reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

Marysieńka pewnie, że Cię pamiętamy. Nie tak znowu dawno u nas byłaś. Fajnie, że to torbiel prosta, możesz już się starać. Jak nie wyjdzie wam od razu sadzenie fasolki, to się nie załamuj, daj sobie parę cykli, kochana:tak::tak:
Ale jak się uda, to prędko daj znać.

reklama
hej
marysienka 23 witaj ponownie :-)
liju no coś tam śniegu jest ale ja nie lubię dlatego wolałabym żeby go jednak nie było :tak:
wikula no to trzymam &&&& żeby wszystko było ok i staranka zaowocowały fasolinką ;-)

dzisiaj byłam na ważeniu z moją pyzą :-D no i ma już ponad 6kg :szok: wielka babucha moja kochana :-)

wikula dla matki choćby kosmita to i tak będzie najpiękniejszy i najcudowniejszy :tak: (jakoś to przeżyje ;-))
P1060796.jpg

Dziewczyny jest mi miło że mnie pamiętacie
Będziemy musieli przełożyć staranka o ok miesiąc, bo muszę zęba wyrwać, a chcę pod narkozą.
I wtedy będę mogła już w pełni oddać się staraniom :D bez bolącego zęba, bez bolącej torbieli

reklama
Do góry