biedronka83
Zaciekawiona BB
Ja niestety nie pomogę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie dziewczyny. Mam pytanie czy może któraś z was zna dobrego dermatologa w lublinie?
Madziu, mam wizytę na 18:45 :-) więc co będę wcześniej pisać.
Zmykam do pierogów.
kopytka z marchewką z chrzanem;-)
marta trzymamy kciuki i dawaj szybko znać co i jak:-) pierogi pycha, jak byś mieszkała bliżej to bym wskoczyła do ciebie na te pierogi chodzą za mną od kilku dni, ale nie chce mi się lepić
niestety nie chyba jakiś wybredny się zrobił
najpierw wspominał coś żeby kupić audi B4, a teraz zastanawia sie nad zakupem samochodu 7osobowego jak Ford Galaxy no alepewnie mu sie to jeszcze odmieni
w Tesco dostaliśmy mega pakę pampków (186 szt) za 92 złwczoraj była cała rozmiarówka
A co do tej mojej nieszczęsnej rodziny. Dowiedziałam się jeszcze dzisiaj, że szanowna rodzinka dopadła moich rodziców i zaczęła wypytywać o zięcia, dlaczego nie ma go na weselu i że na pewno się rozwodzimy.
czekamy siedząc jak na szpilkachwstawać śpiochy, zmykam do mam masę załatwień i roboty, odezwę się wieczorem z nowymi wieściami;-).
nadrabiałam chyba z godzine ....
widze że spotkanie przesunięte. My z Alą jutro do Saskiego pewnie damy radę jeśli jeszcze można się dołączyć. Może zabierzemy się z tausiem rano jak będzie jechał do pracy My wczoraj byliśmy w Saskim, Ala szła trochę na nóżkach i przy każdej ławce jak ktoś siedział to się zatrzymywała i zaczepiała a tak wogóle to musze się pochwalić że moje dziecko od soboty ćwiczy samodzielne chodzenie i już jest w stanie przejść pół pokoju :-)