biedronka83
Zaciekawiona BB
Ja niestety nie pomogę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie dziewczyny. Mam pytanie czy może któraś z was zna dobrego dermatologa w lublinie?
Madziu, mam wizytę na 18:45:-) więc co będę wcześniej pisać
.
Zmykam do pierogów.
kopytka z marchewką z chrzanem;-)
marta trzymamy kciuki i dawaj szybko znać co i jak:-) pierogi pycha, jak byś mieszkała bliżej to bym wskoczyła do ciebie na te pierogichodzą za mną od kilku dni, ale nie chce mi się lepić
![]()
niestety niechyba jakiś wybredny się zrobił
![]()
najpierw wspominał coś żeby kupić audi B4, a teraz zastanawia sie nad zakupem samochodu 7osobowego jak Ford Galaxyno alepewnie mu sie to jeszcze odmieni
![]()
w Tesco dostaliśmy mega pakę pampków (186 szt) za 92 złwczoraj była cała rozmiarówka
![]()
A co do tej mojej nieszczęsnej rodziny. Dowiedziałam się jeszcze dzisiaj, że szanowna rodzinka dopadła moich rodziców i zaczęła wypytywać o zięcia, dlaczego nie ma go na weselu i że na pewno się rozwodzimy.![]()
czekamy siedząc jak na szpilkachwstawać śpiochy, zmykam do mam masę załatwień i roboty, odezwę się wieczorem z nowymi wieściami;-).
nadrabiałam chyba z godzine ....
widze że spotkanie przesunięte. My z Alą jutro do Saskiego pewnie damy radę jeśli jeszcze można się dołączyć. Może zabierzemy się z tausiem rano jak będzie jechał do pracyMy wczoraj byliśmy w Saskim, Ala szła trochę na nóżkach i przy każdej ławce jak ktoś siedział to się zatrzymywała i zaczepiała
a tak wogóle to musze się pochwalić że moje dziecko od soboty ćwiczy samodzielne chodzenie i już jest w stanie przejść pół pokoju :-)