reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam w niedzielny wieczór:tak::tak::tak:
nie było mnie wczoraj i dziś, ale nikt nie zauważył:-:)-:)-p:-p
wczoraj mała zasnęła o 2.30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i wstała o 12:no::no::no:dziś zmieniłam metodę i jak na razie śpi od 40 minut:tak::tak::-):-):-)
wczoraj zabiegany dzień (odsypianie nocy:-p, ślub, zakupy itd)nie było kiedy zajrzeć, dziś podobnie...ale mam nadzieję, że to chwilowy odwyk od BB;-);-)
aha,w Tesco dostaliśmy mega pakę pampków (186 szt) za 92 zł:tak::tak::tak:wczoraj była cała rozmiarówka:tak:

reklama
hej:))

wlasnie usypiam hanie:)) no takmi pozno spac chodzi..ehh bylismy dzisiaj na starym miescie, ale straszne tłumy były:)z wozkiem ciężko byłosię przebićno ale chociaż pogoda ładna:))

Aluśka- dziewczyny mają racje,lepiej dolekarza sie wybrac, zawsze cos można brac, herbatka z lipy, sok malinowy itp...

widze ze jakies zakupy samochodowe robicie...ja marze o wlasnym autku ale koniecznie z automatem:))

Karlita- strasznie szybko czas leci:)) oby wszytsko do konca ciąży juz dobrze się układało:))

aaaaaaa i zadroszcze Wam tych spotkań:((a;le ja jutro 8-16 praca:(

miłego wypadu do saskiego:))
milej nocki pa

Cześć dziewczyny
jestem bardzo zmęczona ale zadowolona, niestety nie poczytałam was na tygodniu będę naddrabiać.
My byliśmy na weselu i wszystko udało się włącznie z zabawą:-)
Nie kupiłam sukienki bo rozmiarów nie było. Gabi ciagnie butlę bez protestów więc mi kamień z serca spadł. Tylko cos mi zaczęła ulewać praktycznie codziennie nawet kilka razy jej sie ulewa i mój pokarm i sztuczne mleko jutro zechcę z nia iśc do pediatry bo potem wybywamy do rodziców. Nie chce mi sie znowu pakować odezwę się z Biłgoraja:-). Pozdrowionka

A moje najmłodsze właśnie uprawia biegi przełajowe w moim brzuchu. :laugh2::laugh2::laugh2:

Dziewczyny może podsuniecie mi jakieś fajne imiona chłopięce. Od piątku mam jedną wielką licytację w rodzinie i wśród przyjaciół. A jak na razie to żadne nie spodobało się mi i Pawłowi tak definitywnie.

Ja moge dotrzec pozniej niz Wy, wiec sie spotkamy gdzies w parku?:-)

pewnie to spotkamy się gdzieś po drodze:tak::tak::tak::tak:

1. :tak::tak::tak: tylko ja się obawiam czy H mi wcześniej nie uśnie:sorry2: bo spotkanie na 11.00 (trochę późnawo:sorry2:) a on mi koło 12.00, 13.00 już chodzi taki niemrawy:sorry2:

2. idziemy, idziemy jutro, rano napisze smska

Maltanka to najpierw zaliczymy plac zabaw a na spacerku i kawce może sobie smacznie spać....

My mamy w planach jutro wcześniejszą pobudkę bo Jula musi pójść wcześniej spać bo na 16.45 basen a musimy byc tam wcześniej bo to pierwsze zajęcia:tak::tak:

A moje najmłodsze właśnie uprawia biegi przełajowe w moim brzuchu. :laugh2::laugh2::laugh2:

Dziewczyny może podsuniecie mi jakieś fajne imiona chłopięce. Od piątku mam jedną wielką licytację w rodzinie i wśród przyjaciół. A jak na razie to żadne nie spodobało się mi i Pawłowi tak definitywnie.

Fogia ja też miałabym problem z chłopięcym imieniem jak byłam w ciąży to kupiłam księgę imion, ale jak tylko dowiedziałam sie że będzie dziewucha od razu ja sprzedałam...

A co do rewolucji to masz tutaj Kuchenne rewolucje - Kuchenne rewolucje - S02E02 - VoD w Onet.pl

Witajcie w słoneczny poniedziałek

młody dał pospać, wstał ocywiście o swojej normalnej porze, ale włączył sobie bajkę z płyty:eek: i oglądał książeczki u siebie:tak:

zaraz pewnie zmykamy na plac bo tak ładnie

oglądaliśmy rano bajkę jakąś o żółwiach, mały żółwik miał mieć braciszka albo siostrzyczkę i żółwia rodzinka zrobiła sobie przyjęcie baby shower:-D:-p

fogia
no faktycznie cholera może brać na takie teksty, ale Ty się nie przejmuj...a kiedy M wraca?... też miałam problem z imieniem dla H, a jakieś typ macie?
misia ja zauważyłam:tak: miałam pisać, że chyba z kotem się zaprzyjaźniłaś na dlłuższy czas:-)
talia fajnie, że wesele się udało

Witajcie w słoneczny poniedziałek

młody dał pospać, wstał ocywiście o swojej normalnej porze, ale włączył sobie bajkę z płyty:eek: i oglądał książeczki u siebie:tak:

zaraz pewnie zmykamy na plac bo tak ładnie

oglądaliśmy rano bajkę jakąś o żółwiach, mały żółwik miał mieć braciszka albo siostrzyczkę i żółwia rodzinka zrobiła sobie przyjęcie baby shower:-D:-p

fogia
no faktycznie cholera może brać na takie teksty, ale Ty się nie przejmuj...a kiedy M wraca?... też miałam problem z imieniem dla H, a jakieś typ macie?
misia ja zauważyłam:tak: miałam pisać, że chyba z kotem się zaprzyjaźniłaś na dlłuższy czas:-)
talia fajnie, że wesele się udało

dzięki...ano musiałam się znowu zaprzyjaźnić i jeszcze w tym tygodniu czeka mnie jeżdżenie...dobrze, że póki co ładna pogoda będzie:tak::tak:
po obejrzeniu Kuchennych Rewolucji odechciało mi się na jakiś czas jedzenia w knajpach:sorry::tak::eek:
u nas dziś dziwna noc...Natalka jak nigdy budziła się co 3-4 godziny...nieco może głodna ale bez przesady...troszkę pociągnęła a potem tylko sobie ssała:sorry::sorry:mam nadzieję, że ta noc to jednorazowy incydent:tak:

gratulacje a komentarzami rodzinki się nie przejmuj, niektórzy już tak mają że do jednej informacji dorabiają całą resztę a im mniej przyjemna tym fajniejsza dla nich :crazy: Ty wiesz swoje a oni niech sobie gadają bo nieważne co byś im powiedziała to i tak "oni mają rację"
położyłam go dzisiaj później spać, mam nadzieję, że rano da pospać.

moja Ala przestawiła sobie budzik o pół h - na 6:30 :shocked2:
Bylismy jeszcze w lidlu na zakupach, kupowalyscie kiedys w Lidlu wode smakowa?bardzo dobra jest i niedroga. Kupilismy gotowe ciasto na pizze wiec na kolacje bedziemy pichcic z M.
my często robimy zakupy w Lidlu, niektóre rzeczy mają bardzo dobre, np. koncentrat pomidorowy w puszkach

Sebastian,

co do samochodów - jak się ma upatrzony konkretny model to ciężko znaleźć wiem coś o tym bo my już od jakiegos czasu szukamy Opla Omegi z automatem i nie możemy trafić na nic fajnego

Witam się po weekendzie,
nadrabiałam chyba z godzine ....
widze że spotkanie przesunięte. My z Alą jutro do Saskiego pewnie damy radę jeśli jeszcze można się dołączyć. Może zabierzemy się z tausiem rano jak będzie jechał do pracy :tak:My wczoraj byliśmy w Saskim, Ala szła trochę na nóżkach i przy każdej ławce jak ktoś siedział to się zatrzymywała i zaczepiała :-D a tak wogóle to musze się pochwalić że moje dziecko od soboty ćwiczy samodzielne chodzenie i już jest w stanie przejść pół pokoju :-)
a co do Akademii Zdrowego Rozwoju to pisze się na 100% (chyba że pogoda będzie beznadziejna)i prawdopodobnie mój P również bo jak mu kiedyś wspominałam o tym to bardzo chciał żeby przyjechali do Lublina :-)
Zmykam rozwiesić pranie i następne wstawić korzystając ze słoneczka a po obiadku pewnie spacerek, chyba znów się przejdziemy do ciucha dziś wyprzedaż 50% :tak:
Miłego dzionka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry