reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy myślałyscie już o imieniu dla dzidziusia?

A my wczoraj z mężem rozmawialiśmy na temat imienia dla małej . Cały czas miała być Tania a teraz chyba opcja sie zmieniła na Lenę! :laugh: :laugh:

reklama
zagladam do Was z pazdziernika, bo kto wie :)

dla mnie Lenka jest sliczne, ale maz sie nie zgodzil. wybral Nina Maria. mnie sie jeszcze bardzo podobaja: Martyna, Matylda, Marysia, Zosia, Inga, Jagoda. dla chlopca mielismy tylko jeden typ: Mikolaj.

Martyna i Matylda bardzo mi siępodobają ale muszę pomyśleć o awaryjnym imieniu dla chłopca jakby z mojej córci zrobił sięjednak drugi synek ;)

A ja mam wybrane dwa imiona dla chłopca (choć w ogóle nie był w planach i z USG wynika, że urodzi się dziewuszka). O kobieca przewrotności! :D Z Talą w ciąży w ogóle nie zadawałam sobie trudu wymyślania imion chłopięcych, a teraz jakoś tak samo mi przyszło... hm... No więc GDYBY JEDNAK urodził się chłopczyk to będzie Szymon albo Igor.
Z dziewczynką niestety mam problem. Chciałabym, żeby tym razem imię było bardziej tradycyjne i nie tak popularne jak Natalia, Weronika, Wiktoria, Oliwia, Julia (chociaż wszystkie mi się podobają). Będzie zatem: Alicja, Małgorzata, Magda... ale żadne jakoś specjalnie mnie nie chwyta za serce.

Nasza córeczka będzie miała na imię MAJA- od początku nam sie podobało to imię - i tak ślicznie sie je zdrabnia- Majeczka, Majka
wciąż mówimy- nasza córeczka-Majeczka
Och juz sie nie mogę doczekać

U mnie sprawa się wjaśnila bezproblemowo...dwóch facetów więc Patryk i Adrian :) echhhhhh..będę miała dwie synowe . :D...

reklama
Do góry