Witajcie...my już w domu, wszędzie dobrze ale w domu najlepiej
druga pralka już pierze się...torby rozpakowane(tego nienawidzę robić) zakupy tez zrobiony można spokojnie piwka napić się
więc zdróweczko...
niech nie walczą tylko działają...;-)
czekamy na wieści od lekarza....
Justyna nie uginaj się...bądź twarda....
no właśnie co to ma znaczyć...wjechałam do Lublina i pierwszy raz od 5 dni zobaczyłam zachmurzone niebo:-)
ale teraz już u nas słonecznie....
bo to praca czysto zadaniowa...masz co robić to robisz nie to gadasz przez telefon

Karlita udanego wypadu i ciekawej przygody...czekamy na relację i fotki...
Antuanet super że sezon grillowy udany....
Elza Czaruś na pewno ma zły dzień....spokojnie
Madziarka jak domek pomalowany???zostaw to jutro przyjeżdżam
i pomaluję a ty poleżysz na leżaczku...
Mirosia odpoczywaj....
Motylla super że Krystek już bez pieluszki ale musisz mu jakoś wytłumaczyć robienie siusiu w innym miejscu niz dom...bo na placu zabaw to ok ale jak będziecie daleko od domu to co wtedy....
miłego popołudnia

Madzienka łóżeczko skręcone:-) i wytestowane(u teściów bociany walczą nad domem;-) )
niech nie walczą tylko działają...;-)

czekamy na wieści od lekarza....
Michał drzemie po spacerku. Trochę pozdzierał sobie kolanka bo on zamiast normalnie iść to pędzi jak wiatr. No i jakaś faza buntu do nas przyszła. Takiego mi wstydu we Włodawie narobił że szok, ucieka, jak go łapię to drze się na całe osiedle, rzuca się na ziemię i na kolanach dalej sunie
Jak ja ten bunt przetrwam
.
Justyna nie uginaj się...bądź twarda....
coś znad Czechowa ciągną ciemne chmury czyżby miało padać ?? ;-)
no właśnie co to ma znaczyć...wjechałam do Lublina i pierwszy raz od 5 dni zobaczyłam zachmurzone niebo:-)
ale teraz już u nas słonecznie....
madzienka co za dużo to nie zdrowo, odpoczynek od towarzystwa się należyps. co do urzędników, no właśnie, z własnego doświadczenia wiem, czasami jak przyszłam do pracy i wzięłam się za robotę patrzę na zegarek a tu 15 tyle czasami roboty było
bo to praca czysto zadaniowa...masz co robić to robisz nie to gadasz przez telefon

Karlita udanego wypadu i ciekawej przygody...czekamy na relację i fotki...
Antuanet super że sezon grillowy udany....
Elza Czaruś na pewno ma zły dzień....spokojnie
Madziarka jak domek pomalowany???zostaw to jutro przyjeżdżam

Mirosia odpoczywaj....
Motylla super że Krystek już bez pieluszki ale musisz mu jakoś wytłumaczyć robienie siusiu w innym miejscu niz dom...bo na placu zabaw to ok ale jak będziecie daleko od domu to co wtedy....
miłego popołudnia