aneta82
Fanka BB :)
Witam.
Dzisiaj spałam jak zabita, wstałam o 5,20 i myślałam że Paweł zaraz do pracy wstanie, przysnęłam jeszcze a o 6 słyszę jak chrapie
szybko go zbudziłam bo by zaspał i oczywiście Ola też się przebudziła, ale udało mi się ją namówić na spanie i tak prawie do 8
Muszę kupić coś na zgagę bo już codziennie mnie męczy, ble 
mój pępek to już dawno wylazł na drugą stronę
a z imion to raczej tradycyjne
zdrówka na Twoje gardło
karlita biedny Norbuś tak się namęczy przez te zęby i jeszcze do tego upadki, ale z czasem wszystko minie, zęby wyjdą i upadków będzie mniej
Justynka tylko wróć ze spacerku żebyśmy się kawki napiły
anaconda ja też jestem ciekawa Twojego wyglądu, tylko nie będę miała dzisiaj czasu tłuc się tam do Ciebie, może mi mmsa wyślij
;-)
Madziara dobrze Ci że możesz spokojnie wstać a dzieci śpią, bo Ola to ma jakiś alarm w sobie i jak tylko się ruszę to i ona wstaje
atali witaj, i ja mam takie wrażenie że teraz mi brzuch szybciej rośnie, chyba ma więcej miejsca
Madzienka właśnie miałam pytać gdzie jesteś i proszę
Dzisiaj spałam jak zabita, wstałam o 5,20 i myślałam że Paweł zaraz do pracy wstanie, przysnęłam jeszcze a o 6 słyszę jak chrapie

śliczny brzuniowiększy chyba minimalnie....ale nie przebija i tak mojego
nawet mąż dziś zauważył,że pępka praktycznie nie ma już:-(z Natalką nie wyskoczył...oby i teraz jakoś się uchował
a u mnie idzie niestety nie tylko w brzuch:-(obrączki od 2 tygodni nie wcisnę:-
no:a z Natalką dopiero w szpitalu oddałam mężowi,by nie zginęła
bardzo ładniea jakie imiona wchodzą w grę?wolicie raczej tradycyjne czy coś modnego,oryginalnego
![]()
mój pępek to już dawno wylazł na drugą stronę

karlita biedny Norbuś tak się namęczy przez te zęby i jeszcze do tego upadki, ale z czasem wszystko minie, zęby wyjdą i upadków będzie mniej
Justynka tylko wróć ze spacerku żebyśmy się kawki napiły

anaconda ja też jestem ciekawa Twojego wyglądu, tylko nie będę miała dzisiaj czasu tłuc się tam do Ciebie, może mi mmsa wyślij

Madziara dobrze Ci że możesz spokojnie wstać a dzieci śpią, bo Ola to ma jakiś alarm w sobie i jak tylko się ruszę to i ona wstaje

atali witaj, i ja mam takie wrażenie że teraz mi brzuch szybciej rośnie, chyba ma więcej miejsca
Madzienka właśnie miałam pytać gdzie jesteś i proszę