reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy myślałyscie już o imieniu dla dzidziusia?

a my tez nie chcielismy wiedziec co będzie a teraz to juz nie moge sie doczekac rozwiązania... jak córeczka to Oliwka a jak synus to Maksymilian:))
jak byłam ostatnio u gina to tak mnie kusiło, żeby zapytac >:D ale jakoś wytrzymałam....
zatem nadal w niepewności, oby tylko zdrowe, to najwazniejsze..

reklama
My tez chcielismy miec niespodzianke, ale w 7miesiacy nue wytrzymalam i spytalam lekarza. No i podobno ma byc dziewczynka, a wiec Oliwka (widze ze to dosc popularne ostatnio imie). Ale gdyby natura splatala nam figla :D to bedzie Igorek.

Ja nie chciałam wiedzieć, ale mąż nalegał. Lekarz trzy razy potwierdził, że będzie chłopczyk - Adaś.
Powiedziałam, że uwierzę jak zobaczę w razie czego też będzie Oliwia :)
ubranka i tak kupuję uniwersalne, głównie zielone i żółte, troche błękitnych.

no no no z tego co widzę to jeśli urodzą sie dziewczynki to będą w większości Oliwki ;D fajnie, hehee
rzeczywiście ostatnio baaardzo popularne...

Moja byłaby Martynka. Wciąż nie znalazłam jeszcze stosownej chwili na wypersfadowanie mężowi że Patrycja. :-[ Mam nadzieję że do porodu zdążę. ;)

mija79 moj maz tez sie uparl na Patrycje. Kiedy sie przekomarzamy i mu mowie, ze bedzie mogl dac imie, kiedy sam urodzi, to on "ale to tata idzie rejestrowac dziecko ;D"...

I tu jest problem właśnie.Dlatego chcę na drugie Martnka. Ja będę tak wołac a on Pati. I mała zwariuje. ;)

reklama
Do góry