reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej Milla. Nie Ty jedna masz dosyc zimy :-( Pogoda nie sprzyja zdrowiu szczegolnie dzieci, jesli Twoj synek nie kaszle jakos bardzo to pewnie mu powoli przejdzie.
A czy Ewcik starala sie o córeczke???

reklama
Milla mój młodszy kaszle juz od 8 marca, chyba to jakieś powszechne zjawisko, bo w przedszkolu dużo dzieci pokasłuje. Kaszle z rana potem nic kilka razy przed spaniem i tyle, brak gorączki. Też ma inhalacje.
A co do zimy.. to nie wiem czy to prawda ale od soboty 30. 03 +8 stopni niestety deszcz

Ostatnia edycja:
Witajcie,
Właśnie umówiłam się na jutro do fryzjera, u mnie nie ma weny do przygotowań,okna nie tknięte, ale jutro planuję porządki. Mój mały od wczoraj gorączkuje -wyszedł mu już drugi ząbek i chyba to te ząbki powodują ten stan -tak myślę. Milla właśnie myślałam co u Ewcik -ale super, kolejna szczęściara. Ciekawe jak wyglądały jej starania? Milla może twój szkrab jest alergikiem, my tak mamy ze starszym -czasami kaszle jakby miał oskrzela, albo zapelenie płuc biegniemy do lekarza i co -tylko inhalacje -długo to trwa ale przechodzi. Nie zaszkodzi iść go osłuchać - dla własnego spokoju. Krystianmartin jeszcze nic straconego, dopóki nie pojawi się @ jest nadzieja. Piranha powtarzam się - ale słodziak z twojej córci.
Elmo, Eden, Mamo kubulki ja też już wyczekuję wiosny z utęsknieniem.
Miłego dnia KOCHANE.

czesc :)
krystianmartin no widzisz sama, temperatura wysoka @ brak... no tylko ta beta... ale póki nie ma @ to wszystko jeszcze jest mozliwe... co by sie nie działao jestem z Tobą i tule :):)

u nas kolejny dzien leje... na spacerze nie bylismy już ze 2 tygodnie.... tylko samochodem wszedzie woże dzieci... masakra temperatura nie jest jakoś bardzo niska bo rano 6 stopni C ale leje i wiatry okrutne, jak w listopadzie w Pl... ehhhhhhhh

ide Ale do przedszkola zawiezc od później pa

Wiecie co jakieś 4 noce temu śniła mi się Ewcik. Tzn jej posty. Napisała, że będzie miała córkę. Ja dziś wchodzę na forum a na innym wątku patrzę, że Ewcik pisze i będzie miała dziewczynkę!!! Może do nas zajrzy i się pochwali.

Miłego dnia

hahah Milla, dobrze, że zajrzałam :-D no najprawdopodobniej po wczorajszej wizycie będzie córa, jakoś aż boję się w to wierzyć i się nakręcać..

Ewcik gratuluje :) u Ciebie to już połowa wiec mysle, że jak najbardziej płeć juz wiarygodna :) super że Wam sie udało tak jak chcieliście :) duzo spokoju dla Was i zdrówka na reszte ciązy :)
Moniqaa ja nie wierze w tego typu testy, dla mnie to szansa poprawnego wykrycja płci to 50/50

Witajcie dziewczynki :)
Trochę się opuściłam w pisaniu, ale spowodowane było to szpitalem w domu. Starszy synuś (5 lat)był teraz chory na grypę i mnie też dopadło...
Obiecuję coś nadrobić...
Moje wyniki badań testosteronu ok :) Wczoraj zamówiłam suplementy calcium citrate, B-100 , żurawinę. przyszedł mi już sylk :) Powoli wprowadzam dietę. Któraś z was pytała o gynoflor. Ja go miałam przepisanego na receptę w tamtym roku i zostało mi sześć tabletek.
Chcę zacząć starania od kwietnia lub maja, ale mam problem z określeniem owulacji :( bo jak zaczyna boleć mnie brzuch to testy owu są w tym dniu słabiutkie a na drugi dzień już pokazuje dwie grube krechy i na trzeci dzień też są grube dwie :( Jak to się ma do metody o+12???
Piranha, chyba Ty gdzieś o tym pisałaś... ale nie mogę znaleźć.

Jeżeli mogę, to proszę o wysłanie mi na PW sposobów (przepisów) na dziewczynkę :)

Wszystkie Was gorąco pozdrawiam i Wasze piękne dzieciaczki ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry