reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam dziewczyny :)

Eden
jestem jestem :)

Mielismy gosci przez pare dni doslownie non stop :) z czego sie ogolnie bardzo ciesze bo czasami jest tak ze w zimie na to moje zadupie pies z kulawa noga nie zajrzy :) Takze z gory przepraszam ze mnie nie bylo :)

Kupilam ten tester z niemiec ale qrna 17 e przesylka no przegiecie ... ile to do cholere wazy :szok: ,plyny do kalibracji i taki 10 ph , kupilam jeszcze paski ph w razie czego zeby miec jakies porownanie :) mam nadzieje ze w tym tyg przyjdzie i sie troche pobawie . :sorry:
Jeszcze mikroskop :) moje em to sie smieje ze sobie laboratorium zrobic z domu :) ale ja lubie sie bawic takimi sprawami zawsze lubialam :)

.. widze ze temat zawodu, a ja jestem plastykiem ale zajmuje sie tez fotografia obecnie niestety nie mam czym :crazy: aparat kaput , obecnie house manager :-D jak wiekszosc z was

krystianmartin testy ciazowe moga jeszcze nie wykryc ciazy zrob test owu , mi sie to sprawdzilo od owu do planowanego okresu mialam 2 ciemne krechy jak na owulacje a test ciazowy wyszedl pozniej . trzymam kciuki :)))))

ps. aj zle napisalam miroskop dopiero planuje kupic :) zeby nie bylo ze juz qpilam :) ... swieta ida i w tym miesiacu juz sobie daje spokoj z zakupami "do planowania" :)

aaa i jeszcze jedno wiedzialyscie dziewczyny ze ta ekeltroda w tej hannie jest dobra tylko przez okolo 3 lata ? qrde jak sobie pomysle ze kto wie moze zaczne "dzialac" dopiero za 3 lata ? (bo w sumie na chwile obecna nie wiem kiedy) i tak sobie mysle ze bede sie stresowac czy to dziadostwo dobrze pokazuje czy juz nie , bo w sumie skad wiadomo ze ta elektroda nadaje sie do smieci ? :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja :)
kristianmartin poczekaj do terminu @ po co sie stresować tyle razy a widać temeperature masz zupełnie ciążową wiec spokojnie poczekaj i dopiero wówczas testuj no bo teraz jak testujesz przed terminem i to jeszcze testem o słabszej czułości to wiadomo że nic nie pokazuje a temperatura jest poki co ciązowa &&&&&&& kciuki trzymam :*

u nas pogoda jak zawsze do bani... leje... depresyjna wiec na maxa...

Tak jak słońce świeci to od razu przyjemniej. Eden idz korzystaj. Ja niestety w pracy :-( Ale ale nie widzę odnotowanej temp zatem przywołuję Cię do porządku :happy:
Krystianmartin badz twarda ;-) nadal trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)
Porannakawa nie wiedziałam w sumie ze wazne sa tylko 3 lata te elektrody ale ja mam nadzieje ze mi za 3 miesiace juz nie bedzie potrzebna :tak: w razie czego wiem ze mozna dokupić samą elektrode, wychodzi połowe ceny calego miernika.

Ale tu spokój ;)

Elmo, temperatury nie zmierzyłam bo miałam szybki wyskok z łózka z rana :) Młodszy zaczął płakać w łóżeczku bo mu się nóżka zaklinowała między szczebelkami.

Misia, zdrówka życzę po tym upadku, ale jakby co to podciągasz to pod wypadek w pracy i możnaby z ubezpieczenia coś uzyskać.

porannakawo, chyba nie napisałaś co Cię wygoniło na daleką północ? ;-) Mówisz, że dopiero za 3 lata będziesz się starała, a ile masz latek jesli można wiedzieć ;)

krystianmartin, no kochana szacun, piękna palma :tak: Jutro z rana czekam na wieści i dwie kreseczki na teście (i trzy na usg jak pisała Piranha :)))

Maran wiem jak jest w Irlandii i wspólczuję tych wiatrów i deszczy :( ale najgorsze to brak słonca, co? Zamierzacie tam zostać na stałe czy kiedyś wrócicie do Polski?

