reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka no nie przesadzaj co bedzie w zimie jak Tobie sie dzisiaj juz nie chcialo:-)
Mirosia zycze poprawy chumoru.....
Maltanka powodzenia w pracy....
Anaconda juz autkiem...no jestem z Ciebie dumna za dzisiejszy poranek;-)
Emilia wspolne chodzenie dzieciakow ma swoje duze plusy no wlasnie i minusow jak wszystko.....

Dzisiaj P mnie nie obudzil i wstalam ok 7 wiec troche sobie pozwolilam dzieciaki powstawaly dopiero o 7.20 wiec do przedszkoli wyruszyli z lekkim poslizgiem....

B zrobil nam dzisiaj niespodzianke i spal do 5 o jak fajnie spac ciagiem dluzej niz 3godziny oby tak coraz czesciej:-)

Pogoda sie psuje ale oby tylko nie padalo bo tego najbardziej nie lubie bleee....

Milego dnia dziewczynki....

reklama
Marzenka mi chodziło tylko i wyłącznie o tą szarość za oknem;-)...i jeszcze dzisiaj miałam jakieś dziwne sny więc stąd ten brak entuzjazmu do wstawania....

Karlita wrócił Norbus do przedszkola a Ty do pracy???

rany niech mnie ktoś pogodni do sprzątania i gotowania....

dzisiaj przede mną jeszcze wizyta....ale wyniki mam rewelacyjne...wiec chyba nie będzie się mnie czepiała....ciekawe tylko jak z wagą:zawstydzona/y:

Hej moje Kochane....

witajcie po dlugiej przerwie ;-) jeszcze nie z nowego lapika ale męża wydusiłam że muszę rachunki popłacić i dlatego udało mi się na chwilkę zajrzeć.

Po pierwsze - Hanulka dziękuje pięknie wszystkim ciociom.... jesteście kochane a prezent sprawuje się wyśmienicie - obiecuję że jak tylko będę miała swój komp. to wstawię zdjęcie jak Hania pięknie w kombinezoniku wygląda :-D

Po drugie - przepraszam za moją nieoecność... nie dość że komp mi padł to jeszcze ciągle coś się dzieje- nadal nie doszłam do siebie bo i ciśnienie nadal wariuje i już dwa razy chorowałam z gorączką ponad 38,7 i do tego Hanulka niestety codziennie wieczorem daje do wiwatu tak że o 21 padamy obydwie z płaczu i wycieńczenia... nic nie działają na nas leki na kolkę :baffled::-( więc męczymy się... i zostało jeszcze z półtorej miesiąca płaczu... :baffled:

Po trzecie - dzięki Madzieńka za przekazywanie jakichkolwiek wieści od nas...

Jak widzicie - dużo się działo i powoli zaczęłam tracić nadzieję że mogę sobie sama dać z tym wszystkim radę... do tego M. pojechal na tydz do uk więc byliśmy sami - mama z siostrą mnie wspomogły bo inaczej bym już w wariatkowie wylądowała :baffled:

Ale nie narzekam - mam nadzieję że z dnia na dzień Hani będzie przechodzić bo dziś tfu tfu od rana pięknie leżała a teraz cichutko śpi... oby tylko tak dalej :tak:;-) Anaconda to chyba ty ją wczoraj zaczarowałaś :-D obyś jej wywróżyła że z dnia na dzień kolki jej przejdą :tak:

Za to mam Julka w domu - nie wiem co się działo ale młody w nocy obudził się z wielkim wrzaskiem że go gardło boli - już podejrzewałam świnkę ale teraz po zastanowieniu i obserwacjach stawiam na wyrzynający się ząbek - 6 jeszcze nie mamy i chyba to one tak dają Julkowi popalić :baffled:

Ciekawa jestem strasznie co u was... tęskniłam i już doczekać sie nie mogę kiedy u nas sytuacja się ustabilizuje troszkę bym miała chwilkę na wypicie z Wami herbatki... :sorry2: mam nadzieję że stanie się to już za chwilkę... bo na serio depresji się nabawię.

