reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam o poranku,
przez okno słonko świeci - mam nadzieję że dziś będzie cieplutko....

Maltanka Anaconda hehe no właśnie - ale też się cieszę że im tak zupka posmakowała :tak:;-)

Anaconda specjalnie dla ciebie mogę ugotować - daj znać tylko kiedy przyjedziesz :-D;-)

Misia cieszę się że Natalka łobuzuje - to dobry znak :-D no i super że u ciebie udało się uniknąć antybiotyku!!!!

A z gołębiami nie pomogę - w bloku mieliśmy to samo - i powiem ci tylko że te preparaty do psikania co niby mają odstraszać nie działają... u nas przynajmniej dwa razy tym psikali a gołębie i tak siedziały i nic sobie z tego nie robiły... :-p

Aneta
zdrówka życzę - a myjesz owoce przed podaniem? np banana czy pomaranczę ponoć trzeba umyć przed obraniem - bo na skórce jest dużo rota i tak na rękach można przenieść je na obrany owoc - tak mi kiedyś pediatra podpowiedział.... od tamtej pory ja zawsze wszystkie owoce myję... lepiej dmuchać niż później się męczyć ;-):tak:
Pokaż fotki komunijne...

Justyna a co twój buntownik taki agresywny sie zrobił? :-p

Mandziula odpoczęłaś troszkę?? a Koluch jest niesamowity :-D:-D:-D:-D
ze sklepu z przyprawami miałam zamawiać cebulkę ale kupiłam w stacjonarnie bo się na nią natknęłam więc dzięki ;-)

Sunday oby dziś żaden rodzic nerwa nie ruszał... :tak:;-)

Super że spotkanko przy kawce wam się udało...:tak:

Marz jak dzieciaki - trzymają się w zdrówku???

Karlitka a jak Norbisia ząbek - przebił się? temp dalej wzrasta czy macie spokój???

reklama
Dzien dobry...ale cudnie na dworze...cieplutko, piekny dzień zapowiada sie...

Ja za chwilke zmykam na krótkie szkolenie, mam nadzieje ze nie zanudze sie....więc odezwę sie ciut później...

Witam i ja :-):-)
Oj mam nadzieję że ten dzień będzie cudny bo na taki się zapowiada :tak::tak::tak:
A ja w planach mam dzisiaj mega zakupy spożywcze bo lodówka świeci pustkami :szok::szok:
Maltanka kurcze wy już jesteście jedną nogą przeprowadzeni :szok::szok: ale wam fajnie :tak::tak::tak:
Madziarka po zupkę przyjadę jak domek do końca zmontujecie żebym miała gdzie poskakać :-D:-D:-D:-D;-);-);-)
Sunday, Justyna, Aneta super że spotkanie kawkowe udane :tak::tak:
Emilka a co u was? Dziewczynki zdrowe? :confused::confused::confused:
Mirosia wracajcie szybciutko do domu i niech Marzenka pokona wreszcie tą żółtaczkę :tak::tak::tak::tak:
Sunday ale masz frekwencje w grupie - tylko pozazdrościć ;-);-):-D:-D
Elza to mówisz że masz "przyszywanego" synka :-D:-D
Misia zdrówka dla was, dobrze że tobie udaje się obronić przed antybiotykiem :tak::tak: z gołębiami niestety nie pomogę bo nie mam żadnego na nich pomysłu :no::no::no: ale strasznie jak wam tak balkon obsrywają :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Gon1a to nie mów że wam nie oddali całej kasy za to auto tylko za mniej odkupili :szok::szok::szok: noż ale bym się wkur... :wściekła/y::wściekła/y:

WItam dziewczynki, ja na szybko, bo chciałam wcześneij na spacer wyjść, a jeszcze chałupke z lekka trzeba ogarnąć...;)
Jejuuu, dwa wesela mamy, a ja mam tylko czerwone buty:szok: przez te choróbska nawet nie miałam jak pochodzić, teraz na wariackich papierach będę szukać, bo to już 19-go:szok: i jeszcze J garnitur musi kupić:sorry:

Madziarka, te pokrzywy to chyba w ekologicznym kupowałam, ale w aptece też są. można zahodować u babci na wsi, wysuszyć i zaparzać:-D

mandziula, chętnie bym poszydełkowała, ale niestety... jak mamy nie ma, to nie mam czasu na to :(

Witajcie, my jak zwykle na nogach od 7, śniadanko za nami, nawet skoczyłam do osiedlowego po małe zakupki. Pogoda robi nam się piękna, dopiero po południu wyjdziemy na spacerek, mam w planach bez wózka no ale jeszcze zobaczymy, bo daleka droga przed nami.

Sunday nie wypił w końcu tego mleka, dopiero po basenie zjadł zupę z dokładką:tak:

Gona
współczuję przeprawy z nieuczciwymi sprzedawcami, chyba za bardzo polubownie zakończyliście sprawę, trzeba było tą drugą stronę obciążyć kosztami związanymi z usługą prawniczą:sorry:.

