reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Znalazłam. Nazwa to DIORALYTE. Moze być podawany dzieciom powyżej 2 lat a mniejszym po konsultacji z lekarzem. Jest naprawdę dobry.

No to teraz widać jaka mam skleroze. Ze ja sobie wcześniej o nim nie przypomnialam

reklama
Axa racja. Zawsze coś tam może zostanie....
Ty piszesz, że na wrześniówkach myślą o kolejnych, mój mąż się śmiał, bo jeszcze Marcelek w brzuszku, a ja mu ostatnio, że chyba bym kiedyś 4 chciała:szok::-D Zapytał, czy dobrze się czuję?:baffled::-)

Marzycielko będę Ci bardzo wdzięczna. Wiesz, jak mi jutro nic nie dadzą, to już muszę sama się ratować.

A w ogóle to jesteście kochane:happy:
Doświadczenie Wasze cenniejsze od wszystkiego, zwłaszcza jak człowiek ma wrażenie, że wali głową w mur:baffled:

Marzycielko zerknęłam w google i dokładnie o tym myślałam. Skoro mówisz, że dobry, to jutro zakupię, chyba że lekarz nam da. Dziękuję ślicznie:happy:

Czarodziejko u nas na pewno jest lepiej niż wczoraj w nocy, kiedy co 10minut wymiotowała przez 3 godziny samą żółcią, ale wiadomo, im dalej w las, tym bardziej niebezpieczne jest to z racji odwodnienia. Pocieszyłaś mnie, że to jednak mija, bo ja jakoś końca nie widzę:baffled: Dziękuję.

Axa malutka to moja Nelusia, bo ja z takim bagażnikiem na przodzie to do malutkich się nie zaliczam:happy: Oj pośmiałam się...musisz być częściej na forum;-) Dzięki śliczne.

Marzycielko
dokładnie...na żywo byśmy sobie do głosu nie dały dojść:-p

uff przeczytalam i dopiero jestem...

Maciur-ka
Ja już sama nie wiem co z tymi bransoletkami, ta tez planowalam zakupic ale znalazłam test gdzie wypadly bardzo slabo:/ boje się beznadziejnej podrobki także zamówiłam taka mniej znana –producent pisze o 2000jonow a na yT znalazłam jej test i wskazywalo 1800, zamówiłam z Ebaya od sprzedawcy polecanego przez producenta.
Kurcze a Twój Em wyjezdza nadlugo? bedzie wracal do domu co jakis czas i dłuższy czas ciągiem go nie będzie?

Truskaffka
Mój tez chojrakuje,ze jak chciałam synka to mi zrobil synka,wiec teraz zrobi corke-hahaha,żeby się sprawdzilo jak u Twojego Ema:)

Nullka
Zawsze dziwi mnie takie podejscie lekarzy, 80% to chyba strasznie się przeliczyl…zazwyczaj dobrzy specjaliście mowia co widza ale dodaja,ze w tak wczesniej ciazy łatwo się pomyslic…
A tak poza tym to mogę się doczekac Twojej wizyty i nuba:) wierze,ze bedzie dziewczynka

Axarei
Adusia strasznie podobna do brata, szczesciara z Ciebie,ze tak szybko udalo Ci się zaciążyć:) ale pewnie się nie nastawialas to i szybciej poszlo.

Aga
Musimy Wierzyc,ze w tym cyklu się nam uda:)

Piranha
Kaja śliczności-aj aj aj zazdorszcze :)
Zobaczysz jak Ci się Krzys rozgada-z dnia na dzien zacznie coraz bardziej zaskakiwac:)
Dzis mowie do młodego: synek ile razy mam Ci to jeszcze powtórzyć
Odpowiedz: trzy
No i jak tu zachowac powage:)

Magda
Może poczekaj i zobacz jak sytuacja w nocy, jeśli beda dalsze wymioty a mala nie bedzie przyjmowala plynow to pojechałabym do szpitala,poki co kontroluj probuj na pol spiaca Nelke poic choc po 5- 10 ml, masz glukoze?Tule Cie mocno bo domyślam się jak bardzo się martwisz. najwieksze szczescie to jak dzieciaczki sa zdrowe:*

Czarna
Super wiesci, jeśli nie jestes zadowolona z lekarza to może ktos ze znajomych może Ci polecic takiego zaufanego? No i jak nastawienie Ema? Już lepiej?

Ann nie mam glukozy i nie wiem, czy tu w Uk jest taka w proszku? Widziałam w płynie, na stoiskach, gdzie są dodatki do ciast. Myślisz, że mogłaby być? Dziękuję kochana w słówko wsparcia:happy:

reklama
Magda
kurcze nie wiem czy taka moze byc, chyba tak ale pewnosi nie mam,musialabys poczytac sklad co tam napisane :( u nas w dojczlandzie tez nie ma do kupienia glukozy jak juz to dextrose[FONT=arial, sans-serif](tzw cukier z winogron) i wlasnie to zalecily mi babki w aptece[/FONT]

Do góry