brryyyyyyy jak zimno....oj jak ja nie lubię takiej pogody...jak mi się już marzą wakacje :-):-):-)
maltanka no ja też nie lubię tankować szczególnie jak muszę właśnie płacić....ale niestety u nas każdy tankuje swój samochód....
Moniczka zapraszam na kawkę a córka dyr nic nie powie...bez obaw
powodzenia u dentysty....żeby nie bolało....
misia słodkie zdjęcia....Staś jaki już duży
madzienka fajnie jest czuć ruchy maleństwa...hym troszkę zazdroszczę....
marzenka no to chyba fajniejsze jest A4... i jak się jeździ????/
karlita zdrówka dla Norbusia żeby szybko wrócił do przedszkola i Gabi nie było smutno
a jak Ty się miewasz???? ogarnęłaś już wszystko???? tęsknisz trochę za nami????
mandziula mówią że pieniądze szczęścia nie dają ale ich brak skutecznie psuje nam humor i dodaje zmartwień....
anaconda współczuje przejść ze studentami....kurcze pamietam u nas kiedyś też tacy mieszkali i imprezka była codziennie....ale na szczęście szybko się wynieśli
madzienka rozbawił mnie twój post z szampanami.... jak tam po zakupkach z Beatką...upolowałyście coś ciekawego????
aluśka no co TY moje dziecko miałoby dawać dobry przykład innym dzieciom....ha ha ha
jak tam szef skontrolował robotę?????
justynka, normatywna, Emilka super że nawet tak zimny dzień można spędzić miło w towarzystwie koleżanek...
marta tulaski na zmartwienia....oby dół szybko przeszedł...
spokojnego wieczorku....
maltanka no ja też nie lubię tankować szczególnie jak muszę właśnie płacić....ale niestety u nas każdy tankuje swój samochód....
Moniczka zapraszam na kawkę a córka dyr nic nie powie...bez obaw
powodzenia u dentysty....żeby nie bolało....
misia słodkie zdjęcia....Staś jaki już duży
madzienka fajnie jest czuć ruchy maleństwa...hym troszkę zazdroszczę....
marzenka no to chyba fajniejsze jest A4... i jak się jeździ????/
karlita zdrówka dla Norbusia żeby szybko wrócił do przedszkola i Gabi nie było smutno
a jak Ty się miewasz???? ogarnęłaś już wszystko???? tęsknisz trochę za nami????
mandziula mówią że pieniądze szczęścia nie dają ale ich brak skutecznie psuje nam humor i dodaje zmartwień....
anaconda współczuje przejść ze studentami....kurcze pamietam u nas kiedyś też tacy mieszkali i imprezka była codziennie....ale na szczęście szybko się wynieśli
madzienka rozbawił mnie twój post z szampanami.... jak tam po zakupkach z Beatką...upolowałyście coś ciekawego????
aluśka no co TY moje dziecko miałoby dawać dobry przykład innym dzieciom....ha ha ha
jak tam szef skontrolował robotę?????
justynka, normatywna, Emilka super że nawet tak zimny dzień można spędzić miło w towarzystwie koleżanek...
marta tulaski na zmartwienia....oby dół szybko przeszedł...
spokojnego wieczorku....