maltanka
Fanka BB :)
Miałam właśnie telefon od tej opieki do dziecka,na 17:30 na rozmowę idę a to ode mnie 5 minut piechotką.
Marta to trzymam kciuki, daj znać jak poszło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam właśnie telefon od tej opieki do dziecka,na 17:30 na rozmowę idę a to ode mnie 5 minut piechotką.
Nie dziękuję ;-)w razie czego to w czwartek mam rozmowę w ciuszku na magazynie segregować dobre i 800zł;-).Marta to trzymam kciuki, daj znać jak poszło
Nie dziękuję ;-)w razie czego to w czwartek mam rozmowę w ciuszku na magazynie segregować dobre i 800zł;-).
Zmykam po zakupy na obiad.
Witam....od wczoraj od 23 nie spimy (((((
Niestety ząbki daja nam popalić i to juz całkiem konkretnie-płacz przy jedzeniu tez jest
Tylko powiedzcie mi jak to jest że ja słysze nawet jak mały przewraca sie w łózeczku a mój mąz który spi obok nie słyszy nawet wrzasku????????
Ide szurnąc jakąs mocna kawkę bo zaraz zemdleję...
Witajcie!
ja tylko na chwilkę, bo od rana mam ryk w domu. Normalnie nic mu nie pasuje, jedzenie nie, zabawki nie, na łóżku nie, na podłodze nie, w łóżeczku też nie. Masakra. Mam dość.
Bardzo chętnie na spacerek w okolice Czechowa się wybiorę pogadać z doświadczonymi mamusiamijuż nie mogę się doczekać
Ja jestem z Lublina Mama 2 letniej Sary i wkrótce drugiej księżniczki obecnie 30 tydz ciąży
:-)
Witajcie.Mam na imię Magda .Zostałam mamą 3 października 2009 i szukam jakichś kontaktów bo trochę mi nudno w domku w ciągu dnia gdy mąż w pracy.Jeszcze nie bardzo wiem jak się tu poruszać ale z czasem załapię.
Witam mam na imię Iwona i mam 26 lat jestem żoną od prawie 3 lat wspaniałego faceta Sławka mamy 2 letnia ksiezniczkę 16 listopad 2007 mieszkamy na Czechowie teraz 8 kwietnia czekamy na drugie maleństwo tez dziewczynke milo poznac kogos z Lublina
mieszkamy na ul. Milenijnej przy kościele
Ja też mocno trzymam kciukiza jedną i za drugą pracę:-)
Przepraszam że tak zniknęłam ale malutki się obudził.Mam pytanie czy mamy tu obecne miałyby ochotę spotkac się na jakieś spacery jak będzie można normalnie się poruszać po mieście?Bo na razie za zimno na spacer z takim maluszkiem jak mój.
Dziewczyny a co z naszym spotkaniem...może coś zaplanujemy?????Jakaś kawka, ciasteczko, soczek....kiedy wam pasuje???
Fajnie byłoby się spotkać
Ja też jestem za spotkaniem, tylko może jak już te mrozy puszczą