Witam
My właśnie wróciliśmy z urodzinek. W tym roku nic nie organizowałam bo niestety nie mam siły

. Zrobiłam Natalce tort, nie doczekał w całości do Sadurek, bo dziewczyny postanowiły zjeść po kawałku na śniadanie. Ależ się moja Natalcia wstydziła jak tatuś sto lat śpiewał, za to Justysi się podobało bo tańczyła w rytm.
Dziękuję w imieniu Natalki i swoim za Waszą pamięć, bardzo nam miło tym bardziej że ostatnio jakoś zaniedbuje forum, ale nie wyrabiam ostatnio. Już jestem coraz bardziej zmęczona i bardzo się cieszę że mamy ogródek (jak to mój mąż mówi - w końcu go doceniłam) bo na plac zabaw na razie nie chodzimy. Nawet bym nie doszła. Ale na dworze od rana do wieczora jesteśmy

, nawet obiady w ogródku :-)
fogia moje gratulacje
Madziarka fajnie, następną księżniczkę będziesz mieć

. A taki domek to super sprawa, mój tata dziewczynkom na wsi chce taki robić.
mirosia bardzo dziękuję za pomoc :-), na razie był Pan i powiedział że szkoda całkowita, bo wartość naprawy samochodu przekroczy kilkakrotnie wartość samochodu. Każdy jak widzi auto dziwi się że Daniel cały. Miał na prawdę farta.
Madzienka dużo osób nad jeziorkiem?? Fajnie taka działeczka
sunday jak Maksio, pomagają coś leki?? Kurde teraz ja dostałam uczulenia. Natalce zeszło już wszystko, ale za to ja w czerwonych kropach na ręku jestem
Justynka a wy to aż dziwne że w Lublinie zostaliście?? Mąż nudzi się czy zadowolony z wolnego?? Mój teraz w domu sporo był to się wynudził strasznie, ale komórkę otynkował ładnie, teraz muszę ją pomalować, i zakupić tablicę na kredę dla dziewczynek i powiesić.
Elza a Czarek na Lwowską się dostał?? W ogóle to super że się dostał
Motylla ale super, że już bez pieluchy latacie, ja się muszę chyba za Justysię wziąć, bo jak zrobi kupę w pampersa to od razu krzyczy żeby przebrać, a jak robi siusiu to tez mówi że zrobiła, może to już czas
marz ale ma już dużą chrześnicę mąż

, ja to lubię poza domem siedzieć,a nie kisić się w mieście.
maltanka a gdzie wybywacie?? Chodzi już H do przedszkola? Kiedy się przeprowadzacie??
atali zdrówka dla Was, że też Wam nie odpuszcza
misia wypad do Nałeczowa super, widziałam zdjęcie na FB super wyglądasz
mandziula fajnie mieć tarasik

, a weselicho może jednak fajne będzie
aneta przejeżdżałam w poniedziałek przez Piaski i myślałam o Tobie

nawet się rozglądałam czy gdzieś Cię nie ma
Antuanet ojej idź może do innego lekarza jak tak Ci się dzieje z nogą, zdrówka podsyłam
Marta ja tam bym nie wytrzymała i wszystkim o ciąży bym powiedziała :-), a jeszcze nic nie widać??
karlita czy ty na piechotę szłaś z Zalewu?? O matko jak tak to szacun
Moja Justysia śpi już półtorej godziny, Natalka ogląda bajkę, mąż pojechał obejrzeć samochód, a ja się nudzę wyjątkowo