reklama
maltanka
Fanka BB :)
a co do pasków to na stronie głównej www.babyboom .pl jest zakładka suwaczki
jeszcze są na maluchy.pl i suwaczek.pl
Marta1981
Rodzyneczka
Witam nowe mamuśki:-), patrząc na Wasze wpisy widzę,że nie zapoznałyście się z regulaminem https://www.babyboom.pl/forum/lublin-f203/kilka-zasad-na-poczatek-34550/
Wiem że jesteście nowe na BB ale powiedźcie same,że trochę dziwnie czytać po 3 posty na raz od tej samej osoby.
Byłam u neurologa i skierował mnie na rehabilitację - 10 zabiegów,może w końcu pomoże.
Solange,współczuję nocki:-(.
Wiem że jesteście nowe na BB ale powiedźcie same,że trochę dziwnie czytać po 3 posty na raz od tej samej osoby.
Byłam u neurologa i skierował mnie na rehabilitację - 10 zabiegów,może w końcu pomoże.
Solange,współczuję nocki:-(.
dziewczyny mam wieczna zgagę co z tym zrobić
Każdemu co innego pomagaja też z nią walczę...można brać Rennie albo Manti...albo naturalne....np. mi gin poleciła m.in. pestki z dynii parę innych rzeczy, ale niestety nie zapamiętałam
Marta1981 mam nadzieję, że zabiegi pomogą i będzie lepiej!!!
maltanka
Marta trzymam kciuki żeby rehabilitacja pomogła
to kawałeczek od mnie. my za realem niedaleko pętli.
pij na wieczór szklankę ciepłego mleka mi pomagało
mieszkamy na ul. Milenijnej przy kościele
to kawałeczek od mnie. my za realem niedaleko pętli.
dziewczyny mam wieczna zgagę co z tym zrobić
pij na wieczór szklankę ciepłego mleka mi pomagało
misia2010 ja jadła swego czasu migdały ale teraz to jest prawie od rana po śniadaniu.
maltanka nie lubie ciepłego mleka już raz tak zrobiłam za namową mojej mamy i skoczyło sie to wizyta w toalecie przed dopiciem mleka do końca.
musze spróbować renni albo manti.
diamnetka mnie prowadzi Rutkowski ma gabinet na ułanów
maltanka nie lubie ciepłego mleka już raz tak zrobiłam za namową mojej mamy i skoczyło sie to wizyta w toalecie przed dopiciem mleka do końca.
musze spróbować renni albo manti.
diamnetka mnie prowadzi Rutkowski ma gabinet na ułanów
maltanka
fornetka może w tych zielonych blokach my nawet tam na spacer z małym zaszliśmy w lecie.
na zgagę podobno siemie lniane pomaga, mi gin mówił, że mogę brać te dostępne w aptece, ale mi mleko pomagało
dziewczyny edytujcie posty, bo Martuś zła będzie
na zgagę podobno siemie lniane pomaga, mi gin mówił, że mogę brać te dostępne w aptece, ale mi mleko pomagało
dziewczyny edytujcie posty, bo Martuś zła będzie
reklama