reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy przed ciążą myślicie o tym, co będzie jeśli w badaniach wyjdzie wam że dziecko będzie miało wadę gen ?

Niestety jesli w przeszlym zyciu ,nie szanowalas dziecka to w tym go nie bedziesz
Ja mam rahu w 6d w bliznietach ,a ketu w 12 w Strzelcu
Masakre mam bo musze w tym zyciu ciezko pracowac nie byc myslicielem czy naukowcem

Polecam ksiazke niewidzialna transfuzja
Czesto ludzie nie moga miec dzieci bo ktos sie wydzielaczem najczesciej wampirem energii jest 0 , ktos ma grupe A,B I nje moga ze soba przebywac bo choruja na immunologiczne hashimoto itp.
a jak juz np. Jestes A rh- I spotkasz pana z ta sama grupa krwi to macie dziecko

W co wierzysz nt. przeznaczenia, życia i śmierci, to Twoja sprawa, pisz o tym do woli dopóki nie rozciągasz tego na innych userow (a trochę rozciagasz). Ale w drugiej części swojej wypowiedzi piszesz pseudonaukowy bełkot a tak naprawdę stosujesz wstrętna manipulację, przywołując medyczne określenia i łącząc to z przedmiotem strachu kobiet, które piszą w tym wątku.

reklama
Ja myslalam bardzo dużo, bo 2 razy poronilam ,bałam się ze za 3 udanym razem ,dziecko będzie chore ,dzięki Bogu zdrowe ,ale jeśli dowiedziałabym sie ze jest ciężko chore ,że np umrze po porodzie ,albo jeszcze w brzuchu, to chyba bym usnęła

Do góry