reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
anet mam taki sam problem, rok temukupowalam spodnie o rozmiar mniejsze...:crazy: ale nie wiem czy to od tabletek, bo nie bralam ich jakis czas i wlasnie wtedy przytylam. Myslalam o diecie, ale chyba to nie ma sensu, bo i tak w koncu bede miala dosc i skonczy sie na efekcie jojo:confused2: chyba lepiej ogolnie patrzec cos sie je, nie jesc na noc, pic duuzo wody i wiecej ruchu:rofl2:
marz ciesze sie, ze w domku juz lepsza atmosfera:tak: śliczne to Twoje BB dziecko:tak: a body widocznie tylko na Julke tak zadzialaly. PS. nie skusila mnie Twoja pyszna kaszaneczka, chc nie powiem, ze byla mi obojetna:-D:-D
kainkas Twoja Hania tez sliczna, w oczach ma takie "rozrabiaki" :-D:-D a drobniutka, bo taka jej uroda, chyba po mamie:happy:

Ale pogoda, chyba madzienka miala racje...wybieramy sie z J. do przedszkola zlozyc wniosek...ciekawe czy cos z tego bedzie?:rofl2: Wczoraj poznim popoludniem wyszlysmy jeszcze na plac zabaw spotkac sie z antuanet:happy: Wrocilysmy chyba o 18.30, Julka byla tak zmeczona, ze ledwie kapanie wytrzymala:-p:-p ale za to jak grzecznie spala cala noc...:-D:-D

maltanka kawa pyszna !!! Czekam sa swoja, bardziej realną :)

Ostatnia edycja:
reklama
Marta kobitko zatrzymaj sie na chwile bo akumulatorki ci sie rozładuja:-)
Kainkas slodziak z tej twojeje Hani
Senio my tez jak przychodzimy ze spaceru czy w dzien czy iweczorem to tylko do spania w dzien to nawet juz mi spi po 3godz
Maltanka ja tez mam problem jak go zajac w taki dzien wiec postanowilam wybrac sie dzis do bugi własnie sie szykujemy:happy:Która chetna??????No i mam nadzieje ze jednak pogoda sie poprawi
Senio trzymam kciuki za to aby Jula sie dostałą my juz do złobka piapery mamy złozone i tylko czekamy na odpowiedz. A jesli sie nie dostaniemy to od ponad roku obserwuje pania kt opiekuje sie dziewczynka obok mnie i kt mi sie bardzo podoba i tak jak myslalam mała Iga idzie do przedszkola od wrzesnia wiec jak cos to opiekunke mam. Chociaz z jego temperamentem nie boje sie o niego w zlobku przynajmniej sie wyszaleje z dzieciakami ale co ma byc to bedzie

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
marz dzieki my tez bedziemy trzymac za Was:tak: no wlasnie nie ma co sie martwic, jakos bedzie, przeciez nie jestes pierwszą kobietą w takiej sytuacji:-) ja tez sie nie martwie, zobaczymy co bedzie. A do Bugi wybieramy sie tak wstepnie z antuanet jutro, kurcze nie chce Cie wstrzymywac, bo jak nam nie wyjdzie to zostaniesz na lodzie, ale jak Ci sie nie spieszy to moze bysmy sie spotkaly w Bugi jutro? A moze ktos jeszcze chętny? :)

fogia wyrazy współczucie dla koleżanki, chyba nie ma nic gorszego niż pogrzeb własnego dziecka.:baffled:
anaconda27 dobrze że kurteczka odplamiona, zawsze to jeden wydatek mniej.
anet15 to duża już dziewczynka z Twojej córci. Niech zdrowo rośnie.
marz21 śliczny przystojniak mały.:-) Dobrze że z małżem lepiej.:tak:
sienio ja też się napaliłam na to bugi jutro, mam nadzieję że będzie grzeczny mój rozrabiaka.
kainkas chyba córci się podobają body, bo taka uśmiechnięta-ślicznie.
Kubuś poszedł spać więc chwila na BB. Sienio mój mały wczoraj poszedł spać po 20, dopiero jak mąż wrócił. Dzisiaj rano byliśmy u teściowej w pracy;-) zrobiliśmy babci niespodziankę. Zaraz coś zjem i chyba wezmę się za prasowanie bo tak już od niedzieli się uśmiecha do mnie. :szok:
Miłego dzionka.

witam i ja
my dzisiaj pospaliśmy do 8,30:szok::szok::szok:, małemu aż miejsca w pieluszce zabrakło i kompańsko z rana było:tak::tak::tak::tak:

śliczne zdjęcia BB dzieciaczków:tak::tak::tak:

jakas dziś pogoda niewyraźna, oby nie padało

miłego dnia kobietki

czesc kobitki
ja to chyba jakosa nienormalna jestem wstałam po 8 zjadłam śniadanie i z powrotem poszłam sapać i dopiero teraz wstałam
Marz, Kainkas śliczne macie BB dzieciaczki tylko pozazdrościć
Madziula to sie Mikołaj wyspał na zaś.

witam i ja wieczorkiem

fogia biedna ta kobieta, współczuję jej, nawet sobie nie wyobrażam jak musi cierpieć

anaconda super że kurteczkę udało sie odprać, szkod tylko że aplikacje zeszły. ja miałam podobie z moja suknią ślubną, po upraniu w pralni odeszły wszystkie aplikacje:eek::eek::eek:, naszczęśie pewna sprytna krawcowa zdążyła mi ją "naprawić":tak::tak:

mataka mój ały też ma takie mamusiowe dni i wtedy tylko na rękach mu sie podoba:tak::tak:

misia współczuje nocy, oby już się takie nie powtarzały:no::no:

anet masz "dużą" i dzielna córcię:tak::tak:

ale mieliśmy dziś zakręcony dzień, małego chyba brzusio bolał, bo marudny był i co chwilę płaczem wybuchał, biednu kupki nie mógł zrobić, naszczęście masowanie brzuszka pomigło, bąki ucikły z dupci i dziecko poweselało:tak::tak:, nawet na spacerku nie spał, po pół godzince zaczą wyć i musieliśmy doo domku wracać:confused2::confused2:umordował się dziś

Biedny, dobrze, że mu masaż pomógł:tak::tak::tak:u nas oprócz masażu dobrze robi spanie na brzuszku, ale wiadomo trzeba wtedy pilnować:sorry::sorry:

Wpadłam tylko napisac DOBRANOC i poinformowac ze sytuacja w domu sie troszke ociepliła(po tygodniu:no:). Dzieki temu sie oczyscilismy i chcemy byc lepsi takze mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej.

Madzienka no mam nadzieje ze pronozy sie nie sprawdza w przeciwnym razie moze wyskoczymy do Bugi
Mandziula nowy avatarek super, oby Mikołąj juz sie nie meczyl
Senio ja nie pralam tych bodów i nic mu na szczescie nie wyskoczyło. I a propos bodów ponizej mały fun Baby Boom:-D

Super, że lepiej...oby dalej była poprawa:tak::tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 235548a to moja mala baby boom

no waga niezla ale chyba z jeszcze jednym zerem??moja to tyle na rok waży...ehh a ostatnio ciagle jakies chorobska i waga leci na łeb...

marz -dobrze ze juz ..dobrze

Fogia- współczuje bardzo kolezance, jakies problemy powazne musial miec, bez powodu albo choroby takich rzecy sie nie robi

dobranoc

Super zdjęcie i piękna panna na zdjęciu:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam.
Dziś a dokładniej wczoraj:-p, nie wyrabiałam na zakrętach aż paliwa mi w BMW zbrakło:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i stanęłam na światłach na głównej ulicy 50 m od CPNu:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Fogia, w przedszkolu nie dotarła do mnie to co mówiłaś i myślałam że to koleżanka z pracy :sorry:a to jej syn się powiesił:-:)-(. Przykre,że coraz to młodsi odbierają sobie życie (*):-:)-(.
Po niedzieli będę miała więcej czasu to będę się bardziej udzielać:tak:. Napiszę tyle,że wszystko na dobrej drodze;-):tak:.

Ja kiedyś oddałam ojcu samochód z resztką paliwa i stanął na środku ulicy, kilometr od stacji...ale niestety zatarł się silnik i laweta była konieczna:sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Super, że wszystko idzie dobrze:-):-):-):-)

no i narobiła mi smaka na kaszankę zcebulką:confused2:

no to rzeczywiścietrochę się opracuje:tak:

:-D:-D:-D Marta ja też zawsze zapominałam o paliwie, teraz jak mam mało i trzeba zachaczyć o CPN to mu piszczy, nie da się nie zauważyć;-):-p

marz kainkas fajne baby boomowe dzieciaczki:tak: muszę swojego ubrać w to body:tak:
mandziula fajny nowy avatarek:tak:
marz dobrze, że już lepiej;-)

witajcie znowu dziś pierwsza
ale mokro mamy dzisiaj a co najgorsze podobno do końca tygodnia tak ma być:baffled: ja nie wiem jak ja mam zając małemu ten czas:no:
idę zrobić kawkę się częstować jak ktoś ma ochotę

Kawa super......dzięki:-):-):-):-):-)

witam i ja
my dzisiaj pospaliśmy do 8,30:szok::szok::szok:, małemu aż miejsca w pieluszce zabrakło i kompańsko z rana było:tak::tak::tak::tak:

śliczne zdjęcia BB dzieciaczków:tak::tak::tak:

jakas dziś pogoda niewyraźna, oby nie padało

miłego dnia kobietki

Awatarek superowy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
No właśnie pogoda nie wiadomo jaka...iść na spacer czy nie iść, oto jest pytanie:confused::confused::confused:

fornetka ja tak miałam w 2 i 3 miesiącu ciąży, całe dnie przesypiałam...a pod koniec też mi się zdarzało zdrzemnąć w ciągu dnia...no i przy dzisiejszej pogodzie wcale się nie dziwię....dziś nawet Natalka pospała dłużej...wstała po 8.

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze ale pogoda wredna, zmino strasznie, zapakowałam Mikołaja do wóżka wyszłam z nim na ganek na chwolkę a jak zasną to zawiozłam do pokoiku, otowrzyłam okno i śpi, mam nadzieję że troszka pośpi:tak::tak:, dobrze że daje się jeszcze oszukać:-D:-D:-D

wiem że leżenie na brzuszku też pomaga ale Mikołaj d razu sie budzi i płacze, strasznie nie lubi na brzuszku:no::no:

Do góry