Karolcia79
Zaciekawiona BB
dziewczyny mój mąż nawet za pierwsze mi nie przyniósł kwiatów dziś może zrobiłby inaczej , czasem mu to wypominałam i może on żałuje nie wiem, tłumaczę to tym, że jeszcze wtedy nie dorósł by być ojcem, bo nawet mało się nia zajmował jak była malutka, ale teraz jest zupełnie inny, stara się , także jak ktoś tu już powiedział zależy od faceta, z drugiej strony u Was też jest inna sytuacja teraz niż u mnie wtedy, bo Wy walczycie o fasolkę wspólnie i to wasze wspólne marzenie a u mnie pomimo, że byliśmy ze sobą tak długo to nie spodziewaliśmy się i nie palnowaliśmy jeszcze fasolki, ale jest dla nas błogosławieństwem, bo gdyby nie ona to pewnie by nasz związek nie przetrwał .
tere fere jak mogłabym Was opuścić, będę starać się jak najczęściej u Was bywać i kibicować Waszym staraniom, a jak Wy już będziecie ze swoimi fasolkami to wtedy Wy będziecie trzymać za mnie mocno kciuki, żeby mi się udało.
liju koniecznie idź na to spa na pewno się odprężysz, świetny pomysł tego twojego m., co do obserwacji nie ma doświadczenia ale wydaje mi się,że skoro masz owu 06.02., to 03.02. zobaczy czy robi się pęcherzyk, 07.02 zobaczy czy była lub jest owu, a 10.02 zobaczy czy pękł pęcherzyk, nie wiem czy dobrze myślę ??
gieniek przykro mi, że się tym razem nie udało, ale to dlatego, że dołączyłaś do nas i czekasz na ten marzec;-) na pewno się uda.
tere fere jak mogłabym Was opuścić, będę starać się jak najczęściej u Was bywać i kibicować Waszym staraniom, a jak Wy już będziecie ze swoimi fasolkami to wtedy Wy będziecie trzymać za mnie mocno kciuki, żeby mi się udało.
liju koniecznie idź na to spa na pewno się odprężysz, świetny pomysł tego twojego m., co do obserwacji nie ma doświadczenia ale wydaje mi się,że skoro masz owu 06.02., to 03.02. zobaczy czy robi się pęcherzyk, 07.02 zobaczy czy była lub jest owu, a 10.02 zobaczy czy pękł pęcherzyk, nie wiem czy dobrze myślę ??
gieniek przykro mi, że się tym razem nie udało, ale to dlatego, że dołączyłaś do nas i czekasz na ten marzec;-) na pewno się uda.