reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Nuleczko łezka się zakręciła w oku, ale to ze szczęścia. Gratuluję kochana! Tak więc dziś Ci powiem, że poza naszą Piranią jesteś mistrzynią Tyle trudu nie mogło pójść na marne. Ja to czułam, wiedziałam....serio.Nie wiem skąd. Tak po prostu. Pamiętam Twoje starania i żaden męski egzemplarz nie przeżył by tego, co robiłaś Cudowny prezent dla męża wymyśliłaś. Ciekawa jestem jego reakcji. Pewnie powie: "wiedziałem" Ależ się cieszę Twoim szczęściem i dołączam do stwierdzenia, że planowanie działa. Trzeba tylko uwzględnić 8 czynnik jakim jest cierpliwość i wytrwałość;-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Nulka i nie martw się teraz tymi 5%. U mnie też się asekurowali, nawet pisałam o tym tutaj, na forum, ale facecik jest także myślcie nad imieniem:-)
maggie2205
Fan(ka)
Nulka gratulacje Super, zresztą innej opcji nie było że córeczka
Bardzo się cieszę i jeszcze raz gratuluję
Będziesz musiała przypomnieć Twoje staranka
Bo ja za pół roku spróbuje znów
A mi się udało i dostałam odszkodowanie z tytułu urodzenia martwego dziecka więc też mam dzisiaj pomyślny dzień
Bardzo się cieszę i jeszcze raz gratuluję
Będziesz musiała przypomnieć Twoje staranka
Bo ja za pół roku spróbuje znów
A mi się udało i dostałam odszkodowanie z tytułu urodzenia martwego dziecka więc też mam dzisiaj pomyślny dzień
axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kochane!!!
Nulleczko Kochana Serdecznie Gratuluje! Wiem co czujesz, i jak Ci się papunia dziś śmieje!!! A moja sprawdzalność przepowiadania na razie 100%:-) Dziękuję, że mi statystyk nie popsułaś A za chwilę będziesz się wpatrywać w takie cudeńko, i dalej nie będziesz mogła uwierzyć, że je maszZobacz załącznik 520996
Buziaczki Kofane!!!
Nulleczko Kochana Serdecznie Gratuluje! Wiem co czujesz, i jak Ci się papunia dziś śmieje!!! A moja sprawdzalność przepowiadania na razie 100%:-) Dziękuję, że mi statystyk nie popsułaś A za chwilę będziesz się wpatrywać w takie cudeńko, i dalej nie będziesz mogła uwierzyć, że je maszZobacz załącznik 520996
Buziaczki Kofane!!!
T
Tusia.
Gość
Marzycielka12
Fanka BB :)
Nullka serdecznie gratuluje :-) :-) :-)
dziewczyny wszystkiego najlepszego i mnóstwo prezentów od Mikaja w tym cudownym dniu :-)
dziewczyny wszystkiego najlepszego i mnóstwo prezentów od Mikaja w tym cudownym dniu :-)
P
patrysia*
Gość
Cuuuuudneee wieści !!! i tutaj to napisze GRATULACJE MEEGA!!
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Nullko
najpiekniejsze wiesci jakie moglas uslyszec..zdrowe dziecko a do tego wymarzona córeczka!!!! nawet nie wiesz jak sie ciesze waszym szczesciem!!!!!!!
Gratuluje Wam z calego serca / A Tobie w szczególnosci wytrwalosci w planowaniu)))))
To dziala)))
najpiekniejsze wiesci jakie moglas uslyszec..zdrowe dziecko a do tego wymarzona córeczka!!!! nawet nie wiesz jak sie ciesze waszym szczesciem!!!!!!!
Gratuluje Wam z calego serca / A Tobie w szczególnosci wytrwalosci w planowaniu)))))
To dziala)))
Podziel się: