reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam sie nocna pora z M wybylismy jeszcze na wieczorne zakupy i tym sposobem pozno poszedl spac:baffled:ale juz jest cisza w domu ja popijam piwko sama bo P mi wybyl do garazu:-p

Dziewczyny nic nadzwyczajnego mialo byc AudiA3 ale wkoncu jest A4:-)

Elza nie martw sie dzieciaki w domu zachowuje sie calkowicie inacej niz w przedszkolu wiem cos o tym juz razy dwa:-)
Madzienka dzieki dzieki za mile slowa ale masz racje dla kobety wszystko jest do zrobienia a faceci czasem potrafia sie wycofywac z obowiazkow nistety......
Misia zalegle gratki dla Stasia za nowe umiejetnosci a wiesz moj B tez wkoncu chyba mial skok rozwojowy bo juz jest spoojniejszy i zaczyna chodzic chociaz i tak w dalszym ciagu woli latac za reke....co go rozleniwia do nauki:-)
zdjecia super N w ciuszkach braciszka bomba i skad ja to znam:-Duwielbiam zdjecia i chwile jak rodzenstwo razem ze soba sie przytula lezy bawi itp...sama slodycz...
Uglaskaj od e-cioci babelka:-)
Anaconda Twingus zapalil J bo sie go wystraszyl ze wezmie go w swoje rece:-D:-D:-D
Maltanka takimi pierdulkami sie nie martw popatrz na to z drugiej strny ze poznasz nowych moze ciekawszych ludzi...nie martw sie na zapas tylko sie ciesz:-);-)
Gon1a tez uwazam ze cena za karnet misesieczny jest zbyt wysoka i ciesze sie ze nie pracuje w centrum...

Spokojnej nocki zycze.....

Ostatnia edycja:
reklama
Aluśka nie no super że teściówka wybyła na jakiś czas z domu:-), szkoda że dziewczyny chore to wpadła bym do was z M:tak:
Rodzinnie minął Ci dzień w pracy:happy:

Anaconda Maja nadal z zapałem biega na basen?

Madzienka gratuluję kampanii:-)

Marz super że B dobrze się czuje w przedszkolu:-)

Maltanka gratuluję nowej pracy:tak:,

Sunday
ciężki dzień przed Tobą, trzymam kciuki za wizytę u dentysty:tak:
Na basenie M zachowywał się okropnie:crazy:nie ćwiczył:no:

Eliza aby ten spokój w pracy trwał bardzo długo:tak:

Misia fajne zdjęcia:tak:

Madzieńka gratki za załapanie sie do testów :-) niech się dobrze noszą :-)
bezcenne uczucie takie ruchy w brzuniu ja dalej mam żal do Norba że siedział tak cicho .... teraz to nadrabia ..

Marz super że B się wdrożył i z chęcią idzie do Pani i brawa dla męża ja poranna organizację
audi - to teraz nie pogada normalnie ;-)

Sunday współczuję tak rannego wstawania ale za 2 tygodnie będzie wstawać godzinę później ... chyba ... ;-)

maltanka gratuluję nowej pracy :-) nowe kontakty fajna sprawa :-) nie masz się czego bać :-)

anaconda współczuje problemów z autkiem ...

Mirosia bo faceci czasem tak mają rzeczywiście trzeba tłumaczyc jak chłopu na miedzy!!

Iwonka rzeczywiście tak jest że im mniej czasu to tak człowiek jakoś lepiej wszystko organizuje ;-)

Aluśka korzystaj puki monitoringu nie masz :-) super że Paula Cie odwiedziła :-)

misia ale słodziaczki kochane!!! normalnie rozbrajają :-)

Justynka a po czym Cie tak połamało ???

Ja jeszcze z Norbem w domu tz niby już jest ok ale dałam mu jeszcze chwilę odpoczynku chociaż sam się co rano upomina o przedszkole ;-) kto by pomyślał a i Gabi smutno ze sama chodzi ....

mykam spać bo padnięta jestem

dobranoc :-)

witam porannie
maltanka super wiadomości, trzymam kciuki zebyś szybko sie odnalazła w nowej pracy
marz super że autko kupione
eliza nie martw ise napweno się najada, mój Kola na poczatku to na koszulce miał całe menu, a teraz czysty przychodzi
madzienka super sa takie przpychanki, gratki za testowanie rajtuzów, ja się nie dostałam, chyba zamała jestem:-D:-D

gon1a miło było cie spotkac

wczoraj jakos mi czasu na pisanie nie wystarczyło, poza tym złapałam mega doła i musze go szybko przegonić:angry::angry: podliczylismy jakie mamy wydatki, zeby dokończyc poddasze i chyba zaczne drukowac pieniadze... że zawsze pieniadze muszą wszystko popsuć...
uciekam bo zaraz zaczynam pracę
miłego dnia zyczę

Witam z rana :-):-)
Jak się budziłam to było piękne słoneczko i bezchmurne niebo a teraz :crazy::crazy: gdybym tego na własne oczy nie zobaczyła to bym nie uwierzyła :no::no:
No i widać że studenci wrócili bo znowu mi imprezkę zgotowali za ścianą :angry::angry: chyba znowu się nie obędzie bez wydzwaniania do spółdzielni lub na policję :angry::angry: Majkę mi obudzili i potem to już była d.. blada :crazy::crazy:
Na basenie wczoraj oczywiście super, Maja ze swoimi koleżankami to czuje się jak ryba w wodzie :tak::tak:
Sunday to Ty o tej godzinie wstajesz?! :szok::szok: o nieeeeeeeeeee ja się w życiu z Tobą nie zamieniam :no::no::no:;-) do dentysty idziesz ze sobą czy z Maksiem? :confused::confused:
Maltanka ja też nie lubię zmian ale czasem są konieczne ;-):tak::tak: a ta w Twoim wypadku myślę że będzie bardzo pozytywna :tak::tak::tak:
Marz super że już autko kupiliście, teraz tylko trzeba go opić żeby dobrze jeździło ;-);-) brawa dla mężastego za ogarnianie tego wszystkiego z rana - oj dobrze Ty z nim masz ;-);-):-):-)
Elza jak moja Maja poszła do przedszkola jako maluch to panie na początku zawsze mówiły że Maja pięknie je a jak pytałam jej samej to zawsze mówiła że nie je i w domu rzucała się na jedzenie jakby przez pół dnia nic nie jadła
Mandziula jak już skonstruujesz maszynę do robienia pieniędzy to mogę podłączyć się do Ciebie ;-);-):-D:-D
Karlita oj widać że z Ciebie zapracowana mamuśka teraz bo rzadko zaglądasz :tak::tak: i jak w nowym gniazdu, zadomowiłaś się? :confused::confused:
Misia super masz dzieciaczki :tak::tak: ciekawe jak po tej chorobie Natalka wróci do przedszkola :confused::confused:
Madzienka ja też chcę coś testować :baffled::baffled:
Gon1a a jakie Ty masz auto bo np. w renówkach bardzo często paruje przednie okno - jakaś wada fabryczna czy coś :confused::confused: włącz sobie klimę na chwilę i od razu Ci odparuje :tak::tak:
A u nas w przedszkolu wreszcie się rodzice zbuntowali i robimy zebranie żeby dyrka dała nam jedną panią a nie wieczne zastępstwa nie wiadomo dokąd, jest prawie połowa października a Maja nie ma jeszcze książek a pieniądze zbierali już na początku września :angry::angry:

Ostatnia edycja:
mandziula przytulam mocno !!!

nas czeka wymiana instalacji elektrycznej na górze ... :sorry2:

Anaconda zadomowiłam sie tylko jeszcze do końca się nie rozpakowałam (część ciuchów mam jeszcze w workach) i mam wielgachną górę prasowania heheh bo nie mam kiedy prasować ...

do tego Norbert szaleje z rysowaniem wpadł w jakąś manię mógłby tylko rysować a jak nie ma kartki w pobliżu to - maluje drzwi .... :sorry2: dobrze że nie po ścianach. Nie wiem moze kupie mu taką najprostszą tablicę co się rysikiem maluje i sie zaciera ;-) no i ostanio hitem sa puzle mamy taki wielkie czuczu :-)

