reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

Hej!

Byłam u Profesora od endo. Uspokoił mnie z tym krwawieniem. Może tak być nawet 2 miesiące! A skutki uboczne, których jeszcze nie mam, pewnie przyjdą. A z każdym zastrzykiem (miesiącem) będą się nasilały. A więc muszę nabyć 100 golarek, żeby golić te włosy na plecach...hehehe:-D i dużo podkładu, żeby zakryć pryszcze...

No i powiedział to samo co tamta ginka. Po leczeniu czekać na miesiączkę, potem od razu starać się intensywnie, a jeśli po pół roku się nie uda, to nie czekać na nic tylko pędzić na in vitro jeśli chcę mieć dzieci. Zdrowe dzieci...

reklama
niestety jestem pewna że to okres bo dzisiaj się już rozkręcił na dobre chociaż przez dwa dni jeszcze się łudziłam no ale trudno trzeba żyć dalej.
tere fere ja cię podziwiam, że dajesz rade i nie opuszcza cię poczucie humoru oby te skutki uboczne cię nie dopadły

Kachna potraktuj ten okres jako kolejny cykl szansy!

A ja mam na razie dobry humor bo jeszcze mi nie rosną te włosy na plecach, a nawet jak zaczną to sobie wywoskuję hehhehe, albo laserem potraktuję. Pryszcze kamuflażem przykryję i jakoś będzie. Gorzej jak mi rufa urośnie, to wtedy będę wyć w poduszkę!

Hej!

Byłam u Profesora od endo. Uspokoił mnie z tym krwawieniem. Może tak być nawet 2 miesiące! A skutki uboczne, których jeszcze nie mam, pewnie przyjdą. A z każdym zastrzykiem (miesiącem) będą się nasilały. A więc muszę nabyć 100 golarek, żeby golić te włosy na plecach...hehehe:-D i dużo podkładu, żeby zakryć pryszcze...

No i powiedział to samo co tamta ginka. Po leczeniu czekać na miesiączkę, potem od razu starać się intensywnie, a jeśli po pół roku się nie uda, to nie czekać na nic tylko pędzić na in vitro jeśli chcę mieć dzieci. Zdrowe dzieci...
zamiast tych golarek kup sobie raczej wosk do depilacji :p hehehe

kachna na pewno ci ciężko ale jeszcze wszystko przed tobą , przecież musi się udać :)))

AniaSm A czemu nie masz siły?? Ciężko Ci już ogólnie, czy masz jakieś męczące zadania...? Kubuś zdrowy??
Jak będziesz sobie radzić z dwójką dzieciaków? Mama pomoże, czy Kubuś pójdzie do żłobka?

wiesz strasznie dokucza mi kręgosłup i mam problem z biodrami -strasznie bolą , do tego Kuba rozrabia na całego więc jak już mój wróci z pracy to ja po prostu padam i godzinkę muszę odsapnąć
mam nadzieje że sobie poradzę jakoś z dwójką , liczę że moja mama da się skusić i przyjedzie do mnie bo na przedszkole dla Kuby w tym roku nie mam szans dopiero go za rok wyślemy ,w razie czego moja teściowa mieszka niedaleko więc w nagłych wypadkach pomoże - tak to niestety jest mieszkać za granicą
a Ty jak się czujesz?? nie masz jeszcze włosów na plecach ;)

reklama
He he...

Nie mam włosów na plecach, na klacie też nie,;-) ale za to nastroje mam wisielcze i mordercze! :wściekła/y:
realmad2.gif
realmad2.gif

Co dzień zwiększa się ilość osób, które wystrzeliłabym w powietrze!
Mój szanowny małżonek rozwiedzie się ze mną jak tak będzie przez pół roku, a pracownicy się zwolnią....hehheehe

Na szczęście wiedzą o leczeniu i skutkach, więc śmieją się że będą mi podawać melisę dożylnie jak będzie trzeba...a jak nie pomoże to wezmą urlop bezpłatny na czas mojego leczenia. Jak już przeginam, to śmiechem mnie biorą, "że oni się ze mną wykończą":-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
no i mięknę, śmieję się i przechodzi...

Do góry