reklama
truskafffka
Fanka BB :)
hehe też sobie porodówkę na tlc oglądam ...
Mati zdzwonił się z babcią i dziecko sprzedane
Mati zdzwonił się z babcią i dziecko sprzedane
axarai
dziecioholiczka......
Macy w zasadzie robiłam dziecko, szczęśliwa, że M w ogóle się zgodził Szanse były 50/50% ale były, i tak sobie myślałam. Jedyne co zrobiłam, to dieta, ale akurat taką lubię, wyposzczony M (przynajmniej mam taką nadzieję), i o+12 z moich obliczeń było, a później znalazł się jeden pływak babski, bo wierzę, że mój M musiał mieć tylko jednego, ale za to najlepszego;-)
Truskafka teraz też oglądam, to nic, że to już 55 powtórka! Ale za to wieczorem będą NOWE!!!
Truskafka teraz też oglądam, to nic, że to już 55 powtórka! Ale za to wieczorem będą NOWE!!!
czarna76
wiadomości po wizycie :
jest dobrze , wyniki badań w porządku , mały bałwanek rośnie , wg usg to 10tc , zlecone mam hiv, wr, i coś tam trzecie. wziełam skierowanie na badania prenatalne i od razu dziś się zapisałam -30.11
lekarz bez zmian , muszę pomyśleć nad zmianą raczej
jest dobrze , wyniki badań w porządku , mały bałwanek rośnie , wg usg to 10tc , zlecone mam hiv, wr, i coś tam trzecie. wziełam skierowanie na badania prenatalne i od razu dziś się zapisałam -30.11
lekarz bez zmian , muszę pomyśleć nad zmianą raczej
axarai
dziecioholiczka......
Czarna! Gratuluję!!! No patrz jak cudownie! Przegapiłam, że synek już w brzuszku!!!!!! Ogromne Gratulacje!!!!!
kociatka
Ogromne gratulacje dla Andziak!!!! Cudny, maly urwisek
Wpadlam zeby pogratulowac i tez powiedziec, ze moj synus powierdzony juz przez 2 lekarzy. Jest duzy i zdrowiutki. Nie wykluczamy sprobowac jeszcz raz za 2-2,5 roku;-) Ale wiele bedzie zalezalo od okolicznosci.
Pozdrawiam serdecznie
Wpadlam zeby pogratulowac i tez powiedziec, ze moj synus powierdzony juz przez 2 lekarzy. Jest duzy i zdrowiutki. Nie wykluczamy sprobowac jeszcz raz za 2-2,5 roku;-) Ale wiele bedzie zalezalo od okolicznosci.
Pozdrawiam serdecznie
truskafffka
Czarna super wieści !!
axarai
dziecioholiczka......
reklama
Podziel się: