reklama
AniaSm
Fanka BB :)
Asia super ze beta rosnie :-) a na kiedy Ci termin wypada?
zapisalam sie prywatnie do gina chociaz wizyta tutaj kosztuje majatek ale znowu mam plamienia wiec chce sprawdzic czy wszystko ok a tak to mi przynajmniej usg zrobi na miejscu a jakbym poszla do normalnego lekarza to by mi powiedzial ze to normalne przy Kubie mialam to samo
ciekawe co tam u Wikuli?dawno sie nie odzywala
zapisalam sie prywatnie do gina chociaz wizyta tutaj kosztuje majatek ale znowu mam plamienia wiec chce sprawdzic czy wszystko ok a tak to mi przynajmniej usg zrobi na miejscu a jakbym poszla do normalnego lekarza to by mi powiedzial ze to normalne przy Kubie mialam to samo
ciekawe co tam u Wikuli?dawno sie nie odzywala
Witam wszystkich ponownie. Jestem juz w Polsce i 4 tyg temu mialam laparo. Dzis ide do lekarza i zastanawiam sie co mi powie. Juz po ponad 2 tyg zaczelismy przytulanki i mam nadzieje, ze lekarz mi nie da od razu tablet. Podobno u mnie nie bylo zle. Torbiel zamiast 4.5 miala 8 cm ale udalo sie laparoskopowo ja usunac i podobno zrostow nie bylo i innych ognisk tez nie. Jeszcze pare godzin i zobacze co doktorek powie. Mialam tylko male komplikacje po laparo, bo krwiak mi sie zrobil w intymnym miejscu (najpierw spuchlam a potem ta opuchlizna zczerniala i przesunela sie az do pupy bolalo jakby mi ktos krocze skopal he he). Lekarz mi powiedzial, ze tak moze byc po laparoskopii (uszkodzono jakies naczynie krwionosne). Tak sie balam tej laparo a to nic strasznego.
asienka gratulację mam nadzieję że wszystkie doczekamy efektów
Ja mam mały problem-dostałam ostatnio od lekarza tablektki antykoncepcyjne Marvelon żeby znikła cysta (4 cm), zaczęłam brać pierwszego dnia cyklu dziś jest 12 dc a ja mam cały czas plamienie-nie duże ale jest-nie wiem czy mam te tabletki odstawić czy to może jest jednak dobry znak bo np ta cytsa się złuszcza... A do lekarza jestem zapisana na 12 kwietnia
Ja mam mały problem-dostałam ostatnio od lekarza tablektki antykoncepcyjne Marvelon żeby znikła cysta (4 cm), zaczęłam brać pierwszego dnia cyklu dziś jest 12 dc a ja mam cały czas plamienie-nie duże ale jest-nie wiem czy mam te tabletki odstawić czy to może jest jednak dobry znak bo np ta cytsa się złuszcza... A do lekarza jestem zapisana na 12 kwietnia
dziewczyny,
od jakiegos czasu szukam informacji nt endometriozy. zawsze uzywajac google no i przed chwila odkrylam perelke. musi byc nowe albo wykupili w google lepsze wartosciowanie ich strony. Swietny zbior wielu informacji w jednym miejscu, moze Wam sie przyda:
Pierwsza Polska Strona o Endometriozie
od jakiegos czasu szukam informacji nt endometriozy. zawsze uzywajac google no i przed chwila odkrylam perelke. musi byc nowe albo wykupili w google lepsze wartosciowanie ich strony. Swietny zbior wielu informacji w jednym miejscu, moze Wam sie przyda:
Pierwsza Polska Strona o Endometriozie
AniaSm
Fanka BB :)
Asia strasznie mi przykro ,bo cieszyłam się razem z Tobą , a co się stało?? jeśli nie chcesz to nie pisz ,zrozumiem
trzymaj się kochana
trzymaj się kochana
reklama
Asia strasznie mi przykro ,bo cieszyłam się razem z Tobą , a co się stało?? jeśli nie chcesz to nie pisz ,zrozumiem
trzymaj się kochana
w sobote wieczorem dostałam plamień (taka czysta czerwona krew) pojechałam do szpitala tam zrobili mi usg i nic już nie było widać:-( jeszcze w nocy miałam nadzieje że będzie ok bo plamienia prawie nie było ale rano .... Pobrali mi jeszcze krew a wieczorem beta już była poniżej jeden. Zostałam Mamą Aniołka
Podziel się: