hej... ja po pracy mam chwile spokoju bo chłopaki pojechali rano na wieś i jeszcze nie wrócili... w pracy spokój jako tako...ogonek nadal za mną chodzi.... kurcze mógł upodobać sobie koleżankę....bo ja do kibla w spokoju nie mogę pójść....bo jak znikam z pola widzenia to jest taki płacz.....ciekawe jak długo to potrwa....
madziara no superowe wieści od gin... za tydzień też takie będą zobaczysz....
upolowałaś coś na allegro????
madzienka nie chcesz się zamienić....no wiesz ale jesteś... ale popatrz na to z tej strony że wakacje wolne....

, teraz tylko gorący okres bo Dzień Rodziny a potem Dzień Dziecka....zakończenie roku i laba...
misia zdróweczka dla Ciebie i Nataleczki
atali dobrze że już wychodzicie z tych choróbsk... i pamiętaj żeby to było ostatni raz.... na ten rok to już chyba wyczerpałaś limit....koniec rozumiesz...
anaconda widzisz jaką masz sumienną córę...i pomocną teściową...
a Ty nie bądź taka...tylko Madziarce pokażesz a nam to nie...oj nie ładnie

karlita dobrze że Norbuś zdrowy... ale te ząbki go męczą...
szukałam wczoraj patyczków na allegro ale nie mogłam znaleźć... co w gruncie sprawiło, że zalicytowałam mega pakę ubrań dla Czarka...ha ha ha
maltanka no proszę Cię....to co to za fachowcy, co dekor kładą odwrotnie....też bym była zła...
patyczki potrzebne mi są do prezentów dla mam...
marz ja jestem zadowolona z tego odplamiacza... jak do tej pory wszystkie plamy mi poschodziły...
madziara no superowe wieści od gin... za tydzień też takie będą zobaczysz....
upolowałaś coś na allegro????
madzienka nie chcesz się zamienić....no wiesz ale jesteś... ale popatrz na to z tej strony że wakacje wolne....

misia zdróweczka dla Ciebie i Nataleczki
atali dobrze że już wychodzicie z tych choróbsk... i pamiętaj żeby to było ostatni raz.... na ten rok to już chyba wyczerpałaś limit....koniec rozumiesz...
anaconda widzisz jaką masz sumienną córę...i pomocną teściową...
a Ty nie bądź taka...tylko Madziarce pokażesz a nam to nie...oj nie ładnie

karlita dobrze że Norbuś zdrowy... ale te ząbki go męczą...
szukałam wczoraj patyczków na allegro ale nie mogłam znaleźć... co w gruncie sprawiło, że zalicytowałam mega pakę ubrań dla Czarka...ha ha ha
maltanka no proszę Cię....to co to za fachowcy, co dekor kładą odwrotnie....też bym była zła...
patyczki potrzebne mi są do prezentów dla mam...
marz ja jestem zadowolona z tego odplamiacza... jak do tej pory wszystkie plamy mi poschodziły...