u mnie na razie wychodzi ze dziewczynka ma byc.kilka lat temu gby wymyslalismy imiona tak baz powodu dla coreczki mialabyc patrycja (pati)a synek byl nie ustalony.teraz gdy wracalam z mezem z usg stwierdzil nie ma co wymyslac bedzie patrycja. podoba mi sie takze martynka.
reklama
R
rouż
Gość
A u nas juz na 99% ustalone, ze jak bedzie dziewczynka to Amelka Anna a jak chlopiec to Macius Marcin!!! ;D
A moja tesciowa dwa dni temu, mowi do mnie, ze ma przeczucie, ze bedzie to dziewczynka(a wczesniej miala, ze chlopak ;D, hihihi), i ze podoba jej sie imie Lidia. Ja mowie, ze to ladne imie, i ze mi sie tez podoba, na to ona szybko- to zmienimy imie!! A ja najpierw tak na nia patrzylam, bo nie wiedzialam, co chce zmieniac, i dopiero po chwili doszlo do mnie ze imie mojej ewentualnej coreczki!! I od razu powiedzialam, ze nie, ze nie zmienimy i jak bedzie coreczka to bedzie to Amelia! Co za kobieta!!!!! Ale mnie podkurzyla!!!!!!!! Ogolnie jest bardzo dobra, niestety jak dla mnie za slodka, i choc ja lubie to mnie meczy, tym bardziej, ze chce zawsze aby bylo po jej mysli! Ale moim dzieciom nie bedzie ona nadawac imion!!!!! Niech w przyszlosci nadaje imiona dzieciom swojego drugiego syna(zreszta jej pupila) a nie naszym!!!! Wrrrr!!!!
A moja tesciowa dwa dni temu, mowi do mnie, ze ma przeczucie, ze bedzie to dziewczynka(a wczesniej miala, ze chlopak ;D, hihihi), i ze podoba jej sie imie Lidia. Ja mowie, ze to ladne imie, i ze mi sie tez podoba, na to ona szybko- to zmienimy imie!! A ja najpierw tak na nia patrzylam, bo nie wiedzialam, co chce zmieniac, i dopiero po chwili doszlo do mnie ze imie mojej ewentualnej coreczki!! I od razu powiedzialam, ze nie, ze nie zmienimy i jak bedzie coreczka to bedzie to Amelia! Co za kobieta!!!!! Ale mnie podkurzyla!!!!!!!! Ogolnie jest bardzo dobra, niestety jak dla mnie za slodka, i choc ja lubie to mnie meczy, tym bardziej, ze chce zawsze aby bylo po jej mysli! Ale moim dzieciom nie bedzie ona nadawac imion!!!!! Niech w przyszlosci nadaje imiona dzieciom swojego drugiego syna(zreszta jej pupila) a nie naszym!!!! Wrrrr!!!!
reklama
leminka
Zaciekawiona BB
To chyba mamy ten sam problem ;Droyanna pisze:Ale mnie podkurzyla!!!!!!!! Ogolnie jest bardzo dobra, niestety jak dla mnie za slodka, i choc ja lubie to mnie meczy, tym bardziej, ze chce zawsze aby bylo po jej mysli! Ale moim dzieciom nie bedzie ona nadawac imion!!!!! Niech w przyszlosci nadaje imiona dzieciom swojego drugiego syna(zreszta jej pupila) a nie naszym!!!! Wrrrr!!!!
Moja teściowsa jak usłyszała imie LUKAS - to się zapytała co to znaczy?
I czy nie można np. dac Franek.... albo coś tam jeszcze innego (nie chciałabym nikogo obrazic, sugeruje fakt wtrącania się w coś co do niej nie należy...)
Jak ja nie znoszę tej kobiety... Wtrąca się dosłownie we wszystko...Nawet byla na tyle 'odważna' żeby powiedzieć nam na którym piętrze mieszkanie mamy kupić
Ale raczej nie przepada za dziećmi i mam wrażenie, że dzieci za Nią tez - więc może nie będzie mnie nawiedzać aż tak często....
Chociąz blisko mieszkamy, no ale może się uda.Teraz nie przychodzi, to ja jej sobie nie życzę jak będzie maluch!
Podziel się: