reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Misia jeśli bardzo Cie boli to moze rzeczywiscie idz do lekarza bo jak pozniej cos wyjdzie nie tak to mogą Ci zarzucic ze sie do lekarza nie zglosilas. A co do brzucha to nie wiem co Ci powiedziec, bo tez tak czasem mam. W trakcie owu ból jest mocny i charakterystyczny, ale po owu tez pojawiaja sie takie bóle dołem brzucha, nie jakieś silne ale odczuwalne. No ale cóż, za dobrze by nam było jakby nic nie bolało ;-)

reklama
Witajcie
krystianmartin alez Ty niecierpliwa kobietka jesteś.... wiem że jak sie czeka na Maleństwo to człowiek szaleje i cięgle sprawdza czy to wreszcie już, ale do @ mus jest zawsze poczekac by wynik był miarodajny a tak każdego ranka od nowa sie rozczarowujesz i niepotrzebnie stresujesz a przeciez nawet jeszcze nie termin @ i temperatura wciąz wysoka, wiec tu nic nie da sie przyspieszyć, trzeba czekać lub robić bete bo innego wyjścia nie ma... ja bym poczekała spokojnie do terminu @ i wówczas robiła testy :) bo jeszcze nic straconego
Eden ja w Irl. już ponad 7 lat wiec sie w miare przezwyczaiłam... choć ten okres od jesieni do wiosny to niezależnie od tego czy w Pl czy w Eire to i tak cięzko przechodze... ja apatycznie sie czuje w tym okresie roku i tyle... w ubiegłym roku w marcu było już u nas zielono a teraz... no fakt malutkie pączki już na gałęźiach wiadać, ale zimno jest i słońca mniej niż na lekarstwo... wiec doły łapie...
Misia ja bym poszła do lekarza co by sprwdził czy wszystko ok. by Ci później nie zarzucili, że wszelkie urazy to nie z upadku a z innej przyczyny masz... a jak pójdziesz, wizyta bedzie odnotowana i bedziesz "kryta" jakby co :)
Elmo moje dziewczynki w miare, Maja ma kaszel, ale to od kataru... wiec nic specjalnie poradzić nie moge, temperatury nie ma i żywa jak zawsze, Ala w przedszkolu - zdrowa ;) ja zrobiłam małe zakupy, ogarnełam troche dom, zrobiłam sos do spaghetti później ugotuje makaron... no i tyle co u nas...

Piranha fajnie, że wpadasz na watek i nie zapominasz o potrzebujących staraczkach :) a Kaja sliczna i słodko śpi :) taki widok najcudowniejszy dla oczu :)

pozdrawiam wszystkich :)

Maranatha- święta prawda. Ja po prostu dostaję schizy bo czekam na jedna dobrą wiadomość, jak na razie świat się zawalił mi na głowe. dzisiaj wyjątkowo podły dzień.

hej. Ja tylko na momento.

Kristianmartin sniło mi się że pisałaś o swojej ciąży, że ujrzałaś te dwie kreseczki.:tak: I w realu też tak będzie zobaczysz.

Moja dwójka śpi a ja zaraz pędzę do kościoła. Potem poczytam Was.

Piranha Kaja cudo.

Pa

Cześć,
Piranha, śliczna śpiąca królewna ;) Wszystkie się bardzo cieszymy, że do nas zaglądasz:tak:

krystianmartin, oczywiście nie chcę Ci robić złudnych nadziei, ale jak czytałam starania nullki i potem jak testowała to przypominam sobie, że też na początku miała niską betę i była podłamana a okazało się, że jest w ciąży :)

Elmo
, ja wogóle w tym roku nie czuję zbliżających się świat, chciałam jutro pomyć okna ale ponoć ma być zimno i sobie daruję. Chyba pomyję po świetach ;) Musze kupić kilka kolorowych barwników do jaj dla dzieci, baranka z cukru itp.

Mój starszy synek dzisiaj zapytał mnie: mama mówiłaś, że dzisiaj jest pierwszy dzień wiosny to czemu jest tak zimno, czemu nie ma kwiatuszków i listków na drzewach?
Dobre pytanie co? Własnie u mnie pada snieg :/ ehhh

eden77 spoko ja już pogodziłam się z tym faktem, mam bete 0,5 a to raczej wyklucza ciążę, no chyba że zagnieżdżenie było 12 dpo lalala, i można się tak nakręcać:tak:

Witam
Chciałam przedstawić mój wykres, jednak nie wiem jak to zrobić.
oto link..
starankowy - 28dni.pl

miłego dnia,

a za oknem prawdziwa zima, eh tęsknię do wiosny
eden77 prześledziłam wczoraj historię nulki. Fak miała takie perypetie jak ja, jednak jej beta była ciut wyższa. Ja w poprzednim cyklu w 9 DPO miałam bete 1,89 potem w 26 DC nagły spadek temp i następnego dnia @.
teraz jest 28DC i temp ciągle 37,1 ale juz miałam i takie przypadki, że tempka wysoka i @. Juz nie daję sobie nadziei, cierpliwie poczekam na @, i znowu.. chociaż wczoraj myślałam już sobie że odpuszczę

Ostatnia edycja:
Witam z rana i przesyłam odrobinę wiosny
Krystianmartin badz twarda. Nie chcę Cię nakręcać wiec nic Ci nie napisze, trzymaj sie jesteśmy z Tobą
Eden mycie okien zdecydowanie sobie daruj. Zwykle tydzien przed swietami to szaleje sie ze szmata i jedzie z koksem z porzadkami, lata po fryzjerach i po sklepach za nową bluzką. Nie wiem jak wy ale ja narazie zero weny swiatecznej. Nie robie nic. Musze sie chociaz do fryzjera umowic. Moze dzis sie wysile.
Najwazniejsze ze dzis piatek i zbliza sie weekend
Miłego dnia Laseczki!

reklama
Hej hej. Ale nas znowu zasypało. Mam już dosyć tej zimy. Na domiar złego mój mały prawie m-c pokasłuje. Inhalacje ma przepisane ale to nic nie pomaga. Nie wiem czy kaszel aż tak długo może się utrzymywać? Chyba pójdę z nim do lekarza.
A ja wczoraj po fryzjerze i od razu lepiej.
Wiecie co jakieś 4 noce temu śniła mi się Ewcik. Tzn jej posty. Napisała, że będzie miała córkę. Ja dziś wchodzę na forum a na innym wątku patrzę, że Ewcik pisze i będzie miała dziewczynkę!!! Może do nas zajrzy i się pochwali.

Miłego dnia

Do góry