reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Martyna a Ty gdzie podziewasz się???

Martyna gdzie jesteś ??? zawsze promienna i usmiechnięta błyszczy w wątku a dzisiaj cisza .... pewnie korzysta ze słoneczka :-D

Cześć dziewczęta!!

Jestem!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
I już ślę duuużo uśmiechu i pozytywnego myślenia!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Najpierw poczytałam co u Was, bo przez weekendzik nie zaglądałam tu, w weekend z moim Mężulkiem spędzałam czas.
W sobotę przez przypadek znaleźliśmy się na imprezie urodzinowej u naszych sąsiadów w niedzielę odespaliśmy i potem był spacer, obiad u teściulków i z teściulkami byliśmy na starówce na spacerze, kawie no i na straganach festiwalu smaków...mamy ze straganów wspaniały chleb litewski wiejską szyneczkę....oj WYPAS powiem wam:-):-):-)

A propos jutrzejszego spotkania, postaram się wpaść na ten spacer, ale wcześniej muszę zajechać do mojej Pani Doktor bo mam błąd na L4 i musi mi przeprawić więc jak szybko pójdzie to zajadę do Was , może jeszcze zdążę...będę szukała "Waszej Bandy"

Słonko piękne, później może wybiorę się na spacer, a póki co herbatka na tarasie, spokój,cisza, może poczytam książkę...ehh cudowna ta pogoda:-):-):-)

Miłego dnia !!

Zajrzę wieczorkiem:-D:-D:-D

reklama
madzienka marchewka z chrzanem to taka surówka:-D

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-paaaa taka to znam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witam:rofl2:

Zaliczyłam dziś w końcu wizytę u lekarza :confused2: no i cóz mam antybiotyk:crazy: bo mam całe gardło zainfekowane i powiększone węzły chłonne no i pani doktor powiedziała ze kuracja antybiotykowa będzie mniejszym złem dla dziecka :confused2: niż pozwolenie na dalszy rozwój tej infekcji:shocked2:
Amanda ma tylko syropek prawoślazowy, kropeli do nosa i wapno :rofl2:
I za tydzień do kontroli mamy sie zglosić:sorry:

Zdróweczka kochana!!!!i pamiętaj żeby przy przyjęciu do szpitala na poród powiedziec im o tym antybiotyku....

Ooooo nastepna...najpierw Misia teraz Karlita...widziałam widziałam że was nie ma ale miałyście fory bo był weekend, teraz meldowac się codziennie!!!!!!

Martyna a może wyslij mi swoj numer to bedziemy informoac Cie o naszej lokalizacji.....

Karlita ja od jakiegos czasu boje się tego saskiego ale z Wami bedę czuła się bezpieczna:tak::tak::tak:jeszcze Madziarka do nas dołączy...jest tam plac zabaw??a później kawa i ciacho ok???

Pogoda boska, miłego popołudnia, my szykujemy sie na basen

Hej dziewczynki
rozpieszcza nas dziś to słoneczko i ciepełko. :-)

Spałam dziś do 9.30, Filipek do 8 ale pozwolił mamusi dospać swoje. :-D Nie posłałam go dziś do przedszkola, niech sobie młody odpocznie po tych weselnych szaleństwach. Miło być w domu z tym moim synkiem. :sorry:

fogia no faktycznie cholera może brać na takie teksty, ale Ty się nie przejmuj...a kiedy M wraca?... też miałam problem z imieniem dla H, a jakieś typ macie?
najwcześniej M. będzie w poniedziałek. A co do typów to moje typy nie podobają się mężowi, a jego typy ja nie jestem w stanie zaakceptować. ;-):sorry:

gratulacje a komentarzami rodzinki się nie przejmuj, niektórzy już tak mają że do jednej informacji dorabiają całą resztę a im mniej przyjemna tym fajniejsza dla nich :crazy: Ty wiesz swoje a oni niech sobie gadają bo nieważne co byś im powiedziała to i tak "oni mają rację"
Sebastian,
dzięki za gratulacje i słowa pocieszenia
a imię całkiem, całkiem. :-) Wpiszę na listę swoich typów. :-D

karlitka
ze wszystkich to chyba tylko Gabriel. :-)

Obejrzałam Kuchenne rewolucje i odechciało mi sie jeść...to jakaś masakra.....fuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!

a nie wydaje się wam że kucharze trochę specjalnie dali jej takie mięso na koniec....ja zrobiłabym tak jakby mnie szef tak gnoił i nie płacił pensji!!!!!!:crazy::crazy::crazy:

Mieli taka szanse wybić się...przecież TVN to mega rekalma....
Dobrze im tak!!!!!!!

Koniec moich przemysleń:-D:-D:-D:-D:-D

Karlita ja od jakiegos czasu boje się tego saskiego ale z Wami bedę czuła się bezpieczna:tak::tak::tak:jeszcze Madziarka do nas dołączy...jest tam plac zabaw??a później kawa i ciacho ok???

Pogoda boska, miłego popołudnia, my szykujemy sie na basen

taaa to co wczoraj znalazłam było kiedyś placem zabaw .... teraz to pobojowisko!!

le jest fontanna i wczoraj dzieciaki się ganiały po muszli koncertowej ;-)

udanego wypadu na basen dziewczyny :-D:-)
oby dzieciaczki były zadowolone
:tak::tak:

takze jutro to spacer i na ciacho ;-)

karlitka
ze wszystkich to chyba tylko Gabriel. :-)

ładne cioooo ??

mąż ostatnio zaproponował by tak syna nazwać nie wiem czy Wam pisałam heheh

Gabriela i Gabriel ahahahha

nie ma to jak foch w tak piękny dzień :-D:-D:-D

Witamy sie i my!!!
Wybaczcie ze nie odniose sie do waszych postów, ale jestem wykończona!!!Caly dzien z dzieciakami- MASAKRA!!!:-( Jeszcze taka ładna pogoda, ciepło a tu trzeba w robocie. Wiecie co chyba przyzwyczailam sie do bycia w domu!!!:-) Wrocilam z pracy i jeszcze resztkami sił poszłam z Maksem na rower. Kupilismy pierogi w garmażerce- bo mam tylko rosol a nie mam najmniejszych sił na stanie w kuchni.:-(

Hej my po basenie...mega zadowoleni....NASZE PÓŁTORA ROKU W MOTYCZU TO BYŁA MEGA PORAŻKA!!!!!

basen super, prowadzacy ekstra, grupa malutka...warunki ekstra o szatniach natryskach nie wspomnę.....a jakie zabawki...ale oczywiście prowadzący chcą Julę przenieść do grupy wyżej...to zwolni się miejsce w grupie dla maluchow....
fotki oczywiście pokażę....

Marta z nie cierpliwością czekam na relacje z wizyty:-):-)
Talia fajnie że się dobrze bawiłaś na weselu:-):tak:
Brawa dla Gabrysi za przekonanie się do picia z butelki:-):-)
Fogia oto moje propozycje imion męskich : Tomasz, Krystian, Maksym, Mateusz
Biedronka wielkie gratki dla Ali za samodzielne stawianie kroków:tak::tak:
Madzienka też dziś oglądałam te kuchenne rewolucje zresztą już po raz drugi i takie same odczucia miałam że kucharze zrobili to specjalnie z tym żarcie:rofl2:
A co do tego antybiotyku to nawet nie wiedziałam że będę musiała powiedzieć przy porodzie że go brałam:zawstydzona/y: także dziekuję że mi o tym napisałaś:tak::tak:
Karlita już mojemu z tym galaxy sie odmieniło:-p bo już stwierdził że taki siedmioosobowy będzie dla nas za duży samochód wiec teraz sama nie wiem jaki chce:confused2: mam tylko nadzieję że zdąży z wyborem samochodu przed porodem żebym się autobusem z Martynką nie musiała tłuc:cool:

reklama
Hej my po basenie...mega zadowoleni....NASZE PÓŁTORA ROKU W MOTYCZU TO BYŁA MEGA PORAŻKA!!!!!

basen super, prowadzacy ekstra, grupa malutka...warunki ekstra o szatniach natryskach nie wspomnę.....a jakie zabawki...ale oczywiście prowadzący chcą Julę przenieść do grupy wyżej...to zwolni się miejsce w grupie dla maluchow....
fotki oczywiście pokażę....
to świetnie że taka zadowolona wróciłaś z tego basenu:-):-) a możesz mi przypomnieć gdzie chodzicie?:zawstydzona/y:
Czekamy na fotorelacje:-D;-)

Do góry