Uciekam do płacenia rachunków, Sunday i do ciebie napiszę jeszcze pw... a później idę oddać laptopa i molestować męża o własnego ;-)

Miłego dnia Wam życzę!!!!

Madziarka witaj....i czekamy na ciebie z utęsknieniem!!!!!!

u Julka 6:szok:???przecież dzieci maja po 5 zębów z każdej strony:-p
zdróweczka dla Juleczka...Nela też w domu???

Madziarka miło ze sie odezwalas mecz M o lapka bo brakuje Cie tutaj zawsze troszke u nas znajdziesz odrobine odskoczni....a Beatka to potrafi czarowac pamietam jak czarowała Norbusia lulajac go tak ze spal pozniej jeszcze dludo dlugo w domu:-Ddobre fluidy...
Tulaski na bolacy brzuszek Hanusia biedna wymeczy sie i Wy razem z Nia:zawstydzona/y:zdrowka dla J...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:tak:
Dziś z opóźnieniem bo niestety szefowa raczyła mnie zaszczycić swoją osobą i musiałam w trybie natychmiastowym internet wyłączyć :dry: dobrze że mam okno w odpowiednim miejscu..
a teraz znów zmykam ..klienci:cool2:

jakiś lewy ten internet co 5minut mnie wylogowuje:dry:

Madziarka witaj :-) współczuję problemów zdrowotnych i kolki u Hani oby szybko się skończyły :confused:
Wow już Juliankowi 6 rosną:szok:
Madzienka powodzenia na wizycie :tak:dobrze ze wyniki w porządku masz:tak:
Marz fajnie ze Bartuś dał trochę dłużej pospać:tak:
Elza jak te kilka godzin ze mną siedział to cały czas kontrolował :dry: też nie lubię tego zimna bo juz mi palce marzną od stukania w klawiaturę:baffled:
Justyna Ewa fajnie ze spotkanko przy kawce udane:tak:
Ewa z wielka chęcią :-)
Misia jak sie czujesz głowa nie dokucza:confused:
Anaconda gratulacje dla J. za nową pracę:tak:

Emilka to świetnie że Natalcia tak dzielnie chodzi do przedszkola:tak:
rzeczywiście coś ostatnio mało dzwonię ;-)
Mirosia tulaski na skołatane nerwy:confused:

Dziś na głodnego siedzę w pracy bo właśnie sobie uświadomiłam że nie spakowałam kanapek:szok::baffled: no nic może do 19.00 z głodu nie padnę....

Ostatnia edycja:
Marzenka jaka Ty jesteś dzisiaj aktywna.....;-)

ja paplając z Madziarka przez tel uprzątnęłam środek pokoju:-D, powiesiłam pranie teraz pora odpocząć i naszykować się na wizytę...

witajcie

Madzieńka ja jeszcze w domu ;-) obijam sie :tak:tak na wszelkie wypadek, jutro poślę Norba bo mają urodziny Kubusia Puchatka :-) dzisiaj musimy laurki zrobić ....

marz oby Bartus spał juz tak teraz cały czas!!

madziarka witaj kochana
foto Hani foto :-) kombinezon cudniasty jest :-) ale Hania w nim pewnie powala na kolana
zdrówka dla Ciebie a Hani niech kolki już dadzą spokój
przyjeżdżaj do mnie odprawimy jakieś tańce antykolkowe ;-)

a anaconda fakt potrafi maluchy zaczarować :-)

dziewczyny jest akcja

Firma zaproponowała umeblowanie pokoju chorym chłopcom, braciom z hospicjum - trzeba tylko uzbierać 3000 fanów akcji na FB pomożecie ???

https://www.facebook.com/BaggiDesign

nie zapominajcie tez o konkursie na idealny dzień ze zdrowym brzuszkiem :-) termometry czekają :-)

Cały świat Karli: Idealny dzień z życia szczęśliwego brzuszka & KONKURS!!

reklama
Do góry