reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

to świetnie że taka zadowolona wróciłaś z tego basenu:-):-) a możesz mi przypomnieć gdzie chodzicie?:zawstydzona/y:
Czekamy na fotorelacje:-D;-)

Do szkoły nad podzamcze....namiary dostałam od Maltanki zapisałam Julę na listę rezerwową i udało się nam

http://uks23lublin.pl/plywanie/content,male-dzieci.html

Foto:elvis:

A z tymi lekami to mówiła mi moja ginka że wtedy troszkę dokładniej badają malucha...przynajmniej tak na jaczewskiego jest...podobno;-):tak:

reklama
Heloł, mały ludzik całkiem spory, wychodzi równo 13 tydzień, na początku USG bobo zrobiło TOSI TOSI:tak::biggrin2::biggrin2:, pokazało klatę, główkę a jak na moje podwójne oczka to na razie żadnej armatki nie widziałam:no::-p:-D:-D.
Z tego wszystkiego zapomniałam o zdjęcie poprosić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(.
Zmykam bo M focha strzela.

Madziu, mam wizytę na 18:45 :tak::-) więc co będę wcześniej pisać:sorry:.
Zmykam do pierogów.

czekam na relację:tak::tak::tak:

my po spacerku z Julą i Madzią, no pogodę mamy rewelacyjną, młodego położyłam spać, sam sobie włączył bajkę jeszcze, a ja biorę się za obiad, dzisiaj rosół wołowy (też chodził już za mną od kilku dni;-)) i kopytka z marchewką z chrzanem:tak:;-)

misia
oby to był jednorazowy wyskok:tak:, a będziecie jutro w saskim?
motylla ja nie pomogę
biedronka fajnie, że jutro przyjdziecie, a na Akademię też się wybieramy
marta trzymamy kciuki i dawaj szybko znać co i jak:-) pierogi pycha, jak byś mieszkała bliżej to bym wskoczyła do ciebie na te pierogi:tak: chodzą za mną od kilku dni, ale nie chce mi się lepić:sorry:

hmmmm...chyba nie damy rady, bo wciąż kot nas trzyma:wściekła/y::wściekła/y:no i zostawiłam w tym celu wózek na wsi, więc w saskim musiałabym małą nosić cały czas na rękach:sorry:ony byłaby zachwycona:tak:mój kręgosłup mniej:confused2::confused2:

Witam:rofl2:

Zaliczyłam dziś w końcu wizytę u lekarza :confused2: no i cóz mam antybiotyk:crazy: bo mam całe gardło zainfekowane i powiększone węzły chłonne no i pani doktor powiedziała ze kuracja antybiotykowa będzie mniejszym złem dla dziecka :confused2: niż pozwolenie na dalszy rozwój tej infekcji:shocked2:
Amanda ma tylko syropek prawoślazowy, kropeli do nosa i wapno :rofl2:
I za tydzień do kontroli mamy sie zglosić:sorry:

oj, mam nadzieję, że antybiotyk szybko pomoże:tak::tak::tak:faktycznie na Jaczewskiego pytają o wszystkie antybiotyki i na jakim etapie ciąży brane:tak::tak:

jeśli antybiotyk jest mniejszym złem to raz dwa po szklankę wody i łyk ;-)
ja z Gabi też miałam raz antybiotyk tak się rozchorowałam ...

jak chcecie obejrzeć Galaxy to mój brat ma do sprzedania :-D

ta promocja jest przez cały wrzesień ja kupiłam 4 takie paki :-D

nie ma jak rodzinka :crazy::crazy::crazy::crazy:

co do imion: Robert, Gabriel, Rafał,
:-D

talia super że wesele się udało :-)

czekamy siedząc jak na szpilkach :-D:-D:-D

pierogi ... to mi smaka narobiłaś ... ;-):sorry::confused2:

GRATULACJE
to teraz dopiero zobaczysz jak trzeba mieć oczy dookoła głowy ostatnio wzdychałam oglądając filmiki jak Gabi tylko przewracała się z boku na bok hehehe

też wczoraj byliśmy w saskim z Gabi

ogólnie to jestem rozczarowana jak ten park jest zaniedbany MASAKRA a przecież to samo centrum :wściekła/y::wściekła/y: wstyd mi za nasze miasto ...

Martyna gdzie jesteś ??? zawsze promienna i usmiechnięta błyszczy w wątku a dzisiaj cisza .... pewnie korzysta ze słoneczka :-D

maltanka marchewka z chrzanem mniam mniam
ja mam ochotę na makaron z serem :tak:

ale na obiad robię dziś spagetti :)

nikomu mnie nie brakowało ... 24h mnie nie było :-D pfff foch :-D:-D

dzisiaj z Gabi od rana byłyśmy na dworze, na rowerku, na placu zabaw - Gabi ćwiczyła chodzenie po małpim gaju :-D teraz usnęła to mam chwilkę na poczytanie i zupkę

Mały się w brzuchu rozpycha odwrócił się plecami do brzucha i trenuje boks na mamy wnętrznościach :-D:-D:-D

w środę mam usg ale faaaajnie :-D:-D:-D:-D

słoneczko dodaje mi energii :-D:tak::-):-D

no dokładnie, byłam w saskim w kwietniu i ten plac zabaw wyglądał masakrycznie, ale myślałam, że przez wakacje coś z tym zrobili:sorry::sorry:

my też czekamy na wieści z twojego usg:tak::tak:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-paaaa taka to znam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Zdróweczka kochana!!!!i pamiętaj żeby przy przyjęciu do szpitala na poród powiedziec im o tym antybiotyku....

