reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam w niedzielny wieczór:tak::tak::tak:
nie było mnie wczoraj i dziś, ale nikt nie zauważył:-:)-:)-p:-p
wczoraj mała zasnęła o 2.30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i wstała o 12:no::no::no:dziś zmieniłam metodę i jak na razie śpi od 40 minut:tak::tak::-):-):-)
wczoraj zabiegany dzień (odsypianie nocy:-p, ślub, zakupy itd)nie było kiedy zajrzeć, dziś podobnie...ale mam nadzieję, że to chwilowy odwyk od BB;-);-)
aha,w Tesco dostaliśmy mega pakę pampków (186 szt) za 92 zł:tak::tak::tak:wczoraj była cała rozmiarówka:tak:

reklama
hej:))

wlasnie usypiam hanie:)) no takmi pozno spac chodzi..ehh bylismy dzisiaj na starym miescie, ale straszne tłumy były:)z wozkiem ciężko byłosię przebićno ale chociaż pogoda ładna:))

Aluśka- dziewczyny mają racje,lepiej dolekarza sie wybrac, zawsze cos można brac, herbatka z lipy, sok malinowy itp...

widze ze jakies zakupy samochodowe robicie...ja marze o wlasnym autku ale koniecznie z automatem:))

Karlita- strasznie szybko czas leci:)) oby wszytsko do konca ciąży juz dobrze się układało:))

aaaaaaa i zadroszcze Wam tych spotkań:((a;le ja jutro 8-16 praca:(

miłego wypadu do saskiego:))
milej nocki pa

Cześć dziewczyny
jestem bardzo zmęczona ale zadowolona, niestety nie poczytałam was na tygodniu będę naddrabiać.
My byliśmy na weselu i wszystko udało się włącznie z zabawą:-)
Nie kupiłam sukienki bo rozmiarów nie było. Gabi ciagnie butlę bez protestów więc mi kamień z serca spadł. Tylko cos mi zaczęła ulewać praktycznie codziennie nawet kilka razy jej sie ulewa i mój pokarm i sztuczne mleko jutro zechcę z nia iśc do pediatry bo potem wybywamy do rodziców. Nie chce mi sie znowu pakować odezwę się z Biłgoraja:-). Pozdrowionka

A moje najmłodsze właśnie uprawia biegi przełajowe w moim brzuchu. :laugh2::laugh2::laugh2:

Dziewczyny może podsuniecie mi jakieś fajne imiona chłopięce. Od piątku mam jedną wielką licytację w rodzinie i wśród przyjaciół. A jak na razie to żadne nie spodobało się mi i Pawłowi tak definitywnie.

Ja moge dotrzec pozniej niz Wy, wiec sie spotkamy gdzies w parku?:-)

pewnie to spotkamy się gdzieś po drodze:tak::tak::tak::tak:

1. :tak::tak::tak: tylko ja się obawiam czy H mi wcześniej nie uśnie:sorry2: bo spotkanie na 11.00 (trochę późnawo:sorry2:) a on mi koło 12.00, 13.00 już chodzi taki niemrawy:sorry2:

2. idziemy, idziemy jutro, rano napisze smska

Maltanka to najpierw zaliczymy plac zabaw a na spacerku i kawce może sobie smacznie spać....

My mamy w planach jutro wcześniejszą pobudkę bo Jula musi pójść wcześniej spać bo na 16.45 basen a musimy byc tam wcześniej bo to pierwsze zajęcia:tak::tak:

A moje najmłodsze właśnie uprawia biegi przełajowe w moim brzuchu. :laugh2::laugh2::laugh2:

Dziewczyny może podsuniecie mi jakieś fajne imiona chłopięce. Od piątku mam jedną wielką licytację w rodzinie i wśród przyjaciół. A jak na razie to żadne nie spodobało się mi i Pawłowi tak definitywnie.

Fogia ja też miałabym problem z chłopięcym imieniem jak byłam w ciąży to kupiłam księgę imion, ale jak tylko dowiedziałam sie że będzie dziewucha od razu ja sprzedałam...

