reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

reklama
Mnie dzisiaj w nocy brzuch bolał, jak na @ i teraz też, także nie mam złudzeń... Już mnie to wszystko wnerwia. Wikulaa, Asienka - trzymam kciuki :-) Mam Nadzieję, że Wam się uda.

Ja wczoraj zatestowałam, niestety jedna krecha, ale nic nie zapowiada @, tempka utrzymuje się wysoko, żadnych objawów. Wydaje mi się, że to przez ten mój wyjazd mi sie owulka przesunęła i tyle, czekam teraz do weekendu i jak sytuacja sama się nie wyjaśni, to znowu będę tesowała...także prosze o kciuki:))

testowałaś??? daj znać bo się zastanawiam co z Tobą?? :tak:

Do AsiaSm
Własnie dobrze ze piszesz to co myslisz i jestes szczera Ten lekarz wogole chciał zebym za rok sobie przyszła do kontoli bo wczesniej nie ma potrzeby ale ja powiedzałam ze za pół roku przyjde A to jest u mnie tak jak ci pisałam ze musze brac te hormony zeby torbiel sie nie powiekszał żeby był cały czas taki jaki jest lub zeby sie zmniejszał chyba ze gdyby cos sie działo to mam odrazu jechac ale ja go mam juz pare mies i mimo to ze brałam za słabe leki to on nie rosł dlatego moge z nim normalnie zyc do planowanej ciazy a gdyby mi usunął torbiel to tez musiałabym byc na hormonach po operacji a zdaza sie i tak bo moja kuzynka ma endo i zrobili jej operacje i mimo to ze bierze hormony to juz ma nowe torbiele i ogniska zapalne na jajnikach pisze to co mi powiedzał lekarz i mam nadzieje ze on mi dobrze radzi bo szczerze duzo o tym mysle pozdro
wiesz lekarze różnie podchodzą do pacjentów , ja mimo wszystko chciałabym wiedzieć czy zażywanie hormonów daje jakiś efekt :tak: bo inaczej nie faszerowałabym się tym , kilka razy miałam cysty na jajnikach i zawsze znikały po luteinie ale raz musiałam brać hormony i mój lekarz kazał mi przyjść do kontroli po miesiącu żeby zobaczyć czy jest sens mnie dalej faszerować hormonami :tak: dlatego jestem zdziwiona że twój lekarz kazał ci przyjść dopiero za rok:szok::szok::szok:

Do AsiaSm
Tez byłam tym zdziwiona ze kazał mi przyjsc dopiero za rok tyle ze on mi to wszystko wytłumaczył dlaczego tak w sumie mam isc za 7 mies powiedzał ze wczesniej nie ma sensu a ze przy hormonach jedynie moze sie to wchłonac a nie powiekszyc bo opisałam mu co mowili inni lekarze itd a miałam to juz troche czasu i wczesniej nie biorąc zadnych hormonow nie powiekszył sie ten torbiel ja w sumie nigdy przez ten torbiel nie miałam zadnych objawow nic mnie nie bolało a poszłam ogolnie do lekarza bo chodze co rok do kontroli a wtedy chodziło mi zeby przepisał mi tabletki antykoncepcyjne wiec teraz mam te hormony i na torbiel i jako zabezpieczenie o co mi chodziło bo chce miec dzidziusia bardzo ale jeszcze nie teraz bo o takim czyms trzeba decydowac we dwoje a ja nawet nie jestem jeszcze po slubie i wogole to nie takie proste jest

Mnie dzisiaj w nocy brzuch bolał, jak na @ i teraz też, także nie mam złudzeń... Już mnie to wszystko wnerwia. Wikulaa, Asienka - trzymam kciuki :-) Mam Nadzieję, że Wam się uda.

Hejka:-)
Daian,Wikulaa i co tam u was przyszła wstręciucha???? Piszcie bo jestem ciekawa i trzymam mocno kciuki za was;-)
U mnie narazie @ brak, czekam.... może jutro przyjdzie
Dzisiaj znowu się zle czułam i w pracy leciałam do kibelka ale mnie tylko mdliło a blada jestem jak ściana nawet mój mąż mnie nie denerwuje bo widzi że zle wyglądam:-D praktycznie od poniedziałku mnie tak trzyma jak tak będzie do poniedziałku to ide do lekarza bo to może grypa jelitowa a strasznie mnie to męczy:baffled:
Kochane piszcie ja sytuacja u Was????????????????????
Buziaki:-)

Asienka, a może to "grypa ciążowa"?? :-) Pisz, jak tam dzisiaj się sytuacja rozwija.
U mnie niestety wielki dół, w nocy pojawiły się plamienia... Strasznie mi źle... W takim momenncie wszystko staje się czarne i beznadziejne... Na szczęście potem przychodzi nowa nadzieja. Oby teraz znów przyszła, bo tylko ona mi pozostała...
Smutno mi...
Wikulaa, jak u Ciebie?
Groszek, wróciłaś ze szpitala?

Wikulaa, wiem, co czujesz kochana, jestem z Tobą.... :-(
Ja też mam doła... Ciągle pytam, dlaczego mnie to spotkało, jakby mało było zmartwień...
Ale wiesz co? Tak sobie myślę, że ostatni będą pierwszymi i gdzieś tam w przyszłości czeka na nas ten dzień, w którym w końcu zobaczymy dwie kreski! Musimy się tego trzymać!
Ja od dzisiaj zaczynam systematycznie pić zioła i brać Castagnus. Musi pomóc.
Najgorsze są te bóle, znowu będę chodzić pokurczona... Ehhh...
Asienka, co z Tobą - są dwie krechy? :-) Nie trzymaj w napięciu!

reklama
Hejka Kochane:-)
U mnie też lipa, małpiszon już wczoraj dał o sobie znac ale rozwinął sie dopiero w nocy:baffled:
Hehe trzy sieroty..... Kochane przykro mi bardzo że się Wam nie udało musimy znowy działac;-) Buziaki:)

Do góry