Iron- nie poddawaj się,ważne,ze zaskoczyło tak jak piszą dziewczyny! Ja to nigdy nie miałam bety więcej niż 1 podczas starań dopiero po ICSI była baardzo duża-wiadomo dlaczego;-) Co do szczepień jestem rozdarta jak ty w opinii czy szkodzą czy nie śledzę Stowarzyszenie STOP NOP (Stop niepożądanym odczynom poszczepiennym)są też na FB. Jest tak ogrom rodziców u których dzieci wystąpiły niepożądane odczyny poszczepienne. U nas niestety też moja córeczka doznała w wieku 6 miesięcy wstrząsu septycznego i była w bardzo kiepskim stanie mogliśmy ją stracić bo już miała silne zakażenie krwi. Stało się to po szczepieniach...mamy odroczenie u niej i u Gabusia, na MMR nie zaszczepię a niech mnie ścigają..po prostu się boję neurolog Gabrysia mówi,że jak dziecko ma podatność na autyzm to szczepionka go aktywuje:-(
Tuszka- cześć:-) super,że Marcelek tak wspaniale znosi szczepienia silny chłopak! zobacz u nas jedno i drugie znosi źle, Gabryś po tym samym szczepieniu co Laurka była w szpitalu zapomniał co umiał i się zatrzymał w rozwoju a jakiś czas...dlatego mamy odroczenie od neurologa. A co u Was poza tym kiedy będziesz w Polsce?
Tuszka- cześć:-) super,że Marcelek tak wspaniale znosi szczepienia silny chłopak! zobacz u nas jedno i drugie znosi źle, Gabryś po tym samym szczepieniu co Laurka była w szpitalu zapomniał co umiał i się zatrzymał w rozwoju a jakiś czas...dlatego mamy odroczenie od neurologa. A co u Was poza tym kiedy będziesz w Polsce?