Ooooo nastepna...najpierw Misia teraz Karlita...widziałam widziałam że was nie ma ale miałyście fory bo był weekend, teraz meldowac się codziennie!!!!!!

Martyna a może wyslij mi swoj numer to bedziemy informoac Cie o naszej lokalizacji.....

Karlita ja od jakiegos czasu boje się tego saskiego ale z Wami bedę czuła się bezpieczna:tak::tak::tak:jeszcze Madziarka do nas dołączy...jest tam plac zabaw??a później kawa i ciacho ok???

Pogoda boska, miłego popołudnia, my szykujemy sie na basen

tak jest:tak::tak:więc melduję się:tak::tak::tak:;-);-);-);-)

Hej my po basenie...mega zadowoleni....NASZE PÓŁTORA ROKU W MOTYCZU TO BYŁA MEGA PORAŻKA!!!!!

basen super, prowadzacy ekstra, grupa malutka...warunki ekstra o szatniach natryskach nie wspomnę.....a jakie zabawki...ale oczywiście prowadzący chcą Julę przenieść do grupy wyżej...to zwolni się miejsce w grupie dla maluchow....
fotki oczywiście pokażę....

oooo.....to super, że tak fajnie trafiliście z basenem:tak::tak::tak:

my dziś byliśmy u kota:tak::tak:Natalka bardzo ładnie zjadła swoją pierwszą zupkę...otwierała buźkę na jeszcze:tak::tak::tak:

Heloł, mały ludzik całkiem spory, wychodzi równo 13 tydzień, na początku USG bobo zrobiło TOSI TOSI:tak::biggrin2::biggrin2:, pokazało klatę, główkę a jak na moje podwójne oczka to na razie żadnej armatki nie widziałam:no::-p:-D:-D.
Z tego wszystkiego zapomniałam o zdjęcie poprosić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(.
fajnie ze dzidzia rośnie zdrowo:tak::tak: a tętno wiesz jakie dzidziolek miał bo podobno powyżej 140 maja dziewczynki a poniżej chłopcy:-)
oj, mam nadzieję, że antybiotyk szybko pomoże:tak::tak::tak:faktycznie na Jaczewskiego pytają o wszystkie antybiotyki i na jakim etapie ciąży brane:tak::tak:
ja nawet nie pamiętam czy z Amanda w ciąży na Krasickiej to sie o takie rzeczy pytali:zawstydzona/y:
Madzinka ile wynosi caly karnet czyli jak tam piszą wrzesień-grudzień lub styczeń-czerwiec :cool: ile spotkań w miesiącu?

Aluska my teraz zapłaciliśmy 84zl za prawie dwa miesiące-do końca października...po 12 zl za zajęcia...raz w tygodniu
dzieki za infomacje :) a w Motyczu ceny były podobne?
i od jakiego wieku dzieci mogą już chodzić na basen ? ile muszą mieć miesięcy?

Ps. Teściowa przybyła i skończy sie rumakowanie:eek:

Martusia z tego co wiem to najwcześniej po 14stym tygodniu można określić płeć przez usg ;)

misia Gabi może się wózkiem podzielić bo większość spaceru pewnie pokonamy na nóżkach :-D:-D
GRATULACJE DLA NATKI pyszna ziupka zdrowa ziupka :-D

spadam do mężulka :-)

do jutra dziewczynki o 11:00 pod wejściem do saskiego:-):-):-):-):-):-)

Fogia oto moje propozycje imion męskich : Tomasz, Krystian, Maksym, Mateusz
podoba mi się Krystian i Mateuszek (ale mamy już Matiego w bliskiej rodzinie) tym Maksymem to mnie zaskoczyłaś, a jak się je zdrabnia, Maks/Max?

Martuś jak na moje oko to przy tym tygodniu ciąży siusiaka trzeba by było szukać przez mikroskop. :rofl2::rofl2::laugh2::laugh2: A tak serio to chyba jeszcze zewnętrzne narządy płciowe się nie wykształciły. :laugh2::laugh2: Mimo to życzę CI z całego serca abyś tym razem miała upragnioną córeczkę. A jak na razie najważniejsze, że maluszek zdrowy.

reklama
Moja Jula poszła spać dzisiaj przed 22 wierzycie w to??ciekawe o ktorej jutro wstanie:shocked2:

podoba mi się Krystian i Mateuszek (ale mamy już Matiego w bliskiej rodzinie) tym Maksymem to mnie zaskoczyłaś, a jak się je zdrabnia, Maks/Max?

Martuś jak na moje oko to przy tym tygodniu ciąży siusiaka trzeba by było szukać przez mikroskop. :rofl2::rofl2::laugh2::laugh2: A tak serio to chyba jeszcze zewnętrzne narządy płciowe się nie wykształciły. :laugh2::laugh2: Mimo to życzę CI z całego serca abyś tym razem miała upragnioną córeczkę. A jak na razie najważniejsze, że maluszek zdrowy.

Krystian...fajne:tak::tak:
Fogia śliczne suwaczki

A co do męskich narządów to podobno do 20 tygodnia mogą wyrosnąć:tak::tak::tak:tak mi mówił Mazurek na usg...

Zmykam pakować wózek na jutro...bo duzo rzeczy muszę zabrac:-D:-D:-D

Do zobaczenia jutro.....
Maltanka widzimy się w autobusie...

Spijcie spokojnie...

Do góry