reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
zagladam do Was z pazdziernika, bo kto wie
dla mnie Lenka jest sliczne, ale maz sie nie zgodzil. wybral Nina Maria. mnie sie jeszcze bardzo podobaja: Martyna, Matylda, Marysia, Zosia, Inga, Jagoda. dla chlopca mielismy tylko jeden typ: Mikolaj.
dla mnie Lenka jest sliczne, ale maz sie nie zgodzil. wybral Nina Maria. mnie sie jeszcze bardzo podobaja: Martyna, Matylda, Marysia, Zosia, Inga, Jagoda. dla chlopca mielismy tylko jeden typ: Mikolaj.
Manatka
Honorowy Babyboomowicz ;)
A ja mam wybrane dwa imiona dla chłopca (choć w ogóle nie był w planach i z USG wynika, że urodzi się dziewuszka). O kobieca przewrotności! Z Talą w ciąży w ogóle nie zadawałam sobie trudu wymyślania imion chłopięcych, a teraz jakoś tak samo mi przyszło... hm... No więc GDYBY JEDNAK urodził się chłopczyk to będzie Szymon albo Igor.
Z dziewczynką niestety mam problem. Chciałabym, żeby tym razem imię było bardziej tradycyjne i nie tak popularne jak Natalia, Weronika, Wiktoria, Oliwia, Julia (chociaż wszystkie mi się podobają). Będzie zatem: Alicja, Małgorzata, Magda... ale żadne jakoś specjalnie mnie nie chwyta za serce.
Z dziewczynką niestety mam problem. Chciałabym, żeby tym razem imię było bardziej tradycyjne i nie tak popularne jak Natalia, Weronika, Wiktoria, Oliwia, Julia (chociaż wszystkie mi się podobają). Będzie zatem: Alicja, Małgorzata, Magda... ale żadne jakoś specjalnie mnie nie chwyta za serce.
Aga_Mazury
Wrześniowe mamy'06
U mnie sprawa się wjaśnila bezproblemowo...dwóch facetów więc Patryk i Adrian echhhhhh..będę miała dwie synowe . ...
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Aga, gratulujemy zatem synków
Podziel się: