reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

hej magi to jakos po mnie bedziesz rodzic hi hi ja jestem w 25 tygodniu. I jak twoje malenstwo masz moze zdjecie usg??kopie juz ??:):):)poglaskaj je odemnie. A z tymi spodniami meza to calkiem neizly pomysl ;D

reklama
maasandra, odezwę się jak tylko wrócę do Piły w przyszłym tygodniu! U mnie też możemy się spotkać i posiedzieć w ogrodzie - tak w ogóle to zapraszam wszystkie przyszłe mamusie!
Asiunia, to ja najwyraźniej mam o wiele większy brzuch od Ciebie, a mamy ten sam termin :) - moje zwykłe ciuchy dawno poszły w kąt, no letnie koszulki jeszcze ewentualnie noszę, ale te krótsze mi podjeżdżają na brzuchu i wygląda to niezbyt ładnie. Może jednak jakoś uda nam się spotkać w niedalekiej przyszłości? Też zaczynam myśleć o zakupach dla dzidzi, tylko chciałabym wszystko dokładnie obejrzeć, a mój mąż najchętniej chciałby kupić cały komplet w ciągu godziny... :(

Mój numer gg to 47709, czasem jestem w sieci.

Asiuniu, to Tyś szczupła i mały masz brzuszek :) Ja jak mowilam juz wyroslam z garderoby, a mam 10 tygodni mniej! :)

hej dziewczyny
Ola K.  no brzuszek w sumie nie mam duzy taki troche odstaje  ;) ale jeszcze urosnie dopiero  6 miesiac  ;) napewno sie spotkamy gdzies w Pile na herbatce i sobie pogadamy albo poogladamy wozeczki  :)
Magi  ja we wszystkei rzeczy tez sie nie mieszcze przed zajsciem w ciaze mialam w pasie 58 cm teraz 60 pare dokladnie niewiem bo niemoge znalezc miarki ;)ale jak znajde to podam.
jaaaa6fc.jpg
a to wlasnie moj 26 ;)i w srodku dzidzia kochana

Asiunia, Ty chudzielcu!!!!! Tobie brzuszek chyba do srodka rosnie! ;D ;) W ogole nie widac, ze w ciazy jestes :) Masz widac bardzo drobna figurke, u niektorych dziewczyn brzuszek pozno wyskakuje. Kurcze, nie mam cyfrowki, zamiescilabym chetnie swoje zdjecie, zeby pilke pokazac. Buziaki, dzieki za zdjecie!!! Moze inne pilanki maja zdjatka i sie pochwala???

Asiunia, wyglądasz nieprawdopodobnie! Ja noszę przed sobą całkiem sporą "piłkę". Mój brzuch w największym miejscu ma obwód 108 cm hihi i rośnie o 1 cm tygodniowo.
Pod koniec kwietnia kupiłam sobie w H&M spodnie ciążowe (takie z regulacją na gumkę) i bardzo się cieszyłam, bo pomyślałam sobie, że mam tak duży zapas, że pochodzę w nich do końca ciąży. Nic z tego - już teraz są maksymalnie "poluzowane" i za jakieś dwa tygodnie będę je mogła odłożyć na półeczkę...
Widać to wszystko jest bardzo indywidualne!

Pozdrowionka dla wszystkich!

Dokąd uciekłyście, drogie pilanki rodowite i przyjezdne?
Ja dziś piszę z Warszawy, ale postanowiłam podtrzymać nasz wątek.

Dziś drugie dziecko urodziła moja kochana bratowa :):) Jest to synek Adam - urodził się przez cesarkę i z tego co wiem, czuje się dobrze. Jestem więc szczęśliwą podwójną ciocią, a mój synek będzie o 3 miesiące młodszy. Będą razem łobuzować, o ile będą wychowywać się trochę bliżej siebie, ale tego nie wie na razie nikt ;)

Pozdrawiam Was, odzywajcie się trochę!

Różnie się losy układają i wydaje mi się, że nie można oczekiwać, że w życiu nie nastąpią już żadne większe zmiany i ci ludzie, którzy są wokół nas, zawsze już będą. Dlatego bardzo fajne i cenne wydaje mi się to, że choćby przez takie forum można poznać osoby w podobnej sytuacji lub o podobnych zainteresowaniach :) Dzięki temu może to nasze dzieci będą wspólnie baraszkować w piaskownicy ;)

reklama
no masz racje agnezz ja wlasnie przed chwila wrocilam z Pily ze szkoly....uhhh co za stresy te egzaminy i wogole zamieszanie :)wiec naprawde lepiej najpierw skonczyc bo u mnie to maly student sie urodzi hehe

Do góry