reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
solange

moja kolezanka miala V3 i jezdzila nim tylko przez pol roku pozniej kupila sobie parasolke....fajny maly ale nie da sie zlozyc razem z gondola lub spacerowka i to jest minus bo stelaz odzielnie a siedzonko oddzielnie:( ja mam Driver 4xl bardzo dobry funkcjonalny wozek odkupywalam od kolezanki rok temu to jeszcze Piotrek sobie nim jezdzi a za kilka tygodni bedzie braciszek jezdzil:):):)

takze jest jeszcze dobry wozek Graco Quatro de lux tylko problemy sa z kolkami :(:(:(

solange, dobrze, że Filip cały i zdrowy. Czasami mam wrażenie, że niektóre dzieci są z gumy ;)

Co do wózków ja kupiłam taki o Espiro Vector 4 Air, nie mam pojęcia czy dobry, ale panie w Euro baby (tam jest taniej niż w Baby fancie) zachwalały pod niebiosa ;)
Obejrzałam sobie wasze wózki i ten Driver 4XLwydaje się być solidny i wygodny. Ale ja się naprawdę nie znam, chciałam, żeby był lekki.

P.

anaklim, kosmiczny ten wózek, podoba mi się. Można w nim wozić dwójkę dzieci, tak?

rychelki, nie martw się, na pewno będzie miejsce. A na kiedy masz termin?

Solange, Panegiryka - bardzo fajne wózki. Nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego, że w Polsce jest tak ogromny wybór wózków. Siedem lat temu tak kolorowo nie było w Lublinie.

anaklim, wypuścili nas do "ludzi", bliżej Europy to i wózki lepsze ;)) hehehe

Dzisiaj termin i co? I cisza :) A taka ładna data...

Jak tam dziewoje?

Panegiryka twój suwak ciązowy fajnie wygląda hahahahha

A ja donoszę uprzejmie że byłam dzisiaj u lekarza i wyniki niby spoko, na skurcze mam brac no-spe-czyli standardowo, na opuchliznę nam leżeć...martwi mnie tylko miękka szyjka macicy i waga która w ostatnim miesiącu poszła w górę 5kg:szok:
Nie spodziewałam się tego bo z wyglądu raczej nie widze jakiejś mega różnicy, spodnie nadal nosze te sprzed ciązy..tylko rozpięte, brzuszek jak na ten okres nie za duzy....no i dostałam dodatkowe badania, dzisiaj ide na usg, mam się wazyc codziennie rano i zapisywac.....

Anaklim niezły wózek :-) Ja chyba pooglądam sobie w sklepach a zamówie przez allegro-jakos taniej mi wychodzi...

Ale skwar na dworze...ufff

U nas chyba zabeczków ciag dalszy, mogłyby się w końcu wykłuć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jula dzisiaj jakaś marudna...

A jutro nasze dziecko bedzie mialo probe zostania samej z moja siostra cioteczna, ciekawe jak bedzie spisywala sie:-D:-D:-D

My mamy pogrzeb, zmarl dziadek mojego mezulka i szkoda nam ciagac niuni po cmentarzu wiec musi jakos dac rade:tak::tak:

Trzymam kciuki za brzuchatki!!!!

reklama
Jestem przeterminowana! Kurde, kiedy ja urodzę, nie chcę iść do szpitala.. boję się samego słowa "patologia".

Ale pogoda.. czasem słońce, czasem deszcz...

Pozdrawiam!

Do góry