uff przeczytalam i dopiero jestem...
Maciur-ka
Ja już sama nie wiem co z tymi bransoletkami, ta tez planowalam zakupic ale znalazłam test gdzie wypadly bardzo slabo:/ boje się beznadziejnej podrobki także zamówiłam taka mniej znana –producent pisze o 2000jonow a na yT znalazłam jej test i wskazywalo 1800, zamówiłam z Ebaya od sprzedawcy polecanego przez producenta.
Kurcze a Twój Em wyjezdza nadlugo? bedzie wracal do domu co jakis czas i dłuższy czas ciągiem go nie będzie?
Truskaffka
Mój tez chojrakuje,ze jak chciałam synka to mi zrobil synka,wiec teraz zrobi corke-hahaha,żeby się sprawdzilo jak u Twojego Ema
Nullka
Zawsze dziwi mnie takie podejscie lekarzy, 80% to chyba strasznie się przeliczyl…zazwyczaj dobrzy specjaliście mowia co widza ale dodaja,ze w tak wczesniej ciazy łatwo się pomyslic…
A tak poza tym to mogę się doczekac Twojej wizyty i nuba
wierze,ze bedzie dziewczynka
Axarei
Adusia strasznie podobna do brata, szczesciara z Ciebie,ze tak szybko udalo Ci się zaciążyć
ale pewnie się nie nastawialas to i szybciej poszlo.
Aga
Musimy Wierzyc,ze w tym cyklu się nam uda
Piranha
Kaja śliczności-aj aj aj zazdorszcze
Zobaczysz jak Ci się Krzys rozgada-z dnia na dzien zacznie coraz bardziej zaskakiwac
Dzis mowie do młodego: synek ile razy mam Ci to jeszcze powtórzyć
Odpowiedz: trzy
No i jak tu zachowac powage
Magda
Może poczekaj i zobacz jak sytuacja w nocy, jeśli beda dalsze wymioty a mala nie bedzie przyjmowala plynow to pojechałabym do szpitala,poki co kontroluj probuj na pol spiaca Nelke poic choc po 5- 10 ml, masz glukoze?Tule Cie mocno bo domyślam się jak bardzo się martwisz. najwieksze szczescie to jak dzieciaczki sa zdrowe:*
Czarna
Super wiesci, jeśli nie jestes zadowolona z lekarza to może ktos ze znajomych może Ci polecic takiego zaufanego? No i jak nastawienie Ema? Już lepiej?