reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nulka GRATULUJE !!!!!!!
Wiesz co ja raczej taka "twarda" jestem ale jak przeczytałam Twojego posta to łza poleciała,
nawet nie wiesz jak sie ciesze

reklama
Nuleczko łezka się zakręciła w oku, ale to ze szczęścia. Gratuluję kochana! Tak więc dziś Ci powiem, że poza naszą Piranią jesteś mistrzynią:tak: Tyle trudu nie mogło pójść na marne. Ja to czułam, wiedziałam....serio.Nie wiem skąd. Tak po prostu. Pamiętam Twoje starania i żaden męski egzemplarz nie przeżył by tego, co robiłaś:-p Cudowny prezent dla męża wymyśliłaś. Ciekawa jestem jego reakcji. Pewnie powie: "wiedziałem":-D Ależ się cieszę Twoim szczęściem i dołączam do stwierdzenia, że planowanie działa. Trzeba tylko uwzględnić 8 czynnik jakim jest cierpliwość i wytrwałość;-)

Nulka gratulacje :) Super, zresztą innej opcji nie było że córeczka ;)
Bardzo się cieszę i jeszcze raz gratuluję :):)
Będziesz musiała przypomnieć Twoje staranka ;)
Bo ja za pół roku spróbuje znów :)
A mi się udało i dostałam odszkodowanie z tytułu urodzenia martwego dziecka więc też mam dzisiaj pomyślny dzień :)

Hallo Kochane!!!
Nulleczko Kochana Serdecznie Gratuluje! Wiem co czujesz, i jak Ci się papunia dziś śmieje!!! A moja sprawdzalność przepowiadania na razie 100%:-) Dziękuję, że mi statystyk nie popsułaś:-D A za chwilę będziesz się wpatrywać w takie cudeńko, i dalej nie będziesz mogła uwierzyć, że je maszZobacz załącznik 520996
Buziaczki Kofane!!!

Nullka - jesoo kobieto jak się cieszę!!! bardzo bardzo Ci gratuluję; chyba fruwasz pod sufitem ze szczęścia??? mąż jak tylko wejdzie do domu od razu będzie wiedział, bo pewnie bije z Ciebie takie szczęście, że aż oślepiasz:-)

reklama
Nullko
najpiekniejsze wiesci jakie moglas uslyszec..zdrowe dziecko a do tego wymarzona córeczka!!!! nawet nie wiesz jak sie ciesze waszym szczesciem!!!!!!!
Gratuluje Wam z calego serca / A Tobie w szczególnosci wytrwalosci w planowaniu:))))))
To dziala:))))

Do góry