Gabrysia dostała hopla na punkcie rybek .... i chce rybki w pokoju - takie prawdziwe!!! I tak się zastanawiamy .... :dry:

znacie radiobajki ???
słucham od rana i naprawdę super stacja :-))
http://radiobajka.pl/home/

Witajcie, ja już w pracy. Wczoraj wieczorem pojechalismy do leclerka, później poszłam biegać, a jak wróciłam obejrzałam prawo agaty i padłam jak mucha kiedy tylko poczułam poduchę:-) ale jakaś trochę niewyspana jestem:sorry2:

Justyna to super zakup zrobiłaś za 4zł:tak: ja nie bardzo mam czas żeby chodzić po ciuchach, nawet nie mam weny żeby pojść na zakupy, bo szkoda mi czasu, jak już go trochę mam to wolę wracać szybko do domu, żeby z Cypkiem spędzić:sorry2: a odnośnie kręgosłupa to moja kolezanka chwali sobie te plastry właśnie, takie zwykłe, Kapsiplast. Jedyny defekt to że chyba trzeba go mieć 24godz na sobie a podobno strasznie piecze/szczypie, ale skoro ma uśmierzyć ból to chyba warto sie poświęcić;-)

Madzienka ale Ci fajnie, że możesz coś sobie potestować, Ty to zawsze gdzieś coś wynajdziesz:-):tak:

Sunday myślałam że może na Tymiankową chodzicie, ale chyba Wam nie bardzo po drodze..

Anaconda jak tam dzisiaj się wstawało? a może już drzemkę masz:-)? no to macie zamieszanie z panią:no:

Marz super że już masz autko, obyś tylko nie musiała w centrum parkować:tak:

Karlita Cyprian też ma jakąś fazę na rysowanie i tylko woła "mama, pisik " żeby mu dać jakiś mazak:-)

Maltanka super, że z praca wszystko się poukładało. Nie ma się co przejmować, ja wychodzę z założenia, że w życiu nic nie dzieje się bez przyczyny:tak:

Muszę wyskoczyć do plazy, może jakoś mi się uda póki nie ma dyr:ninja2:
Miłego dnia;-)

Dzień dobry....
ja właśnie wcinam śniadanko, zaliczyłam już dzisiaj LuxMed...bo jutro wizyta...Jula w przedszkolu...dzisiaj odwiedza ich teatr więc atrakcje od rana w przedszkolu:tak:

Marzenka super że autko kupione...kiedy opijamy;-)??
a Ty to już chyba awansowałaś na ciocię bez dodatku e:-D

Karlita radio znamy i z Julą często słuchamy przy okazji zabawy....
jak masz takiego artystę w domu to może pomyśl o takiej farbie :tak:Farba tablicowa PEBEO - Profesjonalny Internetowy Sklep Plastyczny i Papierniczy

Anaconda masz racje że Paweł Marzenki to skarb...
a ze studentami musisz rozprawić się raz a dobrze...

Mandziula tulaski na zły humor....oby dzisiaj było lepiej...

Gon1a dziękuję czuje się wyśmienicie, żeby nie zapeszyć....

zmykam bo zaraz ruszamy z Beatką na shopping
;-)
miłego dnia

przegapiłam okrągłego posta...więc z okazji posta nr 11.011 stawiam szampana
szampan.jpg

i dla ciężaróweczek tez coś specjalnego:-D
piccolo.jpg

reklama
Dzień dobry:cool2:

Ale mi się dziś nie chciało wstawać o 5.00:no: lenia złapałam i z tego wszystkiego obiad skończyłam robić koło 9.00:szok: nie mówię już o praniu które zostanie powieszone dopiero o 13 jak P. wróci :baffled: może się nie ukiśnie w pralce:confused:
A wczoraj nie tylko Paula mnie odwiedziła ale też mój szef chyba z trzy razy przyjeżdżał:dry: no i żeby mi się nie nudziło dał mi zadanie do wykonania a że nie wiem o której wpadnie na kontrolę muszę choć trochę to zrobić żeby było widać ze nie siedzę bezczynnie:sorry2:

Do góry