reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

asienka - @ planowo miałaby przyjść w przyszłą sobotę albo niedzielę (mam nadzieję, że jednak nie przyjdzie). Brałam CLO, teraz nic nie biorę...

A nie możesz brac luteiny? ja też nic nie biore jedynie luteine na wyregulowanie okresu i na podtrzymanie ewentualnej ciąży. Lekarz mi właśnie mówił że mam ją brac w II fazie cyklu bo jest strasznie dużo kobiet które ronią niewiedząc o tym bo jest nagły spadek progesterony i wypycha ciąże i aby utrzymac ciąże i zniwelowac nagły spadek prog. mam brac lutka. Może zapytaj się swojego lekarza?

reklama
Daian pamiętaj najważniejsze pozytywne myślenie ;-):tak:
Asienka super, że wszystko ok :tak:
Groszek zobaczysz, że będzie dobrze. Po operacji i lekach raz dwa zajdziesz w ciążę :tak:
Wikulaa trzymam kciuki, by @ nie przyszła :-D
Dziewczyny moja przyjaciółka starała się o dzidzię ponad rok i nie miała nigdy endo, więc głowy do góry. Nie myślcie tak o tym, a dzidzia przyjdzie w najmnije spodziewanym momencie :tak:

Cześć Dziewczyny!
Asienka, bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko w porządku i endo dała Ci spokój, teraz to już tylko na efekty czekać, coś mi mówi, że to chyba niedługo...
Madzia, ja już zakupiłam płytkę Klinka Wszechczasów i leczę się wirtualnie... :-)
Groszek27, wiem, że się boisz operacji, ja też się bałam przed laparoskopią, ale ja ogólnie jestem strachajło, więc nic dziwnego, ale nie martw się, dadzą Ci leki i nawet nic nie będziesz z tego pamiętać, ja do tej pory nie wiem, jak trafiłam na salę operacyjną i co się działo przez cały dzień po zabiegu.
I jeszcze jedno - skąd wiesz, że będziesz brałą hormony po operacji? Z tego co wiem, to nie jest to regułą.

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!
Asienka, bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko w porządku i endo dała Ci spokój, teraz to już tylko na efekty czekać, coś mi mówi, że to chyba niedługo...
Madzia, ja już zakupiłam płytkę Klinka Wszechczasów i leczę się wirtualnie... :-)
Groszek27, wiem, że się boisz operacji, ja też się bałam przed laparoskopią, ale ja ogólnie jestem strachajło, więc nic dziwnego, ale nie martw się, dadzą Ci leki i nawet nic nie będziesz z tego pamiętać, ja do tej pory nie wiem, jak trafiłam na salę operacyjną i co się działo przez cały dzień po zabiegu.
I jeszcze jedno - skąd wiesz, że będziesz brałą hormony po operacji? Z tego co wiem, to nie jest to regułą.

Madziamadzia dzięki:) Daian mam nadzieje że Twoje słowa będą prorocze;-) Dzięki:) buziaki Dziewczyny

Witam. Dziękuję wszystkim za wsparcie!
vikulaa - trzymam kciuki. Mam nadzieję, ze się udało
daian - mój lekarz powiedział mi, że zawsze bierze się hormony. A przez jak długi czas to zalezy od tego jak rozsiana jest endo. Powiedział mi,że bierze się je po to żeby zabić niewidoczne ogniska choroby.

Pozdrawiam.

jestem załamana b czuję, że @ się zbliża...ja już nie daję rady...
Wikulaa póki nie ma okresu to się jeszcze nie załamuj! tak jak pisze AniaSm objawy ciąży są podobne do objaw wstręciuchy więc poczekaj jeszcze i się nie denerwuj;-)
Jeszcze masz tydzień czasu więc spokojnie... Trzymam kciuki buzka:-)

reklama
Do góry