Anaconda udanych zakupów

Madzienka
to prawda dawno niewidziałyśmy się nawet już nie pamiętam kiedy ostatnio:unsure:, no a Michał im większy tym gorszy w zachowaniu:huh::huh:. Przyjemnego szkolenia życzę:tak:

Maltanka super że wycieczka do planetarium spodobała się dla H:-)

Atali chyba łatwiej jest kupić gajerek niż kieckę:-p, miłego spacerku!!!

Anet zdrówka podsyłam

Kupiłam młode ziemniaczki i mleko zsiadłe więc obiad dzisiaj wyśmienity:rolleyes2:

Witam. Rzeczywiście piękna pogoda dzisiaj, ale ogladałam prognozy i niestety wekend zapowiada się zimny :-( Maksio w przedszkolu, ja po szybkim śniadanku, zupka szczawiowa się gotuje, pranie juz jedno zagrało więc trzeba wywiesić, jeszcze musze ręczniki wyprać póki ciepło i słoneczko jest :tak:

maltanka super,ze Hubert mimo długiej przerwy nie chce wychodzic z przedszkola:tak:

misia ojej współczuje problemu,ale niestety nigdy nie miałam do czynienia z gołębiami :eek:

Madzienka ciekawego szkolenie:-)

anaconda udanych zakupów :-)

Justynka a gdzie planujesz w dłuższą droge iść???

atali oby zakupy się udały:-)

ale cudnie na dworze.....spacerujcie, spacerujcie bo skzoda w domu siedzieć...
ja juz wyszkolona;-)dobrze że internet na szkoleniowych komputerach był to przynajmniej czas niestarcony....

Maltanka
a zapisujecie sie na nastepny rok na basen?
super że przeprowadzka juz juz prawie na końcu...od kiedy opuszczacie Czechów??
dzwoniłas??...

Madziarka odpoczywacie na świezym powietrzu???oj zazdroszczę...

Sunday szczawiowa mniam mniam ale mi smaka narobiłas...

Justyna udanego spacerku...

Atali udanych zakupów...

Justynka my też wczoraj młode ziemniaczki jedlismy mniam :-)

a młode ziemniaki z koperkiem i kefirkiem to pyyyysio obiadek :-)

Madziarka koło mnie niedaleko jest sklep zielarski i tam powinna byc pokrzywa :-) chcesz?? kupić ??

młody właśnie padł dzisiaj wstał 5:05 ....

no i pisałam posta i zajęłam sie czymś innym hihiihih

młody wstał własnie sam je pierożki na drugie śniadanie i zaraz wybywamy na dwór ;-)

Witajcie

Ja porałam część dywanów i tak myślę nad największym, ale tak mi się nie chce, że szok.

anaconda
pewnie już pojechałaś, trzeba było smska pisać bo ja dopiero komuter włączyłam i gg odczytałam:sorry2:

madzienka
dobrze, że nie zanudzili cię na szkoleniu,
co do basenu to nie wiem jeszcze, zależy jak wyjdzie z pracą
a jak dobrze pójdzie to we wtorek już zamierzamy się przeprowadzić ostatecznie
nie jeszcze nie dzwoniłam i nie wiem, czy ich poganiać czy nie, obiecali do końca tygodnia zadzwonić i pokompletować to, więc może zaczekać już hmmm, zobaczę może przed 15 zadzwonię

reklama
witam
pogoda cudna fakt tylko na dworze siedziec, własnie mnie tez kolezanka nastraszyła ze w weekend paskudna pogoda a ja mam w sobote wyjazd integracyjny :-D:-D:-D
anaconda, justyna juz mi sie nie chce o nich nawet myslec chcielismy to jak najszybciej sfinalizowac i miec za soba, chociaz pieniadzev juz nam oddali i koneic niech sie udławią reszta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzis wyrejstrowałąm autko jeszcze ubezpieczeniu zgłoszei adijos, zycze im tylko zeby go jak najdłuzej sprzedawali:-D:-D
anaconda udanych zakupów tylko nie przesadzaj zeby Ci sie do twingusia wszystko zmiesciło;-):-) no własnie a kiedy przegramy filmiki musimy sie umówic:happy2:
maltanka ale Wam fajnie, to gdzie bedziesz teraz mieszkac??
maltanka, madzienka kupiłam samochod i okazał sie tłuczony wyszło to 2 tyg po zakupie
no własnei kiedy Mirosia wychodzi, jak mała??
atali udanych zakupów no ja tez sie wybieram naakupki jutro

a moja Asia włąsnie u dentysty jest ciekawe jak bedzie, pojechali na watykanska ciekawe da sobie w buzi zrobic cos
:cool:

Do góry