reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

maltanka to Ty na początku dożynkowej byłas ja mieszkam na ostatnim osiedlu jakie tam jest za nami to tylko już wieś bez obrazy dla tych co tam mieszkają ale tak jest do naszych bloków zrobili tylko chodnik

reklama
misia2010 ja jadła swego czasu migdały ale teraz to jest prawie od rana po śniadaniu.
maltanka nie lubie ciepłego mleka już raz tak zrobiłam za namową mojej mamy i skoczyło sie to wizyta w toalecie przed dopiciem mleka do końca.
musze spróbować renni albo manti.
diamnetka mnie prowadzi Rutkowski ma gabinet na ułanów

Ale pewnie jak rano wstajesz to nie masz zgagi, co? Mi gin powiedziała, że to macica uciska, a zgaga nasila się od siedzenia:sorry2:i kolejny ciążowy urok, do którego w większym lub mniejszym stopniu trzeba się przyzwyczaić:baffled: Ja też nie trawię ciepłego mleka....rano jem płatki z mlekiem, ale zimnym:-D:-D

nie rano jest wszystko ok a co do śniadania to wiedzę misia ze mamy podobne upodobania.tylko ja się wykończę tą zgagą jeszcze prze 3 miesiące

maltanka to Ty na początku dożynkowej byłas ja mieszkam na ostatnim osiedlu jakie tam jest za nami to tylko już wieś bez obrazy dla tych co tam mieszkają ale tak jest do naszych bloków zrobili tylko chodnik

fornetka ja doszłam tam gdzie są takie zielone okrągłe bloki, nie wiem jak to osiedle się nazywa.

misia zgag od siedzenia:baffled: mi gin mówił, że zgaga we wczesnej ciąży spowodowana jest zwiotczeniem ścian mięśni przewodu pokarmowego na skutek działania progesteronu, a w późniejszych miesiącach ciąży ma związek z uciskiem powiększającej się macicy na żołądek i jelita, zaburzając pracę przewodu pokarmowego.

Ostatnia edycja:
fornetka ja doszłam tam gdzie są takie zielone okrągłe bloki, nie wiem jak to osiedle się nazywa.

misia zgag od siedzenia:baffled: mi gin mówił, że zgaga we wczesnej ciąży spowodowana jest zwiotczeniem ścian mięśni przewodu pokarmowego na skutek działania progesteronu, a w późniejszych miesiącach ciąży ma związek z uciskiem powiększającej się macicy na żołądek i jelita, zaburzając pracę przewodu pokarmowego.

Wszystko się zgadza. Tylko jeśli się siedzi to ten ucisk się zwiększa...jelita lepiej pracują jeśli się np chodzi, albo siedzi wyprostowanym:happy2:...tak mi powiedziała i w jakiejś książce wyczytałam.

Witajcie, ale zimno na dworze...a tu produkcja że hoho.....

Ja na mojego P nie moge narzekac...wraca z pracy i od razu zajmuje sie Jula a ja mam czas na kosmetyczke, frzyjera, zakupy, piwko z koleżankami...a teraz jak jest na zwolnieniu to już w ogole żyć nie umierać:-):-):-):-)

Ja dzisiaj juz po fryzjerku i malych zakupach w Plazie...wiecie ze juz w H&Mie na dziale dzieciecym kolekcja wiosenna:szok::szok::szok::szok:koszulki z krotkim rekawem cieniutkie spodenki:tak::tak::tak::tak:

Biore sie za nadrabianie zaleglosci....Jula oglada Mini mini a p na rehabilitacji, chwila spokoju:tak::tak::tak::-D:-D:-D

reklama
Do góry