reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

to świetnie że taka zadowolona wróciłaś z tego basenu:-):-) a możesz mi przypomnieć gdzie chodzicie?:zawstydzona/y:
Czekamy na fotorelacje:-D;-)

Do szkoły nad podzamcze....namiary dostałam od Maltanki zapisałam Julę na listę rezerwową i udało się nam

http://uks23lublin.pl/plywanie/content,male-dzieci.html

Foto:elvis:

A z tymi lekami to mówiła mi moja ginka że wtedy troszkę dokładniej badają malucha...przynajmniej tak na jaczewskiego jest...podobno;-):tak:

reklama
Heloł, mały ludzik całkiem spory, wychodzi równo 13 tydzień, na początku USG bobo zrobiło TOSI TOSI:tak::biggrin2::biggrin2:, pokazało klatę, główkę a jak na moje podwójne oczka to na razie żadnej armatki nie widziałam:no::-p:-D:-D.
Z tego wszystkiego zapomniałam o zdjęcie poprosić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(.
Zmykam bo M focha strzela.

Madziu, mam wizytę na 18:45 :tak::-) więc co będę wcześniej pisać:sorry:.
Zmykam do pierogów.

czekam na relację:tak::tak::tak:

my po spacerku z Julą i Madzią, no pogodę mamy rewelacyjną, młodego położyłam spać, sam sobie włączył bajkę jeszcze, a ja biorę się za obiad, dzisiaj rosół wołowy (też chodził już za mną od kilku dni;-)) i kopytka z marchewką z chrzanem:tak:;-)

misia
oby to był jednorazowy wyskok:tak:, a będziecie jutro w saskim?
motylla ja nie pomogę
biedronka fajnie, że jutro przyjdziecie, a na Akademię też się wybieramy
marta trzymamy kciuki i dawaj szybko znać co i jak:-) pierogi pycha, jak byś mieszkała bliżej to bym wskoczyła do ciebie na te pierogi:tak: chodzą za mną od kilku dni, ale nie chce mi się lepić:sorry:

hmmmm...chyba nie damy rady, bo wciąż kot nas trzyma:wściekła/y::wściekła/y:no i zostawiłam w tym celu wózek na wsi, więc w saskim musiałabym małą nosić cały czas na rękach:sorry:ony byłaby zachwycona:tak:mój kręgosłup mniej:confused2::confused2:

Witam:rofl2:

Zaliczyłam dziś w końcu wizytę u lekarza :confused2: no i cóz mam antybiotyk:crazy: bo mam całe gardło zainfekowane i powiększone węzły chłonne no i pani doktor powiedziała ze kuracja antybiotykowa będzie mniejszym złem dla dziecka :confused2: niż pozwolenie na dalszy rozwój tej infekcji:shocked2:
Amanda ma tylko syropek prawoślazowy, kropeli do nosa i wapno :rofl2:
I za tydzień do kontroli mamy sie zglosić:sorry:

oj, mam nadzieję, że antybiotyk szybko pomoże:tak::tak::tak:faktycznie na Jaczewskiego pytają o wszystkie antybiotyki i na jakim etapie ciąży brane:tak::tak:

jeśli antybiotyk jest mniejszym złem to raz dwa po szklankę wody i łyk ;-)
ja z Gabi też miałam raz antybiotyk tak się rozchorowałam ...

jak chcecie obejrzeć Galaxy to mój brat ma do sprzedania :-D

ta promocja jest przez cały wrzesień ja kupiłam 4 takie paki :-D

nie ma jak rodzinka :crazy::crazy::crazy::crazy:

co do imion: Robert, Gabriel, Rafał,
:-D

talia super że wesele się udało :-)

czekamy siedząc jak na szpilkach :-D:-D:-D

pierogi ... to mi smaka narobiłaś ... ;-):sorry::confused2:

GRATULACJE
to teraz dopiero zobaczysz jak trzeba mieć oczy dookoła głowy ostatnio wzdychałam oglądając filmiki jak Gabi tylko przewracała się z boku na bok hehehe

też wczoraj byliśmy w saskim z Gabi

ogólnie to jestem rozczarowana jak ten park jest zaniedbany MASAKRA a przecież to samo centrum :wściekła/y::wściekła/y: wstyd mi za nasze miasto ...

Martyna gdzie jesteś ??? zawsze promienna i usmiechnięta błyszczy w wątku a dzisiaj cisza .... pewnie korzysta ze słoneczka :-D

maltanka marchewka z chrzanem mniam mniam
ja mam ochotę na makaron z serem :tak:

ale na obiad robię dziś spagetti :)

nikomu mnie nie brakowało ... 24h mnie nie było :-D pfff foch :-D:-D

dzisiaj z Gabi od rana byłyśmy na dworze, na rowerku, na placu zabaw - Gabi ćwiczyła chodzenie po małpim gaju :-D teraz usnęła to mam chwilkę na poczytanie i zupkę

Mały się w brzuchu rozpycha odwrócił się plecami do brzucha i trenuje boks na mamy wnętrznościach :-D:-D:-D

w środę mam usg ale faaaajnie :-D:-D:-D:-D

słoneczko dodaje mi energii :-D:tak::-):-D

no dokładnie, byłam w saskim w kwietniu i ten plac zabaw wyglądał masakrycznie, ale myślałam, że przez wakacje coś z tym zrobili:sorry::sorry:

my też czekamy na wieści z twojego usg:tak::tak:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-paaaa taka to znam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Zdróweczka kochana!!!!i pamiętaj żeby przy przyjęciu do szpitala na poród powiedziec im o tym antybiotyku....

