Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Witam o poranku,
przez okno słonko świeci - mam nadzieję że dziś będzie cieplutko....
Maltanka Anaconda hehe no właśnie - ale też się cieszę że im tak zupka posmakowała
;-)
Anaconda specjalnie dla ciebie mogę ugotować - daj znać tylko kiedy przyjedziesz
;-)
Misia cieszę się że Natalka łobuzuje - to dobry znak
no i super że u ciebie udało się uniknąć antybiotyku!!!!
A z gołębiami nie pomogę - w bloku mieliśmy to samo - i powiem ci tylko że te preparaty do psikania co niby mają odstraszać nie działają... u nas przynajmniej dwa razy tym psikali a gołębie i tak siedziały i nic sobie z tego nie robiły...
Aneta zdrówka życzę - a myjesz owoce przed podaniem? np banana czy pomaranczę ponoć trzeba umyć przed obraniem - bo na skórce jest dużo rota i tak na rękach można przenieść je na obrany owoc - tak mi kiedyś pediatra podpowiedział.... od tamtej pory ja zawsze wszystkie owoce myję... lepiej dmuchać niż później się męczyć ;-)
Pokaż fotki komunijne...
Justyna a co twój buntownik taki agresywny sie zrobił?
Mandziula odpoczęłaś troszkę?? a Koluch jest niesamowity

ze sklepu z przyprawami miałam zamawiać cebulkę ale kupiłam w stacjonarnie bo się na nią natknęłam więc dzięki ;-)
Sunday oby dziś żaden rodzic nerwa nie ruszał...
;-)
Super że spotkanko przy kawce wam się udało...
Marz jak dzieciaki - trzymają się w zdrówku???
Karlitka a jak Norbisia ząbek - przebił się? temp dalej wzrasta czy macie spokój???
przez okno słonko świeci - mam nadzieję że dziś będzie cieplutko....
Maltanka Anaconda hehe no właśnie - ale też się cieszę że im tak zupka posmakowała

Anaconda specjalnie dla ciebie mogę ugotować - daj znać tylko kiedy przyjedziesz

Misia cieszę się że Natalka łobuzuje - to dobry znak

A z gołębiami nie pomogę - w bloku mieliśmy to samo - i powiem ci tylko że te preparaty do psikania co niby mają odstraszać nie działają... u nas przynajmniej dwa razy tym psikali a gołębie i tak siedziały i nic sobie z tego nie robiły...

Aneta zdrówka życzę - a myjesz owoce przed podaniem? np banana czy pomaranczę ponoć trzeba umyć przed obraniem - bo na skórce jest dużo rota i tak na rękach można przenieść je na obrany owoc - tak mi kiedyś pediatra podpowiedział.... od tamtej pory ja zawsze wszystkie owoce myję... lepiej dmuchać niż później się męczyć ;-)

Pokaż fotki komunijne...
Justyna a co twój buntownik taki agresywny sie zrobił?

Mandziula odpoczęłaś troszkę?? a Koluch jest niesamowity

ze sklepu z przyprawami miałam zamawiać cebulkę ale kupiłam w stacjonarnie bo się na nią natknęłam więc dzięki ;-)
Sunday oby dziś żaden rodzic nerwa nie ruszał...

Super że spotkanko przy kawce wam się udało...

Marz jak dzieciaki - trzymają się w zdrówku???
Karlitka a jak Norbisia ząbek - przebił się? temp dalej wzrasta czy macie spokój???