reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

Wikulaa, Asienka co u Was?

Hejka:-)
U mnie stara bida nic się nie dzieje, praca,dom, szkoła i tak na okrągło:tak:
W sobote mam dostac @ więc czekam, w tym miesiącu było jedno przytulanko więc nie licze na cud bo mój mąz więcej w delegacjach był niż w domu:baffled:
Madziamadzia a Ty jak się czujesz?
Wikulaa,Daian,Groszku jesteś już w domu? jak się czujesz????

reklama
Do AniaSm Witam cie ponownie dzieki za wypowiedz co myslisz ja dopiero koncze w niedziele pierwsze opakowanie hormonów i jak na razie czuje sie po nich dobrze tylko przez pare pierwszych dni miałam lekkie plamienia cos w podobie krwi nawet pomyslałam sobie ze moze schodzi ta stara krew z tego torbiela Narazie planuje wybrac jeszcze 7 paczek tych tabletek jak mi przepisał lekarz i wtedy zobacze co powie na kontroli chyba ze wczesniej cos sie bedzie działo,ale jak do tąd nie miałam zadnych objawow ani boli a narazie nie szukam innego lekarza bo ten u ktorego byłam to juz trzeci i wydawał mi sie najlepszy On powiedzał ze jak torbiel sie nie powieksza to lepiej go nie usowac bo po operacji moga sie pojawic nowe wiec lepiej poczekac az bede chciała miec dzidziusia ,a bardzo tego pragne zawsze to było moim mazeniem dlatego jak sie dowiedzałam ze mam torbiel to byłam załamana i odrazu myslałam o najgorszym teraz jest juz troche lepiej i staram sie o tym tak nie myslec i gdyby to było mozliwe to nawet teraz chciałabym juz zostac mama bo boje sie ze potem moga byc problemy przez ten torbiel ale jak sama wiesz to nie jest takie proste pozdro :-)

a nie chciałaś żeby ci sprawdził działanie tych tabletek po pierwszym opakowaniu?? czy wogóle są skuteczne?? ja bym wolała wiedzieć czy jest sens zażywać kolejne opakowania
mam nadzieje że się nie gniewasz za moje szczere wypowiedzi

Asienka, jestem z Tobą - ja też mam dostać @ w okolicach weekendu i też było jedno przytulanko, ale... jest takie powiedzenie - "raz, a dobrze" :-)

Ja wczoraj zatestowałam, niestety jedna krecha, ale nic nie zapowiada @, tempka utrzymuje się wysoko, żadnych objawów. Wydaje mi się, że to przez ten mój wyjazd mi sie owulka przesunęła i tyle, czekam teraz do weekendu i jak sytuacja sama się nie wyjaśni, to znowu będę tesowała...także prosze o kciuki:))

moja szwagierka robiła test i wyszedł neg. ale w tym samym dniu miała wizytę u gin i powiedział że jest w ciąży :tak: , zawsze możesz zrobić sobie bete w przychodni ;-)
a ja oczywiście trzymam kciuki :-) oby test wyszedł pozytywny :-)

Do AsiaSm
Własnie dobrze ze piszesz to co myslisz i jestes szczera Ten lekarz wogole chciał zebym za rok sobie przyszła do kontoli bo wczesniej nie ma potrzeby ale ja powiedzałam ze za pół roku przyjde A to jest u mnie tak jak ci pisałam ze musze brac te hormony zeby torbiel sie nie powiekszał żeby był cały czas taki jaki jest lub zeby sie zmniejszał chyba ze gdyby cos sie działo to mam odrazu jechac ale ja go mam juz pare mies i mimo to ze brałam za słabe leki to on nie rosł dlatego moge z nim normalnie zyc do planowanej ciazy a gdyby mi usunął torbiel to tez musiałabym byc na hormonach po operacji a zdaza sie i tak bo moja kuzynka ma endo i zrobili jej operacje i mimo to ze bierze hormony to juz ma nowe torbiele i ogniska zapalne na jajnikach pisze to co mi powiedzał lekarz i mam nadzieje ze on mi dobrze radzi bo szczerze duzo o tym mysle pozdro

moja szwagierka robiła test i wyszedł neg. ale w tym samym dniu miała wizytę u gin i powiedział że jest w ciąży :tak: , zawsze możesz zrobić sobie bete w przychodni ;-)
a ja oczywiście trzymam kciuki :-) oby test wyszedł pozytywny :-)

Dziekuje bardzo, na bete na razie nie chę iść (ja się po prostu strasznie boję rozczarowania, wiem, że to głupie...).

Do AsiaSm
Własnie dobrze ze piszesz to co myslisz i jestes szczera Ten lekarz wogole chciał zebym za rok sobie przyszła do kontoli bo wczesniej nie ma potrzeby ale ja powiedzałam ze za pół roku przyjde A to jest u mnie tak jak ci pisałam ze musze brac te hormony zeby torbiel sie nie powiekszał żeby był cały czas taki jaki jest lub zeby sie zmniejszał chyba ze gdyby cos sie działo to mam odrazu jechac ale ja go mam juz pare mies i mimo to ze brałam za słabe leki to on nie rosł dlatego moge z nim normalnie zyc do planowanej ciazy a gdyby mi usunął torbiel to tez musiałabym byc na hormonach po operacji a zdaza sie i tak bo moja kuzynka ma endo i zrobili jej operacje i mimo to ze bierze hormony to juz ma nowe torbiele i ogniska zapalne na jajnikach pisze to co mi powiedzał lekarz i mam nadzieje ze on mi dobrze radzi bo szczerze duzo o tym mysle pozdro

Pamietaj, że każda kobieta jest inna i u każdego też choroba inaczej się rozwiaja. Ja mam nadzieję, że te hormony Ci pomogą i potem nie będziesz miała już żadnych problemów!

Asienka, jestem z Tobą - ja też mam dostać @ w okolicach weekendu i też było jedno przytulanko, ale... jest takie powiedzenie - "raz, a dobrze" :-)

hejka:)
Też trzymam kciuki za Ciebie;-) widze obie na tym samym wózku jedziemy:-D
ja dzisiaj straszny dzień miałam dosc że od poniedziałku podolewa mnie żołądek(tak mi się wydaje) to dzisiaj bolał mnie brzuch i małego "pawka" oddałam:happy: (przepraszam za wyrażenie) już teraz czuje się dobrze ale masakra chyba jakiś wirus mnie dopadł:/
bo w ciąże nie wierze zresztą brzuch z rana pobolewa okresowo. A na mdłości i wymioty za wcześnie:tak:
Pozdrawiam was dziewczyny:)

reklama
hejka:)
Też trzymam kciuki za Ciebie;-) widze obie na tym samym wózku jedziemy:-D
ja dzisiaj straszny dzień miałam dosc że od poniedziałku podolewa mnie żołądek(tak mi się wydaje) to dzisiaj bolał mnie brzuch i małego "pawka" oddałam:happy: (przepraszam za wyrażenie) już teraz czuje się dobrze ale masakra chyba jakiś wirus mnie dopadł:/
bo w ciąże nie wierze zresztą brzuch z rana pobolewa okresowo. A na mdłości i wymioty za wcześnie:tak:
Pozdrawiam was dziewczyny:)

A może jednak:))) Trzymam za ciebie kciuki!! A jeżeli to niestety choroba, to mam nadzieję, że szybko przejdzie!

Do góry