reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

Nadzieja 83 ja również w tym roku kończę 29 lat-jesteśmy ten sam rocznik:) i również czekam na @. Wg owulacji @ powinnam dostać w zeszły czwartek czyli 3 dni temu,ale cały czas czekam..testu nie robię,bo nie chcę się rozczarować (jak zwykle). Z objawów to ból piersi,ale zawsze mnie bolą, pobolewania brzucha no i lekkie plamienie beżowe-mam tak co miesiąc:( Mam nadzieję,że u Ciebie @ nie przyjdzie, mocno trzymam kciuki!!!
Witaj Kachna84 !! Tak potwierdzam to co piszą koleżanki w marcu już będziemy w ciąży-czekamy na wiosnę:tak::tak:

reklama
dziewczyny ja właśnie miałam 29 lat jak zaszłam w ciążę z KUbą więc kto wie kto wie może i u was tak będzie :tak: ,trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&
a moja maleńka dzisiaj skończyła 2 miesiące ,normalnie jestem w szoku jak ten czas ucieka

CZeść dziewczyny
to ja jestem najstarsza w tym gronie ??? ale w ogóle nie czuje się na swój wiek, jak mam komuś powiedzieć ile mam lat to się zastanawiam i muszę policzyć w myślach, mój umysł zatrzymał się w wieku 28 lat ;-):-)

jestem wymęczona, byłam na 2 dniowej imprezie firmowej, było super, poznałam dużo fajnych osób i wytańczyłam się tak, że mam zakwasy !!! szok, trzeba się naprawdę wziąć za siebie, człowiek trochę się porusza i takie coś ??

a co u Was jak mija weekend?

Aniu czas leci, kiedyś nasi rodzice mówili, uciekający czas widać po dzieciach i to prawda dopiero co urodziłam Oliwię a tu już taka pannica . :-)

Buziaki

AniaSm buziaczki dla córci!!
właśnie, niech będzie już marzec!!! dziś dowiedziałam się, że kolejna w rodzinie jest w ciąży. niby gratuluję z całego sera, jednak gdzieś tam głęboko ryczę jak głupia i powtarzam: czemu to nie mogłam być ja :-(

reklama
Do góry