reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie my po spacerku z Hubercikiem i Kasią, na dworze cudnie, cieplutko...żeby pogoda utrzymała się jeszcze długo!!!!:tak::tak::tak:
a przed nami dzisiaj basen pierwsze zajęcia w nowej szkole;-);-)

Do Saskiego zapraszamy wszystkie chętne mamy:-):-):-)

Martyna a Ty gdzie podziewasz się???

Marta tak się nie robi:no::no::no:jak zwykle wzbudzasz ciekawość i znikasz:sorry::sorry::sorry:

Witajcie dziewczyny. Mam pytanie czy może któraś z was zna dobrego dermatologa w lublinie?

Motylla PW!!!

my po spacerku z Julą i Madzią, no pogodę mamy rewelacyjną, młodego położyłam spać, sam sobie włączył bajkę jeszcze, a ja biorę się za obiad, dzisiaj rosół wołowy (też chodził już za mną od kilku dni;-)) i kopytka z marchewką z chrzanem:tak:;-)

misia
oby to był jednorazowy wyskok:tak:, a będziecie jutro w saskim?
motylla ja nie pomogę
biedronka fajnie, że jutro przyjdziecie, a na Akademię też się wybieramy
marta trzymamy kciuki i dawaj szybko znać co i jak:-) pierogi pycha, jak byś mieszkała bliżej to bym wskoczyła do ciebie na te pierogi:tak: chodzą za mną od kilku dni, ale nie chce mi się lepić:sorry:

kopytka z marchewką z chrzanem:tak:;-)

marta trzymamy kciuki i dawaj szybko znać co i jak:-) pierogi pycha, jak byś mieszkała bliżej to bym wskoczyła do ciebie na te pierogi:tak: chodzą za mną od kilku dni, ale nie chce mi się lepić:sorry:

kopytka z marchewką i chrzanem...hmmm nigdy nie jadłam:sorry::sorry::sorry::sorry:a gdzie ta marchewka i chrzan w środku??:shocked2::shocked2::shocked2:

Oj ja tez wskoczyłabym na pierogi do Marty:-D:-D:-D:-Dszkoda że tak daleko mieszkasz...a nie myślałaś żeby przeprowadzić się do Lublina???:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Na jutro jesteśmy umówione...godz.11 wejście do ogrodu saskiego od strony al.racławickich, na przeciwko Pizzy Hut...znak rozpoznawczy wózki albo brzuszki:-D:-D:-Dwszystkie mamy chętne zapraszmy!!!
Zapisujcie się na spotkania na Aktywnych mamach!!!!

Jula spi a ja będę oglądała Kuchenne rewolucje....:confused2::confused2::confused2:

Witam:rofl2:

Zaliczyłam dziś w końcu wizytę u lekarza :confused2: no i cóz mam antybiotyk:crazy: bo mam całe gardło zainfekowane i powiększone węzły chłonne no i pani doktor powiedziała ze kuracja antybiotykowa będzie mniejszym złem dla dziecka :confused2: niż pozwolenie na dalszy rozwój tej infekcji:shocked2:
Amanda ma tylko syropek prawoślazowy, kropeli do nosa i wapno :rofl2:
I za tydzień do kontroli mamy sie zglosić:sorry:

reklama
niestety nie:crazy: chyba jakiś wybredny się zrobił:sorry2:
najpierw wspominał coś żeby kupić audi B4, a teraz zastanawia sie nad zakupem samochodu 7osobowego jak Ford Galaxy:sorry2: no alepewnie mu sie to jeszcze odmieni :-p

jeśli antybiotyk jest mniejszym złem to raz dwa po szklankę wody i łyk ;-)
ja z Gabi też miałam raz antybiotyk tak się rozchorowałam ...

jak chcecie obejrzeć Galaxy to mój brat ma do sprzedania :-D

w Tesco dostaliśmy mega pakę pampków (186 szt) za 92 zł:tak::tak::tak:wczoraj była cała rozmiarówka:tak:

ta promocja jest przez cały wrzesień ja kupiłam 4 takie paki :-D

A co do tej mojej nieszczęsnej rodziny. Dowiedziałam się jeszcze dzisiaj, że szanowna rodzinka dopadła moich rodziców i zaczęła wypytywać o zięcia, dlaczego nie ma go na weselu i że na pewno się rozwodzimy. :no:

nie ma jak rodzinka :crazy::crazy::crazy::crazy:

co do imion: Robert, Gabriel, Rafał,
:-D

talia super że wesele się udało :-)

wstawać śpiochy, zmykam do mam masę załatwień i roboty, odezwę się wieczorem z nowymi wieściami;-):tak:.
czekamy siedząc jak na szpilkach :-D:-D:-D

pierogi ... to mi smaka narobiłaś ... ;-):sorry::confused2:

nadrabiałam chyba z godzine ....
widze że spotkanie przesunięte. My z Alą jutro do Saskiego pewnie damy radę jeśli jeszcze można się dołączyć. Może zabierzemy się z tausiem rano jak będzie jechał do pracy :tak:My wczoraj byliśmy w Saskim, Ala szła trochę na nóżkach i przy każdej ławce jak ktoś siedział to się zatrzymywała i zaczepiała :-D a tak wogóle to musze się pochwalić że moje dziecko od soboty ćwiczy samodzielne chodzenie i już jest w stanie przejść pół pokoju :-)

GRATULACJE
to teraz dopiero zobaczysz jak trzeba mieć oczy dookoła głowy ostatnio wzdychałam oglądając filmiki jak Gabi tylko przewracała się z boku na bok hehehe

też wczoraj byliśmy w saskim z Gabi

ogólnie to jestem rozczarowana jak ten park jest zaniedbany MASAKRA a przecież to samo centrum :wściekła/y::wściekła/y: wstyd mi za nasze miasto ...

Martyna gdzie jesteś ??? zawsze promienna i usmiechnięta błyszczy w wątku a dzisiaj cisza .... pewnie korzysta ze słoneczka :-D

maltanka marchewka z chrzanem mniam mniam
ja mam ochotę na makaron z serem :tak:

ale na obiad robię dziś spagetti :)

nikomu mnie nie brakowało ... 24h mnie nie było :-D pfff foch :-D:-D

dzisiaj z Gabi od rana byłyśmy na dworze, na rowerku, na placu zabaw - Gabi ćwiczyła chodzenie po małpim gaju :-D teraz usnęła to mam chwilkę na poczytanie i zupkę

Mały się w brzuchu rozpycha odwrócił się plecami do brzucha i trenuje boks na mamy wnętrznościach :-D:-D:-D

w środę mam usg ale faaaajnie :-D:-D:-D:-D

słoneczko dodaje mi energii :-D:tak::-):-D

Do góry