Miłej nocki dziewczyny, ide sie kąpać bo zaraz leci mój ulubiony serial "Na dobre i na złe" :)
papapapapapapa

Ostatnia edycja:
Hej babeczki! Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie :-D Jak zwykle nie mam czasu na czytanie Was, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie mi dane być z Wami na bieżąco, wiedzcie, że wszystkim Wam z całych sił kibicuję w spełnieniu marzeń. Przeczytałam tylko 2 ostatnie strony :-(

misia, współczuję bardzo, ja kilka dni temu poślizgnęłam się w kuchni (są tam gładkie kafelki a psy mojej mamy akurat na wejściu mają miski z wodą i wiecznie jest tam nachlapane a tym samym ślisko jak na lodowisku) i mam mega siniaka na pół uda. Oby szybko ból minął i oby ta wiosna w końcu przyszła, czekam na nią jak na zbawienie bo wraz z wiosną wstępuje we mnie optymizm i niesamowite pokłady energii :-)

krystianmartin
, u mnie w 12 dpo wyszedł cień cienia widoczny jedynie pod światło ale był to test 10 mIU/ml :-), taki 25 mIU/ml na 100% nic by nie wykazał, trzymam kochana mocno kciuki! Tak jak dziewczyny radzą test owulacyjny działa tak jak ciążowy 10 mIU/ml :tak:

Dobranoc i kolorowych snów!

sleepzw.jpg

Ostatnia edycja:
Hej
No niestety test ciążowy negatywny:-( a owulacyjny co prawda ma 2 kreseczki ale testowa jest jaśniejsza od kontrolnej.:-(
Czekam na @ i od nowa.
Temp 37,1, ale zapewne jutro spadnie.
MIłego dnia
Piranha- śliczności i jak słodko śpi, nie miałam chyba okazji pogratulować ci wię robię to teraz.. GRATULACJE:-)

Ostatnia edycja:
Hej
Krystrianmartin
Piranha zaglądaj do nas koniecznie. Kaja jest słodziutka.
Maran co u Ciebie? Dziewczynki zdrowe?
Co tam u was dziewczyny?
Ja zbliżam się do owu więc wytężam wzrok i inne zmysły i obserwuje na calego hehe :-D
Przygotowujecie sie juz do Swiat? Pewnie nie bardzo, ta zimowa pogoda nie wprowadza nastroju swiatecznego. Moje baterie juz calkowicie sie wyczerpaly, jak zaraz nie pojde na jakis urlop to padne calkowiecie.
Miłego dnia babeczki!

reklama
Eden Dzięki no jak by co to wypadek w pracy :-) mam świadków bo szłam akurat z koleżanką i kolegą z pracy więc luzik.
Ale powiem wam że boli mnie biodro i ciągnie po tyłku i po brzuchu także nie wiem chyba pójdę do lekarza.
Piranha Kochana dziękuję! Kaja przesłodka żeby jak najczęściej Ci tak spała :-) Miło Widzieć że o nas pamiętasz jak widzę że piszesz to od razu buzia mi się śmieje :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kochane Miłego Dnia - ja popracować trochę muszę :-( poczytam was później :-) PAPAPAPAPA

P.S.
W sumie to tak się zastanawiam od wtorku dość mocno boli mnie podbrzusze i zastanawiam się czy to możliwe żeby bolał mnie tak długo po owulacji hm raczej nie może mam coś z jajnikiem albo może to po tym upadku - bo ból jest nietypowy nie jest typowo owulacyjny a poza tym chyba trochę długo by to trwało boli mnie w podbrzuszu dosyć mocno momentami a po upadku raczej nie co najwyżej biodro i tyłek kurcze ciekawe co to ?

Ostatnia edycja:
Do góry