reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Jestem przeterminowana! Kurde, kiedy ja urodzę, nie chcę iść do szpitala.. boję się samego słowa "patologia".

Ale pogoda.. czasem słońce, czasem deszcz...

Pozdrawiam!
Nic się nie martw;-),do 14 dni po terminie to norma :tak:a nie patologia:sorry2:,ja Olka 11 dni po terminie urodziłam i wody czyste były,chłop 3930g i 60cm i 8pkt dostał(trochę siny i słabe napięcie mięśni miał,bo pępowiną owinięty był).

reklama
Jestem przeterminowana! Kurde, kiedy ja urodzę, nie chcę iść do szpitala.. boję się samego słowa "patologia".

Ale pogoda.. czasem słońce, czasem deszcz...

Pozdrawiam!

Panegiryka w szkole rodzenia mowil ze najlepszy sposob na wywolanie porodu to sperma:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a wiec do roboty kochana!!!!Bierz w obrotu małżonka!!!!:-D:-D:-D:-D

Dzisiaj spróbuje z oknami ;)

W ogóle to miłego dnia, ja oczywiście od rana na nogach..
I dalej z brzuszkiem...

Jak się czujecie dziewczyny? solange, jak zdrowie?
P.

Hej,

Przedwczoraj jeździłam na lotnisko po moją najlepszą kumpelę, wczoraj załatwiałam chrzciny i paszport dzisiaj odpoczywam:-)

Panegiryka - ja bym umyła okna, przejechała się autem po wybojach (sposób dr Mazurka), wzięła ciepłą kąpiel i zmolestowała męża:-))) Jak to by nie pomogło, to zostaje wysiadywać:)))) Trzymam kciuki:-)
Twój suwaczek zwariował:-)))))))))

Solange - jak dzisiaj? Lepiej po no-spie? Jak Fifi?

anaklim, z tym mężem trochę lipa, będę samotną mamą ;)) Ale co do tych dwóch rzeczy.. to przysięgam, że dzisiaj spróbuję. Przynajmniej te okna. :)))

Chrzciny? Paszport? Więcej szczegółów, o ile to nie tajemnica :)))

P.

Panegiryka pamiętaj ze masz ciocie solange po drugiej stronie wąwozu :-)

A z tymi oknami to moze rzeczywiscie poskutkuje-jakby jednak nic nie dało to jeszcze u mnie masz kilka sztuk:-D

reklama
Witam.
Panegiryka,rzeczywiście suwaczek the best;-):tak:.Młode buczą,bo za mało drożdżówek kupiłam a o wczorajszej domowej pizzy to nie pamiętają,że w piekarniku leży:no::-D.

to wyjmij i połóz na wierzchu heheheh

ja dzisiaj tez chyba pizze zrobie bo małz mnie molestuje od kilku dni...kupił nawet mozarelle i bazylie:zawstydzona/y: a ja nic-burak jestem nie chwytam aluzji heheheh

Do góry