reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

dzisiaj mam strasznego doła:-( a do tego na około widzę tylko mamy z dziećmi albo w ciąży już mam jakąś paranoje może jutro mi przejdzie i znowu zacznę wierzyć, że nam też się uda.
na pewno się uda zobaczysz :)
może zbadaj sobie jeszcze poziom hormonów , bo czasami naprawdę wydaje nam się że to nie powiązane jak coś boli a się okazuje że jednak
pamiętam jak przeżywałam każdą ciężarną kobiete a jeszcze jak jakaś moja koleżanka zachodziła to już wogóle miałam mega depresje ale udało się i mnie więc tobie też się uda tylko musisz w to mocno uwierzyć :D

reklama
Hejka!

Nie wiem co się dzieje, ale po zastrzyku Diphereliny cały czas krwawię. Myślałam, że po kilku dniach mi przejdzie, ale nie przechodzi nawet po 2 tygodniach. Wiedza mojej ginki chyba się już skończyła, bo powiedziała że teoretycznie nie powinno tak być i nie wiadomo co jest. Właściwie Dipherelina powinna zahamować miesiączki całkowicie. Nie wiem, ale już mnie to frustruje, bo od 4 tygodni nie było dnia bez krwawienia. No może jeden. Najpierw po laparo, potem normalny okres, a potem nie wiem co...

Umówiłam się do jakiegoś GURU od endo. Jakiś profesor, który tylko w tym się specjalizuje. Zobaczę co mi powie. Wizytę mam dopiero za tydzień. Jakaś masakra! Wykrwawię się!

tak właśnie myślę, że powinnam zrobić nowe badania hormonów bo ponad dwa lata temu robiłam ale przez tyle czasu już wszystko mogło się pozmieniać.

Hejka!

Nie wiem co się dzieje, ale po zastrzyku Diphereliny cały czas krwawię. Myślałam, że po kilku dniach mi przejdzie, ale nie przechodzi nawet po 2 tygodniach. Wiedza mojej ginki chyba się już skończyła, bo powiedziała że teoretycznie nie powinno tak być i nie wiadomo co jest. Właściwie Dipherelina powinna zahamować miesiączki całkowicie. Nie wiem, ale już mnie to frustruje, bo od 4 tygodni nie było dnia bez krwawienia. No może jeden. Najpierw po laparo, potem normalny okres, a potem nie wiem co...

Umówiłam się do jakiegoś GURU od endo. Jakiś profesor, który tylko w tym się specjalizuje. Zobaczę co mi powie. Wizytę mam dopiero za tydzień. Jakaś masakra! Wykrwawię się!

kochana, mnie sie przydarzyl taki @ ostatnio, bgardzo obfity i dosyc dlugi. ja biore narazie tylko dupka...wiec nie wiem jakby to bylo po twoim leku...ale ja wzielam na zatrzymanie @ CYCLONAMINE...moze zapytaj swojej gin o to...mnie pomoglo i sie wyhamowalo...

tere fere znalazłam w internecie, że jakaś dziewczyna też tak miała i jej lekarz powiedział, że ma za silny organizm i za słabo na nią działa ten Dipherelin może u ciebie też tak jest

No właśnie ja też zaczęłam szperać i zdarza się tak czasem, ale mnie też zszokowała moja ginka, że nie wie. Może inaczej. Każdy ma prawo do niewiedzy, ale myślałam że powie, że się skonsultuje z lekarzami (to jej koledzy ze szpitala), którzy robili mi laparo i za dwa trzy dni da znać co robić, czy to normalne i mam się nie martwić. Hmmm.... A ona nic.
Ale cóż. Pójdę do tego profesora od endo.

A tak ogólnie, nie mam chyba żadnych skutków ubocznych po Dipherelinie. No oprócz tego krwawienia. Nie mam włosów na plecach, nic mnie boli, nie tyję, nie mam pryszczy... No chyba, że jeszcze wszystko przede mną. Oby nieeee!

zaczęło mi się plamienie :wściekła/y:a więc zaczynamy walkę od początku w tym cyklu inseminacja, czwarta mam nadzieję, że ostatnia:-)

reklama
A tak ogólnie, nie mam chyba żadnych skutków ubocznych po Dipherelinie. No oprócz tego krwawienia. Nie mam włosów na plecach, nic mnie boli, nie tyję, nie mam pryszczy... No chyba, że jeszcze wszystko przede mną. Oby nieeee!
oby oby ;-):-D:-D:-D:-D
zaczęło mi się plamienie :wściekła/y:a więc zaczynamy walkę od początku w tym cyklu inseminacja, czwarta mam nadzieję, że ostatnia:-)
a jesteś pewna że to plamienie to na okres??

Do góry