Wikulaa i jak się czujesz??????????
nic nie czuję, nic nie wiem...dziękuję, że pytasz)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wikulaa i jak się czujesz??????????
napisałam tylko że ja bym wolała usunąć torbiel co nie oznacza że powinnaś to zrobić , zobaczysz jak zareagujesz na hormony u mnie torbiele znikały po tabletkach , a zawsze miałam kilka jak mnie stymulowali , dobrze że to już za mnąDO AniaSm
Ten lekarz powiedzał mi zebym z operacja poczekała bo jeslij biore hormony i torbiel sie nie powieksza to szkoda ją ruszac bo po usunieciu i tak moze sie zrobic nowa dlatego lepiej brac hormony a jeslij bede chciała zajsc w ciaze wtedy je odłoze i dostane inne tabletki a torbiele podczas ciazy moga zejsc same chyba ze torbiel by sie powiekszyła wtedy by trzeba było usunac ale jak narazie mam ją ok 8 mies i jak narazie ma 3 na 2 a ja dopiero biore od 5 kwietnia hormony wiec moze za krotko zeby powiedziec czy ona zejdzie bo wczesniej inny lekarz dawał mi duphaston a to były za słabe leki choc i przy nich torbiel raz sie zmniejszyła do 2 na 1