Czarodziejka
Fanka BB :)
Aniu mialam ten sam problem jak Maciej poszedl do przedszkola...nie mial wtedy jeszcze 3 lat.Aaaaa mam pytanie - czy macie jakiś sposób na to żeby ponad 3 latek przestał sikać w nocy do pampersa? Antek w dzień chodzi w majtkach sam robi siku , ale na noc zakładam mu pampka i on jest zawsze rano mokry. Kiedyś mu nie założyłam to obudziłam sie żeby sprawdzić a on był mokry i boje sie przestać mu zakładać ehhhhh. Julek nie miał pampersa na noc już jak miał 2 lata i 10 miesięcy, a Antoś już prawie 3,5 roku i .......
w dzien wszystko super , majteczki suche ...ale jak tylko pani kladla na drzemke (lezakowanie) zasikiwal wszystko!!!\
dzien w dzien pani dawala zasikaną pizamkę
w koncu znacząco dali nam do zrozumienia ze mamy oduczyc dziecko.........
wiec co ja zrobilam
kupilam podklady.....ktore wsuwalam pod przescieradlo...i w nocy 2, 3 razy wstawalam i wysadzalam macka....to trwalo ze 2 tygodnie i juz nie siusial w nocy,,,jak mu sie zachcialo to albo mnie wolal albo sam wychodzil z łozka i szedl do lazienki...
niestety to oduczNIE BYLO o tyle męczace ze ja specjalnie musialam sie budzic i go wysadzac....
ja sobie codziennie obiecuje ze juz sie za maksia wezmę bo u nas ten sam temat z nocnym sikaniem:::
Moje dzieci stwierdziły że dziś nie kładą sie spać i nie usna do rana. Pytam dlaczego???
A Julek mówi bo dziś Mikołaj zostawia coś pod poduszka a ja bardzo chce go w końcu zobaczyć.
U nas podobnie....tyle ze starszy czeka na Mikołaja)))
pezenciochy juz naszyKowane))))
Daria
Super zdjęcia
fajna z Was rodzina))))
zdjecie Colinka w wozeczKu- swietne))))
Ostatnia edycja: