reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka ja widzę, że powinno być odwrotnie, zwrócę im na to uwagę i mam nadzieję, że wezmą taniej z roboty:wściekła/y: a kiedyś się najwyżej wymieni

madziara płytki płytkami, są dobrze położone tylko ten dekor, ale szczerze wiesz co jakoś w świetle dziennym inaczej wyglądały niż w sztucznym, ten krem podchodzi mi pod biel przy żarówce, a ten brąz w czarny wpada:sorry:na dzień dzisiejszy najchętniej w ogóle bym to zerwała wszystko i wyp.... ale czekam na efekt końcowy, bo na razie to tam jest niezły syf

reklama
Madzieńka ale jej dobrze... też bym gdzieś pojechała :sorry::sorry: i też bym miała uśmiech od ucha do ucha :-D:-D:-D:-D

Madzia niech jedzie...mimo że nie mam z nia źle, bedzie wiecej spokoju!!!

Maltanka na pewno efekt koncowy bedzie super!!

Karlita znalazłam

ruszyła akcja Portret Twojego Dziecka
kupony można wycinać od 23 kwietnia do 14 maja....
za 3 kupony sesja, darmowy portret a dla zainteresowanych kubek z fotografia za 9zł

Maltanka ja też myślę że efekt końcowy będzie extra ;-) na razie nie zrażaj się jeszcze...

Dziewczyny maluchów - podpowiedzcie jakie smoczki na początek kupić do wypróbowania???
bo moje nie chcą żadnego ani smoka ani butli - a chciałam coś kupić żeby mieć w razie czego...

a i jaką butelkę wypróbować jako pierwszą :-p

Dziewczyny maluchów - podpowiedzcie jakie smoczki na początek kupić do wypróbowania???
bo moje nie chcą żadnego ani smoka ani butli - a chciałam coś kupić żeby mieć w razie czego...

a i jaką butelkę wypróbować jako pierwszą :-p

Madzia u nas sprawdziła się firma Tommee Tippee...zarówno przy smoczkach jak i butelkach...

U nas znów królował AVENT i DrBrown's :tak::tak:
Ja już obiad zjadłam i teraz chwila lenistwa :-D:-D:-D może jeszcze kawkę wypiję przed wyjściem po Maję :sorry::sorry::sorry:
Maltanka może nie będzie tak źle z tymi płytkami, poczekaj na efekt końcowy :tak::tak::tak: ale masz rację - targuj się o niższą cenę skoro do góry nogami zrobili :tak::tak::tak: jak tam idzie pakowanie? :confused2::confused2:
Madzienka to mówisz że chwilę oddechu będziesz miała tak kierowniczka wyjedzie :-D:-D;-);-)
Madziarka nagotuj pomidorówki cały gar i pomróź w małych porcjach - będzie miała Nelinka kiedy tylko zapragnie :-D:-D:tak::tak::tak:
Marz 6 Weidera ćwiczysz? Pochwal się do ilu powtórzeń doszłaś? :confused2::confused2: mnie to strasznie kark bolał przy tych ćwiczeniach :crazy::crazy:

Madziarka u nas ze smoczków na początku tylko i wyłącznie AVENTU inne niestety sie nie sprawdziły bo dzieciaki jakoś nie umiały zasysać ;-)

później Norb przeszedł na TT i MAM ;-)

butelki tez miałam aventi i bardzo sobie chwalę :-)

anaconda
jak cie kark bolał to źle wykonywałaś ćwiczenie
dla mnie 6W strasznie nudna i monotonna ...

Hejka, my po spacerku, obiadku, dzieciaki już 2h śpią:tak: (drugi, 1,5, wowww, wypiłam kawę, obiad nastawiłam i się nudze,

ooo wykrakałam i się obudził....

Maltanka no jest to wkurzajace ale co tam nie stresuj sie a jedynie negocjuj cene.....
Madzienka prosze Cie najpierw trzeba bylo ja zaczac aby sie czyms pochwalic:-D:-D:-Dw jakiej to gazecie i czy kupon jest codziennie???
Madziarka u mnie NUK a pozniej tez Canpol i wszystkie jak chcieli to ssali M byl bardziej smoczkowy a B zauwarzylam ze jest mu to obojetne wiec od niedzieli postanowilam mu go nie dawac aby nie wpadl w nalog jesli go nie chce..........wiec super:-)buteleczke przy B mialam DrBrown i powiem ci ze ladnie ssal one niby przeciwkolkowe......
Atali fajnie ze Ci dzieciaki tak spia w jednym czasie......

My juz w domku bylismy zamowic warzywka w sklepie ekologicznym czas zaczac troche dziecku gotowac:-Di na malych zakupkach......Kupilam na wyprobowanie ariel odplamiacz w sprayu mam nadzieje ze pomoze mi pozbyc sie plam z kt nie poradzil sobie dzis Vanish:sorry:

Mam pytanko kto mialby ochote pojsc do kina na film o Agacie Mróz "Nad Życie"????????????

Dzięki kochane za odpowiedzi - spisuję która co poleca i na koniec podliczę - te z największą ilością głosów zakupię na początek :-D;-)

Marz daj znać kiedy będziesz chciała iść - jak bym miała z kim dzieci zostawić to bym była chętna...:sorry:
i czekamy na opinie nowego odplamiacza ;-):tak:

Atali ależ ci dzieciaki ładnie pospały...:tak:

zupkę zrobiłam pomidorową - miałam własnie zlać żeby spróbować zawekować i zamrozić zostawiając tylko na jutro dla Neli... jak przyjechały najpierw dwie siostry i mama, później jeszcze jedna siostra z córą - jak się dosiadły to cały gar poszedł :szok::eek::-D więc jutro pewnie będę próbowała wekować kolejną zupę :-D:-D:-D:-D

reklama
My właśnie wróciłyśmy ze spacerku i placu zabaw :tak::tak:
Madzienka, Maltanka musimy się umówić na wspólny popołudniowy plac zabaw :tak::tak::tak:
Karlita to jak się spotkamy no to musisz mi zademonstrować jak wykonywać tą szóstkę :tak::tak:
Marz ja też chętnie bym poszła na ten film :tak::tak: a od kiedy go grają i kiedy ty byś chciała iść? :confused2::confused2:
Madziara czyli jutro znowu czeka cię gotowanie :-D:-D:-D ugotuj i dla mnie :-D:-D:-D

Do góry