reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Axarai, Adusia po prostu do schrupania :tak: Normalnie napatrzeć się nie mogę...:-) A co imienia dla Naszej Księżniczki to w dalszym ciągu wielka niewiadoma, już spać przez to imię w nocy nie mogę bo czasu coraz mniej na wybór...

Piranho buziaki dla Kaji z okazji 5 miesięcy ale już duża z niej dziewczynka... jeju jak ten czas szybko leci...

axarai jesteś kolejną osobą z ogromną wiarą że bedzie dziewczynka :-D Szkoda że ja takim niedowiarkiem jestem ;-) Pragnienie jest oczywiście ...i wielkie oczekiwanie na poznanie płci. A może marzenie się spełni ??? Kto wie ;-)

hej dziewczyny!!!na kawkę to się piszę, jesoo, od rana tak mnie głowa boli, że masakra, chyba ciśnienie spada...zaglądam a tu takie wieści, no no...Andziak - ogromniaste gratulacje szczęśliwego rozwiązania i przepięknego syneczka!!! niech Jędruś zdrowo rośnie i przynosi Wam tylko radość!!!Maggie - i Tobie gratki wielkie bijącego serduszka i małej rybeczki w brzuszku!!! niech maleństwo rośnie i spokojnych miesięcy!!!Madzia - o rety!!! oby Ciebie ten wirus oszczędził!!! współczuję nocki, oby dziewczynkom się poprawiło, mężulowi i mamie również!!! co to za paskudztwo???Czarodziejka - napisz proszę troszeczkę o tej zumbie, bo brzmi kusząco...miłego dnia babeczki!!!

hej dziewczyny,

gratulacje dla nowych mum to be, oraz chyba andziak urodzila o ile dobrze widzialam gratulacje ;)

ja juz myslalam ze sie zawezme za porzadne starania ale los plata figle i nie bede miala mozliwosci bo moj M jedzie, a sama niestety nie zaciaze ... ehh... i pare cykli mam straconych ;/;/, jestem troche zla i zawiedziona przedewszystkim - bo moj isntynkt macierzynski nie daje mi zycccc... :no:

Ann 29
ja patrze na te bransoletki bo wlasnie robia test z ion testerem - a ponoc duzo podrob jest wiec luknij sobie te sa o ile pamietam dosc mocne - no ale tez nie tanie raczej jak za takie cos ;) THE WEARABLE VITAMIN - Infinity Pro Ion Sports Bracelet Band - Sleep & Recovery | eBay

pozdrawiam !

hejka :)
ja dziś po przyjemnościach z glukozą:confused2: blee :confused2: do tego wczesna pobudka i kiepska nocka...sama radość:-p
ale przynajmniej słońce świeci:-D

byczęęęę sięęęęę :-p

Magda biedne dziewczynki :( oby wirusy się pokończyły i wreszcie spokój nastał, a ty odpoczywaj jak tylko możesz
ooo ranyy doczytałam że mama i mąż polegli :( współczuję :( i trzymam kciuki żeby Ciebie omineło
Andziak aaaalllleeee z małego cudne słoneczko!!!!! Dorodny Facecik :D Jeszcze raz Gratki Wielkie
Nullka ja przeprosiłam się z kawą jakoś w okolicach 16 tygodnia chyba, więc może i Tobie przejdzie :)
Mój D był pewien że wycelował synka w ciąży z Matikiem :) teraz taki pewny nie był córci, ale oczywiście jak na usg genetycznym usłyszał że na 90% córa...to już nagle pewien był że wycelował haha
Pirania matkooo jeszcze miesiąc i pół roku będzie :D
Wielki MUUUŁŁŁŁAaaaaaaaa od e-ciotki dla Kajuni
i brawa dla Krzysia, pięknie się rozagituje :)
Axa piękne miny strzela Ada haha słodka dziewczyna :D a Kacperkowi ślicznie w tych włoskach :D

truskafffka własnie gadałam z kuzynką przez tel - tą co będzie miałam 3 córeczkę i też będzie miała na imię Amelia :)
Czyli będzie Julia, Natalia i Amelia :)

I powiedziała mi niezłą ciekawostkę - jej bratowej która wczoraj była na połówkowym w 14tc lekarz powiedział że bedzie na 80% syn (pewnie na podstawie wyrostka płciowego). Ona bardzo chciała córkę mimo że to jej pierwsze dziecko, ale przyjęła do wiadomości że to syn będzie.
I co???? Wczoraj połówkowe i na 100% będzie córeczka :) Szczęśliwa jest bardzo :), a lekarz jak sie nie zna to nie powinien takiej informacji sprzedawać :no:

Nullka :) no bo Amelka to fajne imię hihi
ehhh..otóż to, jak się lekarz nie zna nie powinien gadać..
u nas babeczka jak spytała czy mówić coś o płci, to od razu spytaliśmy czy faktycznie coś widzi i dopytaliśmy o szczegóły, konkretnie gadała, tłumaczyła, pokazywała z bliska ujęcia..a ja i tak nie dowierzałam :p dopiero teraz jak córcia potwierdzona to zaczęłam wierzyć :p

reklama
Ann
no to LIFTING
;**

Koliber
piejmy kawę ..ja niedawno do domu wróciłam ...zakupy zrobione,Zuza juz odebrana ..zaraz po syna jadę ..
zdrówka dla Stasia ..

Pirania
zobaczysz jak się zaraz Krzyś rozgada ;)) brawo dla Niego:):)

Truskafcia
no nie zazdroszczę glukozy---> byłas dzielna ;)

Magda
przytulam ..

Czarodziejka
o to,to-kroplówka :)) dzięx ;*

Daria
witam i pozdrawiam :)

Bella
teraz Ty :)) stres jest :)?

Axa
no wszelki duch ...jesteś w końcu ..
sie dzieje u Ciebie ;))
Ada słodziak --> podobna do Kacka :)