Ooooo nastepna...najpierw Misia teraz Karlita...widziałam widziałam że was nie ma ale miałyście fory bo był weekend, teraz meldowac się codziennie!!!!!!

Martyna a może wyslij mi swoj numer to bedziemy informoac Cie o naszej lokalizacji.....

Karlita ja od jakiegos czasu boje się tego saskiego ale z Wami bedę czuła się bezpieczna:tak::tak::tak:jeszcze Madziarka do nas dołączy...jest tam plac zabaw??a później kawa i ciacho ok???

Pogoda boska, miłego popołudnia, my szykujemy sie na basen

tak jest:tak::tak:więc melduję się:tak::tak::tak:;-);-);-);-)

Hej my po basenie...mega zadowoleni....NASZE PÓŁTORA ROKU W MOTYCZU TO BYŁA MEGA PORAŻKA!!!!!

basen super, prowadzacy ekstra, grupa malutka...warunki ekstra o szatniach natryskach nie wspomnę.....a jakie zabawki...ale oczywiście prowadzący chcą Julę przenieść do grupy wyżej...to zwolni się miejsce w grupie dla maluchow....
fotki oczywiście pokażę....

oooo.....to super, że tak fajnie trafiliście z basenem:tak::tak::tak:

my dziś byliśmy u kota:tak::tak:Natalka bardzo ładnie zjadła swoją pierwszą zupkę...otwierała buźkę na jeszcze:tak::tak::tak:

Heloł, mały ludzik całkiem spory, wychodzi równo 13 tydzień, na początku USG bobo zrobiło TOSI TOSI:tak::biggrin2::biggrin2:, pokazało klatę, główkę a jak na moje podwójne oczka to na razie żadnej armatki nie widziałam:no::-p:-D:-D.
Z tego wszystkiego zapomniałam o zdjęcie poprosić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(.
fajnie ze dzidzia rośnie zdrowo:tak::tak: a tętno wiesz jakie dzidziolek miał bo podobno powyżej 140 maja dziewczynki a poniżej chłopcy:-)
oj, mam nadzieję, że antybiotyk szybko pomoże:tak::tak::tak:faktycznie na Jaczewskiego pytają o wszystkie antybiotyki i na jakim etapie ciąży brane:tak::tak:
ja nawet nie pamiętam czy z Amanda w ciąży na Krasickiej to sie o takie rzeczy pytali:zawstydzona/y:
Madzinka ile wynosi caly karnet czyli jak tam piszą wrzesień-grudzień lub styczeń-czerwiec :cool: ile spotkań w miesiącu?

Aluska my teraz zapłaciliśmy 84zl za prawie dwa miesiące-do końca października...po 12 zl za zajęcia...raz w tygodniu
dzieki za infomacje :) a w Motyczu ceny były podobne?
i od jakiego wieku dzieci mogą już chodzić na basen ? ile muszą mieć miesięcy?

Ps. Teściowa przybyła i skończy sie rumakowanie:eek:

Martusia z tego co wiem to najwcześniej po 14stym tygodniu można określić płeć przez usg ;)

misia Gabi może się wózkiem podzielić bo większość spaceru pewnie pokonamy na nóżkach :-D:-D
GRATULACJE DLA NATKI pyszna ziupka zdrowa ziupka :-D

spadam do mężulka :-)

do jutra dziewczynki o 11:00 pod wejściem do saskiego:-):-):-):-):-):-)

Fogia oto moje propozycje imion męskich : Tomasz, Krystian, Maksym, Mateusz
podoba mi się Krystian i Mateuszek (ale mamy już Matiego w bliskiej rodzinie) tym Maksymem to mnie zaskoczyłaś, a jak się je zdrabnia, Maks/Max?

Martuś jak na moje oko to przy tym tygodniu ciąży siusiaka trzeba by było szukać przez mikroskop. :rofl2::rofl2::laugh2::laugh2: A tak serio to chyba jeszcze zewnętrzne narządy płciowe się nie wykształciły. :laugh2::laugh2: Mimo to życzę CI z całego serca abyś tym razem miała upragnioną córeczkę. A jak na razie najważniejsze, że maluszek zdrowy.

reklama
Moja Jula poszła spać dzisiaj przed 22 wierzycie w to??ciekawe o ktorej jutro wstanie:shocked2:

podoba mi się Krystian i Mateuszek (ale mamy już Matiego w bliskiej rodzinie) tym Maksymem to mnie zaskoczyłaś, a jak się je zdrabnia, Maks/Max?

Martuś jak na moje oko to przy tym tygodniu ciąży siusiaka trzeba by było szukać przez mikroskop. :rofl2::rofl2::laugh2::laugh2: A tak serio to chyba jeszcze zewnętrzne narządy płciowe się nie wykształciły. :laugh2::laugh2: Mimo to życzę CI z całego serca abyś tym razem miała upragnioną córeczkę. A jak na razie najważniejsze, że maluszek zdrowy.

Krystian...fajne:tak::tak:
Fogia śliczne suwaczki

A co do męskich narządów to podobno do 20 tygodnia mogą wyrosnąć:tak::tak::tak:tak mi mówił Mazurek na usg...

Zmykam pakować wózek na jutro...bo duzo rzeczy muszę zabrac:-D:-D:-D

Do zobaczenia jutro.....
Maltanka widzimy się w autobusie...

Spijcie spokojnie...

Do góry