reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

U mnie ciąg dalszy malowania domku - już mi to bokiem wychodzi :-p bo tyle jest takich szczególików które trzeba obklejać malować bleeee... już chcę to skończyć - a na początku wydawało mi się że dzień i domek będzie gotowy :baffled::-D:-D:-D:-D

Dzięki za życzonka... jejku czas ucieka nam między palcami... dlaczego to życie tak szybko goni- boję się że się obudzę jak już będę babcią :zawstydzona/y:

Sunday super że łóżko się sprawuje... oby te boćki naniosły szczęścia...

Elza może Czarek potrzebuje trochę pobycia w domku... nic na siłe ;-)

Madzieńka grzej się grzej... i wypij za mnie szklaneczkę :-)

M. pojechał a mnie z tego wszystkiego coś głowa rozbolała... chyba na te wiatry i deszcze co idą :sorry::-(

Misia Mirosia Anetka a jak wy się czujecie???

Edit zanim wysłałam to Justynka dopisała - dasz radę kochana... :-) oby bunty szybko przeszły!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Dzieci śpią, a ja zaglądam. Krystek już nie nosi pieluszki:-), na dworze się nie załatwi, nie ma mowy, żeby podlał krzaczki, drzewko czy też trawkę, więc musimy iść do bloku i dopiero w domu robi, dobrze, że chociaż doniesie:-D i zmiana się nie przydaję.

Witasm,
my dziś zastanawialiśmy się co porabiać z pięknym wolnym dniem,ale nic ciekawego nie wymyśliliśmy, więc podskoczyliśmy jedynie na Plac Zamkowy na lody i wylądowaliśmy u rodziców:-DNatalka pomagała babci odkurzać;-)
Zobacz załącznik 460658
Super z Natalki pomocnica:-), mój Krystek też lubi odkurzać:tak:

Witajcie,
Michał drzemie po spacerku. Trochę pozdzierał sobie kolanka bo on zamiast normalnie iść to pędzi jak wiatr:no:. No i jakaś faza buntu do nas przyszła. Takiego mi wstydu we Włodawie narobił że szok, ucieka, jak go łapię to drze się na całe osiedle, rzuca się na ziemię i na kolanach dalej sunie:crazy:Jak ja ten bunt przetrwam:eek:.
Krystek też nie spaceruje tylko biega i ma zdarte kolano i siniaki na nogach. Oby bunt szybko miną.

misia super masz pomocnice :-) natalka będzie super opiekować się bratem

Madziarka domek zapowiada się imponująco :-) oby wszelkie kaszle szybko minęły!!
Wszystkiego Najlepszego dla Was!!!

iwonka
N padł 15 min przed przyjazdem Taty ;-)
jak tam juz po pracy?? teraz masz dużo wolnego :-)

elza i do teściów i do Kielc ;-) pierwszy raz zostawimy maluchy z dziadkami ... na cały dzień :laugh2: szkoła przetrwania ....

eliza, Justynka oby bunty poszły precz....
Norbert też teraz jakiś buntujący się :-) jak się dogadać nie może to od razu pisk ... zaczynam stosować karny puzelek

sunday super że imprezka udana. Wszystkiego najlepszego dal Taty! prezent super :-)

Motylla brawa dla Krystka :-)

Mirosia
już niedługo :-) prasowanie to juz pisałam mężowi zostaw ;-)

hejka jednak udało mi się wyjść z Czarującym na plac zabaw i normalnie myslałam że go tam zostawie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no taki nieznośny się był, że było mi wstyd...zabierał zabawki, bił dzieci....tak więc szybko zapakowałam zabawki i dzisiaj ma karę...........

madziara jak tam domek....czekam na zdjęcie...też myślałam o domku dla Czarka
karlita rozumiem że zostawiasz dzieci u teściów i jedziecie do Kielc.....w takim razie trzymam kciuki żeby dzieciaki za bardzo nie tęsknili...
sunday oj fajnie że łóżko się sprawdza oby te bociany też się sprawdziły...kurcze ja wczoraj jak byłam na wsi to tam też krążyły bociany.........hym......
daj znać co tam ze skórą Maksia....co powoduje że jest taka szorstka...
Justynka oj wiem co przeżywasz widząc buntującego się Michałka...cierpliwości zyczę....
mirosia a na kiedy dokładnie masz termin????

elza tak w piątek się urywamy na cały dzień ;-)
może przez tą pogodę Czarek taki nieznośny ???

coś znad Czechowa ciągną ciemne chmury czyżby miało padać ?? ;-)

Witajcie, upalnie dziś ale chyba jakieś deszcze do nas nadciągają:confused2: wyrwałam się dzisiaj z pracy na godzinkę bo musiałam pojechać do promotora, żeby z tą pracą, a raczej z jednym rozdziałem troszkę mnie pokierował bo nie wiedziałam o czym pisać, a że długi weekend to chciałam go trochę na twórczość wykorzystać, ale tak pomógł, że i tak nic nie wiem, bo dość enigmatycznie mi "podpowiedział" więc na nic moje jechanie było:sorry::baffled:

Karlita ja po pracy będę dopiero po 21, więc jeszcze troszkę mi zostało:tak:

Sunday super, że łóżko skręcone i wypróbowane, oby tylko owocnie;-) a co to za imprezkę mieliście?

Justyna współczuję buntu, mój Cyprian też się buntuje badając na ile może sobie pozwolić, na szczęście jeszcze nie rzuca się na kolana ale czasami jak wpadnie w płacz to jakby go ktoś ze skóry obdzierał:sorry:

Elza no to widzę na placu zabaw się nie nasiedzieliście...każdy etap w życiu dziecka trzeba jakoś przeżyć:happy:

Mirosia siedź w domu odpoczywaj bo jak tak gorąco, to ciężko chodzić, a już jak się jest w ostatnim trymestrze to w ogóle;-)

To zabieram się dalej za pisanie...

Witajcie

My dzisiaj w rozjazdach, Hubert rano został u babci, a my do Ostrowca podskoczyliśmy i namówiłam P na kawę z MC Driva- brat mnie zaraził
:-D:-D:-Di przypomniało mi się morze zeszłoroczne ajjjjj pojechałabym na wakacje gdzieś:tak:

a jutro mamy w planach zacząć sezon grillowy, nawet już karkówkę zamarynowałam, więc mi tu nie straszyć burzami:-D

iwonka
jak tam dzisiaj dzień w pracy minął?

madziarka no weź nie starsz pogodą, bo my jutro mamy w planach zacząć sezon grillowy:tak:;-)

madzienka co za dużo to nie zdrowo, odpoczynek od towarzystwa się należy:-D ps. co do urzędników, no właśnie, z własnego doświadczenia wiem, czasami jak przyszłam do pracy i wzięłam się za robotę patrzę na zegarek a tu 15 tyle czasami roboty było

sunday a gdzie to tak bawiliście się na zamkniętej imprezce:sorry: ps. już wiem...:confused2:

karlita i jak pakowanie? :-D:-D:-D szkoła przetrwania dla teściów:-D ty też będziesz miała szkołę przetrwania:-D ... żartuję spoko jest...warto:tak:

justynka aż mi zapachniała kiełbaska z grilla:-D widzę, że bunt się zaczyna? dasz radę, nie daj się a zobaczysz szybko bunt minie

madziarka Najlepsze Życzenia!!!
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

motylla brawa za bezpieluchowe spacerki

mirosia to dobrze, że Ł miał dzisiaj wolne, ps. już bliżej jak dalej a na takie upały to poleż sobie w wdomu zamiast chodzić
:tak:

elza może miał zły dzień?

Ostatnia edycja:
Witam się
madziara78 Z okazji święta Waszego życzenia wszystkiego najlepszego: niech każdy dzień dostarcza radości i uśmiech zawsze w sercach gości, niechaj problemy Was omijają, a wszyscy bardzo Was kochają.
Madzia jak skończycie domek pochwal się fotkami...Ale pewnie dzieciaki miały radochę przy malowaniu...Trzymam kciuki żeby kaszel ustąpił...
sienio dzięki za miłą kawkę i super popołudnie:-)
madzienka super że wypad na działeczkę udany:-) Wracajcie do domu cali i zdrowi.:tak:
motylla gratuluję odpieluchowania.
misia2010 super babcia miała pomoc z Natalki.
karlita my też mieliśmy nad zalew jechać ale zrezygnowaliśmy bo pewnie tłumy były...
maltanka fajne plany macie na jutro,trzymam kciuki żeby pogoda Wam nie przeszkodziła.
sunday mam nadzieję że chropowata skórka to nie szkarlatyna...Super wieczorek mieliście.
justyna2729 miłego rodzinnego dzionka jutro!
My codziennie całymi dniami na dworze to nie miałam jak zajrzeć bo wieczorem po kąpieli zasypiałam:rofl2: Noga nadal puchnie i boli przy chodzeniu:sorry: Chyba pójdę do innego chirurga....Dzieciaki tfu tfu zdrowe, już trochę opalone.:tak:Wiki przeszedł bunt więc od nowa przesypia noce, chyba Marzenka miała rację że to skok rozwojowy. Wczoraj cały dzień na działce byliśmy, sezon grillowy rozpoczęty...Dzisiaj jak pogoda dopisze to też mamy w planach wieczorkiem posiedzieć.Wiki śpi, Kuba ogląda bajkę więc biorę się za sprzątanie. Miłego popołudnia.

reklama
u nas na kalinie już chwilę popadło...

mirosia czarek bił dzisiaj chłopca bo walczył o zabawkę... tak bez powodu to nie bije....
maltanka udanego grillowania...

a jeśli chodzi o zachowanie Czarka to ja mam wrażenie że to przez to że ja z nim jestem.... on jak zostaje z babcią to jest ponoć grzeczny... a jak my wracamy do domu to jest zwrot o 180*

Do góry