reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja robiłam z pozostałości z urodzin Jula a mam dostęp do pieczarek po 2,80zł:tak::szok:.
A moi znajomi(u nich na weekendy byłam jak na studia jeździłam) to też po 2 stronie wąwozu ;-)na Czubach koło Stokrotki.:tak:

reklama
Panegiryka pamiętaj ze masz ciocie solange po drugiej stronie wąwozu :-)

A z tymi oknami to moze rzeczywiscie poskutkuje-jakby jednak nic nie dało to jeszcze u mnie masz kilka sztuk:-D

Czyżby nasze kochane brzuchatki mieszkały na lsmach, czubach....??:confused::confused::confused:

Cholercia mialabym z kim chodzic na spacerki a tak zostalam sama na czechowie:dry::dry::dry:

Panegiryka - strzel mnie mocno jak się w końcu zobaczymy. Ja to mam talent do strzelania gaf. Przepraszam, mam nadzieję, że nie zrobiłam Ci przykrości:((( Nie miałam zamiaru, zaraz sama ugryzę się w jęzor, mocno i dotkliwie!
A jak remont?

Solange, Marta - czy ja mogę moich podesłać na pizzę do was. Mnie molestują o pizzę od niedzieli a ja mam cofkę. Dzisiaj im rozmrożę pierogi, sama mam ochotę tylko na zupy. Czyt: rosół... Przedwczoraj Hubert ugotował pomidorówkę. Pycha, ale dała radę bez makaronu i bez ryżu. I coli mi się cały czas chce, a normalnie w ogóle nie piję.... W ciąży jestem czy jak?

Madzieńka - ja też z LSM ów. Dokładnie z Zana:-) Ale pracowałam na Czechowie:-)

Panegiryka - strzel mnie mocno jak się w końcu zobaczymy. Ja to mam talent do strzelania gaf. Przepraszam, mam nadzieję, że nie zrobiłam Ci przykrości:((( Nie miałam zamiaru, zaraz sama ugryzę się w jęzor, mocno i dotkliwie!
A jak remont?

Solange, Marta - czy ja mogę moich podesłać na pizzę do was. Mnie molestują o pizzę od niedzieli a ja mam cofkę. Dzisiaj im rozmrożę pierogi, sama mam ochotę tylko na zupy. Czyt: rosół... Przedwczoraj Hubert ugotował pomidorówkę. Pycha, ale dała radę bez makaronu i bez ryżu. I coli mi się cały czas chce, a normalnie w ogóle nie piję.... W ciąży jestem czy jak?

Madzieńka - ja też z LSM ów. Dokładnie z Zana:-) Ale pracowałam na Czechowie:-)

A ja przed slubem mieszkalam na Balcera:tak::tak::tak:

Aaaaaa....

Laski, nie wiem czy już Wam pisałam, ale mój mąż doszedł do wniosku, że chyba nie pojedziemy do Polski, tylko polecimy na jakieś ciepłe wakacje: siedzę i szukam: Grecja, Bułgaria, Hiszpania, Portugalia, Turcja... Jak się zdecyduję to dam znać.

Madzienka ja z kolei mieszkałam kiedys na Czechowie, potem 4 lata na Bronowicach a od roku na LSM-ach, a dokładnie na Żarnowieckiej-zakochałam się w tym osiedlu, i powiedziałam że jak kupujemy chałupe to tylko tutaj:-D

Anaklim dawaj ich do mnie bo siedze od dwóch dni bez swojego małego-rezyduje u dziadków :)
A Coca-Coli tez mi sie chce...ale niestety mam zabronione :( i chipsów, i smazonych kotletów.....kurde no :/

Ostatnia edycja:
anaklim, ja się nie gniewam, no niby skąd miałaś wiedzieć ;)) Także w ogóle się nie przejmuj. Albo wiesz co.. za kare masz nas wszystkie zabrać ze sobą na wakacje hehehe :))))

Remont ma się ku końcowi, jeszcze dzisiaj opierdziele hydraulików i mogę się wprowadzać :)

solange, pamiętam cioteczko;) będę miała komu podrzucać dziecko ;))) hehe
Już wychwaliłam na gg Twoje dziecko, to narzyczony dla mojej dziewczyny będzie :)

Madzienka, biednemu to wiatr w oczy. U nas dużo miejsca, zapakujesz dziecko i przyjedziesz do nas :) o!

Marta1981, ja nie pogardze pizza, skoro oni nie chcą... łaski nie robią ;)

Pozdrawiam i ściskam,
P.

Dzień dobry:-):-)
Solange ładne zdjęcie w podpisie:tak::tak::tak:
Czyżby nasze kochane brzuchatki mieszkały na lsmach, czubach....??:confused::confused::confused:

Cholercia mialabym z kim chodzic na spacerki a tak zostalam sama na czechowie:dry::dry::dry:
z tego wszystkiego już mi sie pomyliło gdzie są czuby a gdzie czechów:zawstydzona/y:
tam gdzie jest real to jest czechów tak?
Martucha to moze i ja sie w proszę do Ciebie na pizze;-):-D:-D
Ana czyli plany spotkania sie w Lublinie zostają przełożone?:sorry2:

Panegiryka nie przyjmuj się najwyraźniej to jeszcze nie czas na rodzenie, dzidzi w środku dobrze i nie chce sie z Tobą rozstawać;-)
może czeka do zakończenia remontu:tak::tak::tak:
A gdzie sie Basia z Elizą podziewają?
Solange zapomniałam dodać że ładna kobitka z Ciebie:tak::tak::tak:
Ana wypasiony ten wózek co podałaś na poprzednich stronach :tak::tak:

reklama
Martucha to moze i ja sie w proszę do Ciebie na pizze;-):-D:-D
Pisać na PW to podam adres;-):tak: a Ty Aluśka to może w końcu byś do mnie przyjechała:sorry2:,bo ja 2 razy w Lublinie byłam:-p.
Przepis na ciasto Pizzowe:
1,5 - 2 szk.mąki
3 dag drożdży
7-8 łyżek oliwy
szczypta soli i cukru
przyprawa do pizzy
1/2 - 1 szk. ciepłej wody//Zagnieść i wyrobić ciasto,zostawić do wyrośnięcia. Rozłożyć na blasze i położyć dodatki.
Ja mam tyle dobrze;-),że jak jestem u teściów to w piecu chlebowym piekę i te z pizzerii to się chowają:-p:tak:.

Do góry