A co do rewolucji to masz tutaj Kuchenne rewolucje - Kuchenne rewolucje - S02E02 - VoD w Onet.pl

Witajcie w słoneczny poniedziałek

młody dał pospać, wstał ocywiście o swojej normalnej porze, ale włączył sobie bajkę z płyty:eek: i oglądał książeczki u siebie:tak:

zaraz pewnie zmykamy na plac bo tak ładnie

oglądaliśmy rano bajkę jakąś o żółwiach, mały żółwik miał mieć braciszka albo siostrzyczkę i żółwia rodzinka zrobiła sobie przyjęcie baby shower:-D:-p

fogia
no faktycznie cholera może brać na takie teksty, ale Ty się nie przejmuj...a kiedy M wraca?... też miałam problem z imieniem dla H, a jakieś typ macie?
misia ja zauważyłam:tak: miałam pisać, że chyba z kotem się zaprzyjaźniłaś na dlłuższy czas:-)
talia fajnie, że wesele się udało

Witajcie w słoneczny poniedziałek

młody dał pospać, wstał ocywiście o swojej normalnej porze, ale włączył sobie bajkę z płyty:eek: i oglądał książeczki u siebie:tak:

zaraz pewnie zmykamy na plac bo tak ładnie

oglądaliśmy rano bajkę jakąś o żółwiach, mały żółwik miał mieć braciszka albo siostrzyczkę i żółwia rodzinka zrobiła sobie przyjęcie baby shower:-D:-p

fogia
no faktycznie cholera może brać na takie teksty, ale Ty się nie przejmuj...a kiedy M wraca?... też miałam problem z imieniem dla H, a jakieś typ macie?
misia ja zauważyłam:tak: miałam pisać, że chyba z kotem się zaprzyjaźniłaś na dlłuższy czas:-)
talia fajnie, że wesele się udało

dzięki...ano musiałam się znowu zaprzyjaźnić i jeszcze w tym tygodniu czeka mnie jeżdżenie...dobrze, że póki co ładna pogoda będzie:tak::tak:
po obejrzeniu Kuchennych Rewolucji odechciało mi się na jakiś czas jedzenia w knajpach:sorry::tak::eek:
u nas dziś dziwna noc...Natalka jak nigdy budziła się co 3-4 godziny...nieco może głodna ale bez przesady...troszkę pociągnęła a potem tylko sobie ssała:sorry::sorry:mam nadzieję, że ta noc to jednorazowy incydent:tak:

gratulacje a komentarzami rodzinki się nie przejmuj, niektórzy już tak mają że do jednej informacji dorabiają całą resztę a im mniej przyjemna tym fajniejsza dla nich :crazy: Ty wiesz swoje a oni niech sobie gadają bo nieważne co byś im powiedziała to i tak "oni mają rację"
położyłam go dzisiaj później spać, mam nadzieję, że rano da pospać.

moja Ala przestawiła sobie budzik o pół h - na 6:30 :shocked2:
Bylismy jeszcze w lidlu na zakupach, kupowalyscie kiedys w Lidlu wode smakowa?bardzo dobra jest i niedroga. Kupilismy gotowe ciasto na pizze wiec na kolacje bedziemy pichcic z M.
my często robimy zakupy w Lidlu, niektóre rzeczy mają bardzo dobre, np. koncentrat pomidorowy w puszkach

Sebastian,

co do samochodów - jak się ma upatrzony konkretny model to ciężko znaleźć wiem coś o tym bo my już od jakiegos czasu szukamy Opla Omegi z automatem i nie możemy trafić na nic fajnego

Witam się po weekendzie,
nadrabiałam chyba z godzine ....
widze że spotkanie przesunięte. My z Alą jutro do Saskiego pewnie damy radę jeśli jeszcze można się dołączyć. Może zabierzemy się z tausiem rano jak będzie jechał do pracy :tak:My wczoraj byliśmy w Saskim, Ala szła trochę na nóżkach i przy każdej ławce jak ktoś siedział to się zatrzymywała i zaczepiała :-D a tak wogóle to musze się pochwalić że moje dziecko od soboty ćwiczy samodzielne chodzenie i już jest w stanie przejść pół pokoju :-)
a co do Akademii Zdrowego Rozwoju to pisze się na 100% (chyba że pogoda będzie beznadziejna)i prawdopodobnie mój P również bo jak mu kiedyś wspominałam o tym to bardzo chciał żeby przyjechali do Lublina :-)
Zmykam rozwiesić pranie i następne wstawić korzystając ze słoneczka a po obiadku pewnie spacerek, chyba znów się przejdziemy do ciucha dziś wyprzedaż 50% :tak:
Miłego dzionka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry