reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy myślałyscie już o imieniu dla dzidziusia?

A my wczoraj z mężem rozmawialiśmy na temat imienia dla małej . Cały czas miała być Tania a teraz chyba opcja sie zmieniła na Lenę! :laugh: :laugh:

reklama
zagladam do Was z pazdziernika, bo kto wie :)

dla mnie Lenka jest sliczne, ale maz sie nie zgodzil. wybral Nina Maria. mnie sie jeszcze bardzo podobaja: Martyna, Matylda, Marysia, Zosia, Inga, Jagoda. dla chlopca mielismy tylko jeden typ: Mikolaj.

Martyna i Matylda bardzo mi siępodobają ale muszę pomyśleć o awaryjnym imieniu dla chłopca jakby z mojej córci zrobił sięjednak drugi synek ;)

A ja mam wybrane dwa imiona dla chłopca (choć w ogóle nie był w planach i z USG wynika, że urodzi się dziewuszka). O kobieca przewrotności! :D Z Talą w ciąży w ogóle nie zadawałam sobie trudu wymyślania imion chłopięcych, a teraz jakoś tak samo mi przyszło... hm... No więc GDYBY JEDNAK urodził się chłopczyk to będzie Szymon albo Igor.
Z dziewczynką niestety mam problem. Chciałabym, żeby tym razem imię było bardziej tradycyjne i nie tak popularne jak Natalia, Weronika, Wiktoria, Oliwia, Julia (chociaż wszystkie mi się podobają). Będzie zatem: Alicja, Małgorzata, Magda... ale żadne jakoś specjalnie mnie nie chwyta za serce.

Nasza córeczka będzie miała na imię MAJA- od początku nam sie podobało to imię - i tak ślicznie sie je zdrabnia- Majeczka, Majka
wciąż mówimy- nasza córeczka-Majeczka
Och juz sie nie mogę doczekać

U mnie sprawa się wjaśnila bezproblemowo...dwóch facetów więc Patryk i Adrian :) echhhhhh..będę miała dwie synowe . :D...

reklama
Do góry