reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam poranie, słońce siwci wiec mozna ruszac do pracy;-);-)
anaconda witaj po przerwie, super że udało się spotkać z siostrą
misia zdrówka dla Natalki, oby nic jej nierozłożyło, a jak wam noc minęła??
atali daj znac co wam lekarz powiedział
gon1a oj zaczynają sie komunijne problemy, kiedyś wystarczył egarek i było ok....
elza jak pogodziałś się z mezem???

ja zasiadam z kawusią i korzystam że chłopaki jeszcze śpią i nadraabiam robotę, potem na chwilkę do pracy skocze, jakies zakupy po drodze i zaczynam weekend:-D:-D:-D:-D:-D

miłegp dnia życzę

reklama
witam
ja juz w pracy dobrze ze przedszkole czynne to dziadek Asie wywiezie bo z dwojka mamie ciazko a ja dzis sie ponudze przygotuje co mam na pon zrobic bo w pon mam wolne bo komunie mamy w niedziele w Zawierciu wiec droga nas czeka daleka, Asia sie cieszy ze spotkania z Patrycja i juz nie moze sie doczekac
Emilka sto lat dla Natalci, niech rosnie zdrowo
ojej Twoj Daniel Miał wypadek??:szok:najwazniejsze ze nic sie nie stało jemu
mandziula dokładnie teraz to sie dzieciom w głowach poprzewracało, ale tu czuje ze rodzice jej srobke przykecili bo im sie wydaje ze my niewiadomo ile zarabiamy bo sami teraz zyja z mops-u i zasiłków jak na razie, jak sie d... nie chce ruszyc do pracy:wściekła/y: szkoda gadac
justyna Michaś jest mały wiec mu wolno ale moja ma 5 lat i czasami tez daje czadu, a w swieta wzieła dzidziusia do kosciola taka lalke stała grzecznie cała msze,byłam w szoku, Asia ma kolege z przedszkola taki spokony ze całą msze przesiedzi jak stary koło taty
madzienka opaliłas sie??
mirosia, misia jak sie czujecie??
misia dzis zrobie zdjatko i wysle Ci maila przeczytałam:-)
anaconda witaj, fajnie ze z siostra spedziłas miel chwile szkoda ze tak zadko sie spotykacie
poczytam Was bo mam zaległości, a Maja płacze za ciocia??
zasiadam z kawka kto dołączy??

Hej dziewczyni, dziękuję za życzenia zdrówka... przydadzą się jak nic:tak: Tym bardziej , że Szymuś mnie martwi, bo codziennie gorączkuje, popłakuje.. chyba jutro się z nim przejde do pediatry. Mam nadzieję, ze jak się wychoruja to będzie lepiej, bo nie wiem jak to przetrwam...
QUOTE]

zdrówka Wam życze oby juz Was choróbska nei męczyły, akyszzz
Madziarka trochę P pogoniłam do deski, więc kupka zmniejszyła mi się...później zaliczyliśmy spacerek hulajnogowy do mcdonalda na lody i dzionek zleciał....
oj u mnie tez prasowanko wyprasowałam 2 pralki to nastepne doszły w wiekszosci to dzieciaków rzeczy i reczniki, jak ja twego nie lubie:wściekła/y::no::no:

Witam i ja.Troche sie nie wyspałam. :baffled: Maksio przyczłapał do nas i było koniec-mamo pić mamo głodny... itp. Na szczęście W zrobił śniadanko więc ja moglam troszke poleżeć. Teraz koncze kawusie i do deski... :eek: (no ale samo się nie zrobi).

Widziałyście? Koko Euro spoko zostało hitem mistrzostw EURO 2012! - KurierLubelski.pl sama buzia mi się śmieje :-D
Ogladałyście moze Ranczo?tam jest żona "Pietrka" i oni kiedyś mieli zespół... słysząc tą piosenkę widzę tą babeczkę tańczącą :tak::-D

/QUOTE]

no własnie ta piosenka to jakas totalna pomyłka,:szok::szok::szok: no cóz mamy demokracje skoro widzowie ja wybrali:dry:
Witam świątecznie.
Widzę,że sezon majówkowo-grillowy rozpoczęty;-):tak::-). My byliśmy u teściów:confused2: i starsze zostali a ja sama z żuczkiem bo M dziś na dyżurze.
Madziarko, kolejnych pięknych rocznic życzę i pociechy z gromadki dzieci.
Emilko, przesyłam słodziutkie buziaczki od Pawełka dla Natalki.
Pablo odkrył piaskownicę ( teść z M zrobili na wsi radocha niesamowita) i nie da się go wyciągnąć a jak tylko wyjdziemy z domu to chodnikiem zasuwa do piaskownicy.:tak::-D Wczoraj była awaria kablówki i neta nie było:no::crazy: -dopiero wieczorem dali:tak:.
QUOTE]

piaskownica to chyba wszedzie robi furore, u nas na topie caly czas,
jak samopoczucie??
maltanka kiedy przeprowadzka ja tez robiłam porzadki w szafie u Asi, ciuchy ktore sa mi zbedne dałam sisotrzenicy ona jest wolontariuszka i ma jakas panie z 5 dzieci pod opieke wiec co mi zbywało a dla Macka nei bedzie bo dziewczece to jej spakowałam, mam jeszcze sandałki 21,23,24 rozm. jakby któras chciała dla dziewczynki pozadne ze skory szkoda wyrzucac
ale porzdeczek juz mam szmaty powyrzucane u MAcka w komodzie tez porzadek zrobiłam
madziarka, aneta jak Wasze samopoczucue, AMgda jak cukry unormowały sie??
ok biore sie do pracki

Witajcie,

Misia i jak u was nocka??? zdróweczka podsyłamy...

Atali daj znać co powiedział lekarz na te skoki temperaturowe!!! i jeszcze raz zdróweczka dla was wszystkich...

Emilia o rany - Daniel miał wypadek :szok: dobrze że nic mu się nie stało....
A co u ciebie, czemu tak źle się czujesz?? wiadomo czy dopiero lekarze dochodzą co się dzieje?

Madzienka dzięki, ale zanim doczytałam twojego posta to poprasowałam te wstrętne koszule :-D ale zapamiętam na przyszłość :-D:-D:-D:-D

gon1a faktycznie niezłe prezenty sobie życzą :szok::baffled:
dziewczyny wy też dostawaliście zegarki z długopisami i kalkulatorem na komunię? :-D:-D:-D:-D:-D ależ to był hicior wtedy nie?

Anaconda dopiero przyjechała i już ucieka... ;-) miłego weekendu u babci!!!! Szkoda że siostra musiała już jechać, widać że jesteście bardzo z nią zżyte...

Elza nie bądź uparta i się pogodź - milej spędzicie wolne :tak:;-) no i masz piękne zdjęcia pozmieniane....

Mirosia jak u ciebie? jak się czujesz???

Aneta
a Ty???? jak Ola - wyzdrowiała całkowicie? a maż???

Sunday wszystkiego najlepszego - niech każde marzenie które tylko przyjdzie ci do głowy spełni się chwilkę później... zdrówka bo ono najważniejsze, pieniążków - bo ułatwiają życie, pociechy z Maksia i wiecznej miłości Męża!!! no i najważniejsze - niech łóżko szybko spełni Twoje marzenie o kolejnym Szczęściu!!!!:-);-)

O Mandziula dzieki, już idę pooglądać co tam ciekawego mają :-)

Witam i ja. Wyobraźcie sobie,że Maks przymaszerowall do mnie o 7 a teraz sam usnął u nas w łóżku!!! Mleko stygnie kanapeczki na niego czekaja a ten śpi.:tak:

Wczoraj grill mega udany, wysmialiśmy sie, wygadaliśmy, wycałowaliśmy małego 5mc niunia i rozmazylismy razem z druga jednodzietna para o maluszku, szczególnie,ze była jedna dziewczyna w ciązy...:tak:

Madzienka Madziara super ze odwiedzinki sie udały :-)

Madzienka pod tym względem to podzielam Twoje zdanie,ale sama piosenka jest super- moje dziecko juz śpiewa refren :-) :-p

Justynka Emilka dziękuje, Maksia bużka już dużo lepiej się ma, i już zupelnie nie swedzi go :tak:

Emilka luknij na gg!

Eliza super,ze mimo "cichych dni" impreza się udała :-)

Beatka WITAJ!!!

gon1a no to niezly maj Wam sie szykuje!:-)

misia zdroweczka dla Natalci!

mandziula pozno to pozno,ale ja tez z kawusia :-)
Zaraz luknę na linka :-)

Witam i ja :-):-)
Jakoś dospać nie mogłam bo moja siostra codziennie mi robiła pobudki o godz.7 bo jak to mówiła "wstawać dziewczynki szkoda dnia" :-D:-D:-D więc ja już chyba z przyzwyczajenia też dzisiaj tak wstałam :tak::tak:
Maja ma dzisiaj wagary bo jej obiecałam już na początku tyg więc jakiś dłuższy spacerek sobie trzeba wymyślić bo pogoda znowu dopisuje :tak::tak::tak: oby tylko na weekend się nie popsuła :baffled::baffled:
Wiecie co miałam takiego ślicznego kwiatka krotona, rósł mi jak szalony i każdy kto go widział to się nim zachwycał, no i zapomniałam go wstawić do wody jak pojechałam do Radomia i mi całkiem zwiądł :-:)-( wszystkie liście poopadały, nie zostało z niego nic prócz suchych łodyg, ależ mi go żal :-:)-(
Emilka co to ja czytam, że twój maż miał wypadek samochodowy :szok::szok::szok: no i spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego dla Natalki
Madziarka a dla was jeszcze stu wspólnych lat :tak::tak::tak:
Sunday najlepsze życzenia imieninowe, moja siostra też Monika :tak::tak:
Zmykam szykować śniadanko :tak::tak:

sunday
Aby wszystkie plany,
nawet te wydające się abstrakcyjne udało się zrealizować.
Szczęścia - dzięki któremu te zamierzenia będą realne.
Zdrowia, które pomoże w ich realizacji.
Pieniędzy - bez których, nawet te najwybitniejsze są niczym.
I przyjaciół, z którymi te sukcesy będzie można dzielić.

gon1a
w dzisiejszych czasach mam wrażenie, że ludzie zapominają po co ta Komunia wogóle jest, a jeszcze to wybieranie prezentów, komórka, komputer, kto da więcej, albo drożej:sorry2: ps a przeprowadzka to już powoli idzie

misia jak Natalka dzisiaj?

atali to kawkę mamy zaklepaną jak się wykurujecie, a byłaś u lekarza z Szymusiem, co mówi na te wasze choroby?

justyna oooo kopiec kreta jedyne ciasto jakie da się zjeść z tych pudełkowych:tak:, bo reszta to niezły syf:-p

mandziula o ty od 6 już nie śpisz:-D nadrobione zaległości? i udanego weselicha

madziara ja dostałam rower od chrzestnego, a od chrzestnej pierścionek złoty na komunię, a nie tak jak teraz to robią, niedługo samochody zaczną sobie dzieciaki życzyć

Witajcie

Ja z kawką, a Hubert tradycyjnie poranek z Myszką Miki:tak:

reklama
Dzień dobry w kolejny piękny dzionek.....ale tu z rana ruch....
my jeszcze przed śniadankiem...

Sunday wszystkie wszystkiego najlepszego i spełnienia tych najskrytszych marzeń...!!!!!!
super że grill udany....
Madziarka no dobra, koszule uprasowane to będę malowała domek:tak:
Madzia o tak kalulator, zegarek i taki cieniutki długopis...biały:-D:-D:-D

Gon1a opalona jak na maj to jest ok....

Anaconda siostra z Ciebie zrobiła rannego ptaszka??:-D:-D

Maltanka dzisiaj wolne, jak udał się grill??

Mandziula a kiedy zamawiasz ja na pewno coś wybiorę...

zmykam szykować śniadanko....
miłego dzionka

Do góry