reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka fajnie ze się załapałaś do testowania rajstop:-)
Marz to świetnie że już Bartuś przyzwyczaił się do pani i grzecznie z nią zostaje:tak:
Elza może Czaruś stara się jeść w przedszkolu bardzo ostrożnie żeby właśnie sie nie zachlapać coby dać dobry przykład innym dzieciom;-)
Maltanka obyś szybko zaaklimatyzowała w nowym miejscu:tak:
Sunday powodzenia u dentysty i oby rada szybko zleciała;-):tak:
Misia dzięki;-) Ale masz słodziaki w domu widać ze Natalcia jest dobrą siostrzyczką:tak::-)
Justyna oj szkoda ale jeszcze na spotkanko nic straconego teściowej ma nie byc dwa tygodnie ale myślę ze szybciej się wykurują i wówczas wpadniesz w gościnę;-)
Karlita fajnie ze Norbercik taki chętny żeby chodzić do przedszkola:-)
Mandziula tulaski posyłam :confused: a dołki nich idą precz:dry:
Anaconda oby coś się w końcu ruszyło w przedszkolu i dali Wam już panią na stałe:tak:
Współczuję imprezujących studentów za ścianą:baffled:
Iwonka też oglądałam wczoraj prawo Agaty ale nie do trwałam do końca bo mnie sen zmożył:dry:

reklama
Witamy i kolejny dzień bez cysia dziennego .... Natalka lubi teraz robić wszystko sama... jeść , rysować, nakładać ubrania, itp...
Dzięki dziewczynki (Justynka, Emilka) za spacerek zimny bo zimny ale fajny... no wielkie dzięki za pomoc przy zabraniu się do domu, ledwo co wniosłam Natalkę na górę śpiąca waży o wiele więcej...

Witam,

Aluśka jak tam zadanie zlecone przez szefuńcia zrobione?

Iwonka takich plastrów rozgrzewających używałam w tamtym roku, one nie piekły tylko PARZYŁY:szok:, więc długo ich nie nosiłam. Udało Ci się wyskoczyć do Plazy?

Madzienka Anaconda jak tam Wasz shopping? Chwalcie się zakupami:tak:

Normatywna my również dziękujemy:tak:

Zmykam pranie rozwiesić i do garów obiadek dla M naszykować

Witam :-):-):-)
Ja dopiero co do domu dotarłam a ze obiad mam z wczoraj to mogłam sobie poszaleć :-D:-D
Shooping mega udany tzn. kupiłam tylko skarpetki i Mai spineczki My Little Pony :-D:-D:-p:-p ale za to widziałam małą Hanię Madziarki :tak::tak: bo przy okazji ich spotkałyśmy i Anetkę z Wiktorią :tak::tak: dzięki dziewczyny za pogaduchy :tak::tak:
Madzienka ciekawe czy spodnie będą dobre na Julę :confused::confused:
Antuanet ale już duża ta Twoja Wiktoria :szok::szok: i co zabrałaś Kubusia od razu z przedszkola :confused::confused: bo ja jak widać do domu wróciłam na kawkę :-p:-p
Justyna, Emilka, Normatywna super że spacerek udany ale faktycznie chyba zima do nas idzie :tak::tak:
Justyna, Iwona te plastry właśnie w taki sposób wyciągają ból, im bardziej parzy tym szybciej ból wychodzi, moja siostra to czasem musiała je zrywać po godzinie noszenia bo nie dawała rady z bólem, polecam każdemu bo są niezastąpione :tak::tak:
Iwonka i co byłaś w Plazie? Jak tak to mogłaś dać znać byśmy się spotkały :tak::tak:
Aluśka szef chyba sprawdza czy nie przesiadujesz całe dnie na bb :-D:-D
Normatywna gratki za kolejne dnie bez cysia :tak::tak: teraz tylko za noce się zabrać i po sprawie :tak::tak:

Ostatnia edycja:
i ja zaglądam...shopping mega udany, ja oczywiście poszłam dla towarzystwa a wyszła z siatami:-D:-D:-Dale warto było....a teraz pora wybierać się po Jule....

Anaconda, Antuanet dzięki za towarzystwo....

Wiktorinka boska...

Anetka zapłaciłaś za parking...my zaoszczędziłyśmy 7zł i wymknęłyśmy się;-):tak:

Justyna, Normatywna, Emilka
super że spacerek udany.....

ale Emilka to chyba dostanie od nas naganę za niezaglądanie do nas:blink:

Maltanka jak badania zrobione???

Aluska praca wykonana???jak się czuje Amandzia???

ale ciemno się zrobiło:sorry2:

Mój szef wpadł o 13.00 żeby poskładać komody na ekspozycję i dopiero co pojechał:baffled: dobrze chociaż godzina spokoju mi została :confused: Ciekawe co jutro postanowi tu robić :dry:

Madzienka Anaconda Antuanet madziarka fajne mialyscie spotkanko i jak zwykle udane:-)

Ja mimo pobytu w pracy przez caly dzien tez upolowalam fajne buciki kolezanka spadla mi z nieba z nimi a ja jej bo kupila za duze;-)

Marta co sie dzieje???
Emilia no wlasnie dzie zaginelas nadal az tak czasu brak??????:sorry2:

Ale jakos sie ciemno zrobilo ja czekam na P bo myslalam ze pojda na spacer a ja ogarne chalupke ale jakos tak zimowo sie zrobilo chmury ja na sinieg:baffled:

reklama
Marta szybkiej poprawy nastroju życzę:confused: niech dołek idzie a kysz:dry:
Ewa gratulacje dla Natalci za wytrzymywanie bez cysia w dzień:tak:
Madzienka, Anaconda, Antuanet to świetnie ze wypad na shopping udany:-)
Anaconda pewnie że pilnuje bo jakoś te komody leżały od lipca i nie chciało mu się składać tylko akurat teraz jak ja bym chętnie na bb sobie posiedział:dry:
Ewa, Justyna, Emilka ja też chce z Wami na spacerek:sorry2:
Madzienka Amandę nadal kaszel męczy ale katarek ma mniejszy a gardełka nie oglądałam:confused:

Do góry