Marta na pewno zna dobry przepisWitamy niedzielnie!!!
Ale szaro-buro jest za oknem, a mowili ze bedzie pełno słońca dzisiaj:-( U nas juz rosół nastawiony, może zrobie jeszcze racuchy z jabłkami, mam mleko zsiadłe tylko ostatni przepis ktory mialam byl do du..:-( Ma ktoś sprawdzony??? Pewnie Marta???:-)
aluska moze trzeba pojsc do lekarza???
Jutro pójdę post Madzienki mnie przekonał
chyba na Kraśnickiej bo tam Mazurek pracuje i może już nie trafie na zołzowate baby;-) a w szczególności mam nadzieje ze tym razem porodu nie będę miała wywoływanego nawet jak Martynka raczy wyjść dopiero po 13.12
polecam atlantica w olimie w tej części z windą (III cześć) tam była promocja na piżamki w tym rozpinane z przodu :-)
ja sobie kupiłam dwie czerwoną i zieloną
bardzo ładne i w rozsądnej cenie
jak byłam w ciąży z Gabi to też tam kupowałam piżamki i byłam bardzo zadowolona w jednej śpię do dzisiaj
gdzie będziesz rodziła ???
A Ty Kochana znów planujesz rodzić na Lubartowskiej czy gdzie indziej?
Oj to trza będzie Olimp nawiedzić
Dzięki kochana za życzenia zdrówkaaluśka zdrówka życzę
a co do maszego wędzienie, to szyneczka wyszła super, nastepnym razem zrobimy więcej bo teraz tylko jedną na próbę uwędzilismy
muszę dziś obejrzeć te kuchenne rewolucje bo wczoraj mikołaj nie dał
a w nocy dalej płakał i się budził rece mi już opadają, mam nadzieję że to taki przejściowy okres i szybko minie
Fajnie ze szyneczka w Waszej nowej wędzarni wyszła bardzo smakowita:-):-)
szkoda że nocka nie minęła Wam spokojnie:-(
oj jeszcze nie byliśmy ale Twój post już mnie przekonał żeby jutro się wybraćAluska tez miałam zapytać czy byłaś u lekarza.....nie lekceważ takiego przeziębienia!!nie chcę Cie straszyć ale nie wiem czy wiesz ale nawet lekkie przeziębieie w ciąży może miec skutki w pracy serduszka małej...tak mi mówili