny klub dla dzieci 12 zl za godzine,chyba w sobote sie wybierzemy!!!
szukalam strony w necie, ale jest dopier w budwie niestety:-( podziel sie wrazeniami jak sie tam wybierzecie:tak: zawsze to dla mnie blizej niz do Gali:tak:

Ja tez się ciesze ze wszystko ok ale miałam taka nadzieje ze szybciej się wypakuje a ty nic nawet nie wskazuje. Lekarz do mnie abym się nie nastawiał na szybszy wypakunek raczej termin lub po, a mi jest już tak ciężko i się zaczynam nudzić. Wiem ze mam teraz czas na wypoczynek ale a już wypoczywam prawie 7 miesięcy wiec czasami to dostaje k...cy za przeproszenie.
no nie dziwie sie, do tego juz zostalas sama z brzuszkowych mam. Jest jeszcze Aluska, ale ona dopiero na starcie:tak:

[ Chyba zaraz ide spac ale znajac zycie to pewnie zajrze na tvn24 chociaz juz nie powinnam bo starsznie mnie to przygnebia jeszcze teraz te protesty w zwiazku z pochowkiem oj juz mogli by dac spokoj...
No mogliby, az mi głupio jak na to w TV patrze. Kazdy ma prawo do swojego zdania, ale jak sie czue rodzina?? :-( wzoraj na wp czytalam tez o stewardesie, a jakie komentarze tam dodane...:no: WSTYD mi bylo za tego kto je pisal...

anaconda
dobrze, ze z Maja juz ok, a co do lalki to niestety taki wiek, kiedy dziecko musi miec wszystko o kolezanki. Ja narazie dalam sobie spokoj, bo widzę, ze Julka ma te wszystkie zabawki gdzies...a i tak mnie czeka etap wymuszania, wiec jeszcze sie nakupujemy z P :-p

Witajcie
My juz po sniadanku. Musze jeszcze szybko jakis obiadek wymyslic, bo pozniej nie bedzie czasu. Fajna pogoda sie zapowiada, przynajmniej slonce swieci:tak:

Maltanka gdzie obok Ciebie jest lupmek?? ja kiedys polazlam do takiego tam obok stokrotki, niedaleko komisariatu :p:p bo myslalam, ze to o tamtym mowilyscie :p hihih

AAAA i powodzenia na łowach!!! :D

Ostatnia edycja:
No niestety z tej tragedii bagno się robi, jeszcze te pierwsze dni ludzie jakoś się potrafili opanować i porządnie zachować ale to co teraz zaczyna się dziać, te obwiniania - normalnie wstyd za naród polski :-:)-:)-(

witam się z rana
przespałam prawie całą noc jupi.
Anaconda fajnie ze badanie wyszło pomyślnie
Dziewczyny udanej wizyty w bugi.
Ja to chyba zrobię jakieś pranko i pewnie krótki spacerek.

Hej, widzę że korzystacie z uroków pięknej wiosny i na spacerki wybywacie;-):tak::-).
Siadłam na chwilunię kawkę wypić i 2 kanapki kąsnąć i coś w necie sprawdzić:-).
Miłego dnia i udanych spacerków.:happy:

reklama
Do góry